Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin telefonundan haberim yok.Böyle bir şey yaşamadımMerhaba arkadaşlar geçenlerde eşim fanatik Galatasarayli bana dedi Instagram'da bı aile var eşi iki çocuklu kadın videolar çekiyor orijinal forma veriyormus çekiliş vs bilirsiniz...neyse zaman geçti ..karşıma çıktı kadın baktım sayfaya evet eşi vs videolar evinde maç izlerkenki videolar aralarda da kendi seksi tarzında fotolar atmış .abonelik açmış özel içerik bilirsiniz eside var bu kadının...dedim ben bu kadından hoşlanmadım fotolarida begenmissin ben sevmiyorum başka birini beğeni atmak vs..dedi Galatasaray oldugubucin dedi .başka amaç yok dedi..ama kadın kendini pazarliyo gibi şeyler paylaşıyor...işte kavga sebebi oldu..ben bağrına vagris o derken sinir krizi geçirdim..ben o gözle bakmadım yorumlarım Galatasaray adına vs ..eşim aldatma felan yapmaz ama ağrıma gitti.. Galatasaray için öyle fotoları beğenmesi..büyük kavgaya döndü ..sonra bı şekilde duzeldik sildi engelledi...siz olsaniz nasıl davranırdiniz..bu tarz durum yaşayan varmi
Yav yorumu kendim yapmışım sandım bir an.Kelimesi kelimesine iç sesim olan bir yorum.Kimin neyi beğendiğini nerden biliyorsunuz? Ben eşimin neyi beğendiğini ve hatta kimleri takip edip konustuğunu bilmiyorum mesela.. Bunları nasıl ve neden takip ediyorsunuz? Buna mesai mi harcıyorsunuz?
Yani tamam ben ekstra geniş bi kadınım, güzel kadın görünce eşime gösteririm mesela. Ama güzel kadınlar her yerde zaten. Bunları görecek ve görsün de. Her gördüğüne yürüyecek mi? Ya da yürümeye niyeti varsa ben yasak koyarak mı durduracagım? İçinden geliyorsa eğer, ben bunu durduramam. Durdurmaya gücüm de yok, niyetim de.
Ne Galatasaraymış arkadaş. Evli olmanın da bir hükmü yok ki bazı karı ve kocalar için. Hoşuna gitmediyse beğenmeyecek bu kadar. Git Galatasaray’ın resmi sayfasını beğen. Formayı da kocan kendisi alsın.Merhaba arkadaşlar geçenlerde eşim fanatik Galatasarayli bana dedi Instagram'da bı aile var eşi iki çocuklu kadın videolar çekiyor orijinal forma veriyormus çekiliş vs bilirsiniz...neyse zaman geçti ..karşıma çıktı kadın baktım sayfaya evet eşi vs videolar evinde maç izlerkenki videolar aralarda da kendi seksi tarzında fotolar atmış .abonelik açmış özel içerik bilirsiniz eside var bu kadının...dedim ben bu kadından hoşlanmadım fotolarida begenmissin ben sevmiyorum başka birini beğeni atmak vs..dedi Galatasaray oldugubucin dedi .başka amaç yok dedi..ama kadın kendini pazarliyo gibi şeyler paylaşıyor...işte kavga sebebi oldu..ben bağrına vagris o derken sinir krizi geçirdim..ben o gözle bakmadım yorumlarım Galatasaray adına vs ..eşim aldatma felan yapmaz ama ağrıma gitti.. Galatasaray için öyle fotoları beğenmesi..büyük kavgaya döndü ..sonra bı şekilde duzeldik sildi engelledi...siz olsaniz nasıl davranırdiniz..bu tarz durum yaşayan varmi
Allah affetsin bu kısımda haykırdım.ben o gözle bakmadım yorumlarım Galatasaray adına vs ..
