• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim instagramda arama kısmına sexy yazıp kadın fotoğrafları ve videoları izliyor :(

Zaten adamın kafasinda ne yaparsam yapayım benden gitmeyecek imajını oluşturmuşsun, yapma etme diye yalvar yakar da tasdiklemişsin, ömrünü boşuna böyle biriyle ziyan ediyorsun. Kendine gel, bı bak kendi hareketlerine normal mi?
Dışarıdan baktığında anlarsın kendine saygı duymadığını, sen duymadigin için karşındakinin de sana saygı duymadığını...

ona normal geliyor hatta bana sığ görüşlüsün diyor muhafazakar diye dalga geçiyor. Bir süredir telefonunu elime almıyordum
Yahu ne alakası var bunun muhafazakarlıkla? Ya siz bunu görmezden gelip inanmak istediniz ya da çok saf birisiniz. Şiddet varmış. Her aldattığında affetmişsiniz özledim demişsiniz. Azar uygulaması indirmiş, instada sexy diye aratıp kadınların videosunu izliyor, bir gece de arayıp aldattığını söylüyor aldatan yine aldatır. Bu affedilmez bir durum. Çocuk yokken boşanın. Yeterince gururunuzu yere sermişsiniz. Boşanmak için gerekli tüm sebepler var.
bende fantezi kıyafetleri aldım değişik bir şeyler denedim bakmasın madem diye elimden geleni yaptım
Bir de böyle iğrenç birisi için süslenip giyinmişşiniz daha ne diyeyim bilmiyorum. Hiç değmez gerçekten karaktersiz gözü dışarda bir erkek için kendinizi daha fazla düşürmeye. Boşanmak en doğrusu olacaktır. Hayat sizin, seçim sizin .

Yapılacak pek fazla şey yok. Kalitesiz insana haddinden fazla değer vermek, sizi onun gözünde görünmez, değersiz yapar.
Tek yapacağınız uygulayabilirseniz siz onu görmezden gelin, bu kadar peşine düşmeyin. Baktınız herhangi bir değişme ilerleme yok kararınızı verirsiniz.
Lakin buradaki ince çizgi sizin kendinize vereceğiniz değerle gerçekten onu görmezden gelebilme kararlılığınız olduğunu düşünüyorum. Aksi takdirde şiddet var, aldatma var bunlar gitgide dozunu artırarak devam eden şeyler. Siz kendinizi değiştirmedikçe, kendinize önem vermedikçe tüm sorunlar artarak devam ettiğini bilmelisiniz.
Haklısınız. Görmezden gelmeye çalışıyorum ama içimde bişi böyylee kabarıyor bir şeyler söylemeyince illa söylemem gerekiyor her olayda böyleyim susup bekleyemiyorum ki aslında yapmak istemiyorum ama yinede yapıyorum acayip bi durum. Aslında kuaförüm ama şuan çalışmıyorum kendimi toplamam gerektiğinin farkındayım umarım kendime yapabilirim bunu

Herif sevgiliyken aldatmış o gün barışmasanız böyle olmayacaktı hiç. Bile bile lades olmuş. Kendinizi yakmışsınız. Daha fazla yanmayın.

bu arada şiddet aniden sert başlamaz tekme tokat girişilmez zaten
ufak ufak şeylerle başlar ve bir bakmışsınız hiç tahmin etmediğiniz bir hayattasınız
dikkatli olun ve mantıklı davranın
adam ahlaklı değil siz de onunla kaldıkça haysiyetli olamazsınız

Merhabalarrr neredeyse 1 buçuk yıldır evliyim eşimle son zamanlarda büyük kavgalar ettik birbirimize şiddet uygulamalı falan o derece neyse bi şekilde düzeltip barıştık her seferinde. İlk evlendiğimiz zamanlarda da başka kadınlara baktığını görüp sormuştum yok öyle bir şey yanlış görmüşsündür İnstagram algoritması gibi klasik cümleler kurdu hatta bir kere kavga ettik ben evden gittim daha sonra telefonuna bakarken azar’ı indirmiş para felan atmış hatta sordum baktım ama sadece kadınlara değil dedi araştırdım para sadece kadınlarla canlı sohbet edebilmek için atılıyormuş neyse bekarken çok fazla o tarz sitelerde vakit geçirmiş ilk zamanlar olduğu için anlayış gösterdim beni rahatsız ediyor kötü hissettiriyor yapma bir daha dedim bunlar ona normal geliyor hatta bana sığ görüşlüsün diyor muhafazakar diye dalga geçiyor. Bir süredir telefonunu elime almıyordum son zamanlarda kavgalar ettiğimiz için bugün bir bakayım dedim geçen yeni insta açmıştı bir içerik gelmiş aklına onun hakkında videolar çekip atmak için malum devir sosyal medya devri neyse bir bakayım dedim o hesaba arama kısmında “sexy” yazıyordu girdim baktım malum o tarz kadınlar… ben aşırı kıskancım ilişkinin başından beri biliyor bende biraz fazla kısıtladım üstüne düştüm aslında sürekli aldatıldığımı düşündümm sevgiliyken mecburi uzak mesafe girmişti aramıza o zaman bi gece aldatmış arayıp söylemişti bana ayrıldık 6 ay sonra barıştık ben özledim yazdım(evet salağım) oda pişman olduğunu çok alkollü olduğunu vs söylemişti çok iyi anlaşıyorduk ama ben etkisinden çıkamadım sanırım sürekli aldatıldığımı düşünüp birde belli ediyordum sürekli sorular soruyordum dışarı bensiz çıkınca tripler falan filan neysem ben bana ters bakma başka kadınlara lütfen gururum kırılıyor diye birkaç kez uyardım ve yine gördüm çok üzülüyorum ağlıyorum hani bende fantezi kıyafetleri aldım değişik bir şeyler denedim bakmasın madem diye elimden geleni yaptım cinsel hayatımız da hep iyiydi (hala iyi ama ben istediğimi söylüyorum istemediğini söylüyor son zamanlarda) ama hala başka kadınlara bakıyor gerçekten iyi değilim ayrılmakta istemiyorum ama artık çok yoruldum 28 yaşında adam niye hala ergenlik çağında gibi böyle şeyler yapar sizce lütfen bir şeyler söyleyin en son çare içimi dökeyim bari anlarsa hemcinslerim beni anlar dedim…🥹 birde çok fazla telefonla vakit geçiriyor oyun oynuyor sürekli bu yüzden de kavga ediyoruz neyseki işe başladı bakalım inş azaltır hatta tuvalete telefonla girdiğinde niye fazla kaldın diye bile soruyorum iyice paranoyak oldum sanırım kafayı yicem bişiler söyleyin tavsiye helppp :(
Gülüm benim bu da bir aldatmadır.Allah sana bir çıkış yolu göstersin ama lütfen sınırlarını koru tepkini ver

bu arada şiddet aniden sert başlamaz tekme tokat girişilmez zaten
ufak ufak şeylerle başlar ve bir bakmışsınız hiç tahmin etmediğiniz bir hayattasınız
dikkatli olun ve mantıklı davranın
adam ahlaklı değil siz de onunla kaldıkça haysiyetli olamazsınız
Evet farkındayım ben asla bağıran çağıran bir insan değildim çok sakin bir insandım naiftim sağolsun beni canavara çevirdi onunla kalmak istemiyorum ama gidemiyorum da cidden hani ağır konuşanlar var evet haklısınız fakat hiç böyle değildik ben ona güvendim benim suçum günahım yok yani evlilik bu hemen bitirmek istemedim uğraştım düzelir diye ki onunda benimde ikinci evliliğimiz ondan dolayı bekledim ama düzelmiyor