Ben de baktim, bayagi ve basit bir imaj ciziyor, Kilolu da. kocam bu kadar zevksizmis demekki der uzulurdumKadının sayfasını görene kadar abarttığınızı düşünmüştüm ama bakınca ıyy yani. Hani yüksek takipçili normal taraftar sayfası olsa neyse de kadın bildiğin takipçi kazanıp para kazanmak için tiktok saçmalığı yapanlar gibifotoğrafların altındaki yorumlar iğrenççç! Hani kadının takipçi zihniyeti ve profili belli. Ben kadın fotosu beğenmesinden çok böyle zihniyette bi kadını beğenmesinden rahatsız olurdum eşim bu zihniyette bir insan mı diye
![]()
sinir krizi derken aşırı sinirlenmeyi kast ediyorsanız haklı buldum ama bariz sinir krizi geçirdiyseniz bana da fazla bir tepki geldi. ayrıca özgüvensizlik olduğunu düşünmüyorum. özgüvensiz diyen arkadaşların rahatlığı beni bitirdi. sevgilinizi /eşinizi hiç mi sevmiyorsunuz, hiç mi benimsemiyorsunuz? başka kadınlara bakarak iç geçiren bir adamla ömür mü geçer? bugün bakar yarın mesajlaşır sonra da görüşür. bence haklısın kızmakta. sinirlenmek için ne olması lazım? aynı yatağa mı girmeleri lazım?Merhaba arkadaşlar geçenlerde eşim fanatik Galatasarayli bana dedi Instagram'da bı aile var eşi iki çocuklu kadın videolar çekiyor orijinal forma veriyormus çekiliş vs bilirsiniz...neyse zaman geçti ..karşıma çıktı kadın baktım sayfaya evet eşi vs videolar evinde maç izlerkenki videolar aralarda da kendi seksi tarzında fotolar atmış .abonelik açmış özel içerik bilirsiniz eside var bu kadının...dedim ben bu kadından hoşlanmadım fotolarida begenmissin ben sevmiyorum başka birini beğeni atmak vs..dedi Galatasaray oldugubucin dedi .başka amaç yok dedi..ama kadın kendini pazarliyo gibi şeyler paylaşıyor...işte kavga sebebi oldu..ben bağrına vagris o derken sinir krizi geçirdim..ben o gözle bakmadım yorumlarım Galatasaray adına vs ..eşim aldatma felan yapmaz ama ağrıma gitti.. Galatasaray için öyle fotoları beğenmesi..büyük kavgaya döndü ..sonra bı şekilde duzeldik sildi engelledi...siz olsaniz nasıl davranırdiniz..bu tarz durum yaşayan varmi
Bacaklari guzel ya, zaten hep gozumuze sokmus guzel diyeBen de baktim, bayagi ve basit bir imaj ciziyor, Kilolu da. kocam bu kadar zevksizmis demekki der uzulurdumyani bunu begenenin herkese yurume potansiyeli var aslinda. Vahim
Siz sayfaya iyi bakmamışsınız abonelere özel kısmına bakın ayrıca kadına gelen yorumlardan da belli kitlesiKadına baktım , kendini pazarlıyor gibi demişsiniz ben öyle bir şey görmedim. Eşinizin yaptığına normal demiyorum ama sizinde insanlara bakış açınız ve damgalama şekliniz normal değil.
Her şey güzelik değil ki tam tersi hatta ,ben olsam kocam böyle bir kadını beğendi diye kocamdan soğurdumAnooov sende öZgüven sıfır ha . Kadın güzel bile değil benim görüşümde sen sadece kıyafetlerine bakmışsın değiştir bu zihniyetini
Valla aynı tepkiyi verirdim ne diyim haklısın yani. Erkekler bazen aklını şaşırıyor sanki.Merhaba arkadaşlar geçenlerde eşim fanatik Galatasarayli bana dedi Instagram'da bı aile var eşi iki çocuklu kadın videolar çekiyor orijinal forma veriyormus çekiliş vs bilirsiniz...neyse zaman geçti ..karşıma çıktı kadın baktım sayfaya evet eşi vs videolar evinde maç izlerkenki videolar aralarda da kendi seksi tarzında fotolar atmış .abonelik açmış özel içerik bilirsiniz eside var bu kadının...dedim ben bu kadından hoşlanmadım fotolarida begenmissin ben sevmiyorum başka birini beğeni atmak vs..dedi Galatasaray oldugubucin dedi .başka amaç yok dedi..ama kadın kendini pazarliyo gibi şeyler paylaşıyor...işte kavga sebebi oldu..ben bağrına vagris o derken sinir krizi geçirdim..ben o gözle bakmadım yorumlarım Galatasaray adına vs ..eşim aldatma felan yapmaz ama ağrıma gitti.. Galatasaray için öyle fotoları beğenmesi..büyük kavgaya döndü ..sonra bı şekilde duzeldik sildi engelledi...siz olsaniz nasıl davranırdiniz..bu tarz durum yaşayan varmi
Tipik erkek bahaneleri. Galatasaray seviyorsa ozaman GS'nin resmi sayfasını takip etsin. O şahıs ne alaka. Beğenmese bile bakıyor demek ki engelleyemezsin bacım erkek milleti böyle malesef. Kriz geçirmeye gerek yok ama abartma. Totosunu tavana çıkarma iyce tartışcak ne var mesela hoşlanmadığını bile bile bu durumda tartışıyorsa bu konuda konuşcak bişey kalmamış demektir. Sen sevmediğini dile getirmişsin istese takipten çıkar ama işe de yaramaz girer bakar beğenir takip etmeden de yapabilr. O yüzden sakin ol. Sosyal medya dolu böyle uygunsuz içerik paylaşanlarla.Merhaba arkadaşlar geçenlerde eşim fanatik Galatasarayli bana dedi Instagram'da bı aile var eşi iki çocuklu kadın videolar çekiyor orijinal forma veriyormus çekiliş vs bilirsiniz...neyse zaman geçti ..karşıma çıktı kadın baktım sayfaya evet eşi vs videolar evinde maç izlerkenki videolar aralarda da kendi seksi tarzında fotolar atmış .abonelik açmış özel içerik bilirsiniz eside var bu kadının...dedim ben bu kadından hoşlanmadım fotolarida begenmissin ben sevmiyorum başka birini beğeni atmak vs..dedi Galatasaray oldugubucin dedi .başka amaç yok dedi..ama kadın kendini pazarliyo gibi şeyler paylaşıyor...işte kavga sebebi oldu..ben bağrına vagris o derken sinir krizi geçirdim..ben o gözle bakmadım yorumlarım Galatasaray adına vs ..eşim aldatma felan yapmaz ama ağrıma gitti.. Galatasaray için öyle fotoları beğenmesi..büyük kavgaya döndü ..sonra bı şekilde duzeldik sildi engelledi...siz olsaniz nasıl davranırdiniz..bu tarz durum yaşayan varmi