Merhabalarrr neredeyse 1 buçuk yıldır evliyim eşimle son zamanlarda büyük kavgalar ettik birbirimize şiddet uygulamalı falan o derece neyse bi şekilde düzeltip barıştık her seferinde. İlk evlendiğimiz zamanlarda da başka kadınlara baktığını görüp sormuştum yok öyle bir şey yanlış görmüşsündür İnstagram algoritması gibi klasik cümleler kurdu hatta bir kere kavga ettik ben evden gittim daha sonra telefonuna bakarken azar’ı indirmiş para felan atmış hatta sordum baktım ama sadece kadınlara değil dedi araştırdım para sadece kadınlarla canlı sohbet edebilmek için atılıyormuş neyse bekarken çok fazla o tarz sitelerde vakit geçirmiş ilk zamanlar olduğu için anlayış gösterdim beni rahatsız ediyor kötü hissettiriyor yapma bir daha dedim bunlar ona normal geliyor hatta bana sığ görüşlüsün diyor muhafazakar diye dalga geçiyor. Bir süredir telefonunu elime almıyordum son zamanlarda kavgalar ettiğimiz için bugün bir bakayım dedim geçen yeni insta açmıştı bir içerik gelmiş aklına onun hakkında videolar çekip atmak için malum devir sosyal medya devri neyse bir bakayım dedim o hesaba arama kısmında “sexy” yazıyordu girdim baktım malum o tarz kadınlar… ben aşırı kıskancım ilişkinin başından beri biliyor bende biraz fazla kısıtladım üstüne düştüm aslında sürekli aldatıldığımı düşündümm sevgiliyken mecburi uzak mesafe girmişti aramıza o zaman bi gece aldatmış arayıp söylemişti bana ayrıldık 6 ay sonra barıştık ben özledim yazdım(evet salağım) oda pişman olduğunu çok alkollü olduğunu vs söylemişti çok iyi anlaşıyorduk ama ben etkisinden çıkamadım sanırım sürekli aldatıldığımı düşünüp birde belli ediyordum sürekli sorular soruyordum dışarı bensiz çıkınca tripler falan filan neysem ben bana ters bakma başka kadınlara lütfen gururum kırılıyor diye birkaç kez uyardım ve yine gördüm çok üzülüyorum ağlıyorum hani bende fantezi kıyafetleri aldım değişik bir şeyler denedim bakmasın madem diye elimden geleni yaptım cinsel hayatımız da hep iyiydi (hala iyi ama ben istediğimi söylüyorum istemediğini söylüyor son zamanlarda) ama hala başka kadınlara bakıyor gerçekten iyi değilim ayrılmakta istemiyorum ama artık çok yoruldum 28 yaşında adam niye hala ergenlik çağında gibi böyle şeyler yapar sizce lütfen bir şeyler söyleyin en son çare içimi dökeyim bari anlarsa hemcinslerim beni anlar dedim…🥹 birde çok fazla telefonla vakit geçiriyor oyun oynuyor sürekli bu yüzden de kavga ediyoruz neyseki işe başladı bakalım inş azaltır hatta tuvalete telefonla girdiğinde niye fazla kaldın diye bile soruyorum iyice paranoyak oldum sanırım kafayı yicem bişiler söyleyin tavsiye helppp :(
Kocan tek amacı abazalardan para koparmak olan kadınlarla konuşabilmek için para veriyor, sana sen geri kafalısın diyor, sen de hemen ikna oluyorsun. Gerçekten çok kıskançmışsın. Adam o kadar ezik ki para verip zorla aldatıyor yani. Sana sen de aldat umurumda değil demiş, sen hala adama yalvarma derdindesin. Seni sevmiyor.
Sen de böyle bir adamla evlenmişsin bile bile. Diyecek bir şey yok gibi. Ayrılmaya da niyetin yok. Otur çek o zaman, biz ne yapalım?

Evet farkındayım ben asla bağıran çağıran bir insan değildim çok sakin bir insandım naiftim sağolsun beni canavara çevirdi onunla kalmak istemiyorum ama gidemiyorum da cidden hani ağır konuşanlar var evet haklısınız fakat hiç böyle değildik ben ona güvendim benim suçum günahım yok yani evlilik bu hemen bitirmek istemedim uğraştım düzelir diye ki onunda benimde ikinci evliliğimiz ondan dolayı bekledim ama düzelmiyor
Evlilik bu değil öncelikle.
İkinci evliliğimden boşanmayayım diyip bu hayatı mı kendine layık göreceksin?

Ortada bir evlilik yokki ne evliliği? Kurtarılacak bir yuva yok ortada. Başından beri gözü dışardaymış. Sevgiliyken de öyleymiş sonrasında da aynı olacak. Neden gidemiyorsunuz neden ayrılamıyorsunuz? Sizi tutan ne ?

Yahu ne alakası var bunun muhafazakarlıkla? Ya siz bunu görmezden gelip inanmak istediniz ya da çok saf birisiniz. Şiddet varmış. Her aldattığında affetmişsiniz özledim demişsiniz. Azar uygulaması indirmiş, instada sexy diye aratıp kadınların videosunu izliyor, bir gece de arayıp aldattığını söylüyor aldatan yine aldatır. Bu affedilmez bir durum. Çocuk yokken boşanın. Yeterince gururunuzu yere sermişsiniz. Boşanmak için gerekli tüm sebepler var.

Bir de böyle iğrenç birisi için süslenip giyinmişşiniz daha ne diyeyim bilmiyorum. Hiç değmez gerçekten karaktersiz gözü dışarda bir erkek için kendinizi daha fazla düşürmeye. Boşanmak en doğrusu olacaktır. Hayat sizin, seçim sizin .
Ne bileyim böyle bir çözüm buldum değişiklik olsun dedim ama yok bana doğru düzgün bakmayan adam başkalarına maşallah birde dışarı çıkarken asla öyle şort,etek,tayt,crop giyemezsin der giydiğimde de kızar ama giyenlere bakar maşallah ya hani insan kendi başına gelmeden bilemez derler ya benimki öyle bir mevzu bende her şeyin farkındayım ama mantık devre dışı kalmış bende artık o kadar duygu yüklüyüm ki

anlıyorum fakat şimdi bitirmezseniz sadece ayrılana kadar daha çok vakit kaybetmiş ve psikolojinize daha çok zarar vermiş olursunuz. ilk aldattığında henüz sevgililikmiş, onunla evlenmemeliydiniz. yanlıştan dönün yani kendinize zarar veriyorsunuz yarın öbür gün çocuk olsa ona zarar vereceksiniz. bir de bu olaylar sayılır mı bilemedim ama ihaneti öğrendikten sonraki 6 ay içinde boşamanız gerekiyor galiba.

o kadar duygu yüklüyüm ki
baskı ve manipülasyon sonucu seni kendine bağımlı kılmasından o duygular sevgiden falan değil
daha önce de başkalarıyla olup senin özgüvenini düşürmeyi başarmış zaten o zaman senin ona dönmenden belli özdeğer problemi var ve manipülasyona kurban olmaya çok açıksın
kendini iyileştirebilirsin

Ortada bir evlilik yokki ne evliliği? Kurtarılacak bir yuva yok ortada. Başından beri gözü dışardaymış. Sevgiliyken de öyleymiş sonrasında da aynı olacak. Neden gidemiyorsunuz neden ayrılamıyorsunuz? Sizi tutan ne ?
Yani şimdi sadece kötü yönlerini görerek hareket etmek istemediğim için bu anlattığım olaylar olalı 5-6 ay oldu ve bugün bir bakayım dedim gördüm aslında tutan bir şey yok çocuğumuzda yok ama ben bile anlam veremiyorum kendime düşünün

Yani şimdi sadece kötü yönlerini görerek hareket etmek istemediğim için bu anlattığım olaylar olalı 5-6 ay oldu ve bugün bir bakayım dedim gördüm aslında tutan bir şey yok çocuğumuzda yok ama ben bile anlam veremiyorum kendime düşünün
Bence bir terapiye falan gidin. Siz de durumun farkındasınız ama kabullenemiyor gibisiniz. Nasıl olsa affediyor diyip arsızlaşmış kaybetmek korkusu falan yok. Terapi size ayrılma cesaretini verir normal düşünmeye başlarsınız.

Diyecek bir şey yok haklısın :/ yok birbirimizi itip duruyoruz veya ben cimcikliyorum tırnaklarım uzun olunca oda elini kaldırıyor felan vurmaya yelteniyor. Çok seviyeliyizdir teşekkürler aman nazar değmesin 🙄
Çok acı işte bunu kendine yapma çok yazık ediyosun. Ne denir öfke kontrol sorunu mu denir buna bilmiyorum ama bu tedavi gerektirecek bir konu bence. Kendinin farkına var. Az önce foton vardı gördüm eğer sensen. Gayet güzel de bi kadınsın maşallahın var. Daha fazla yazık etme kendine

Evlilik bu değil öncelikle.
İkinci evliliğimden boşanmayayım diyip bu hayatı mı kendine layık göreceksin?
Evet farkındayım çoğu kez anlattım bak evlilik böyle bir şey değil diye ama o dinlese de ben huyumdan vazgeçmedim sürekli laf soktum tek bir kız tanesine baktığını görsem olay çıkardım sesini beğendiği sanatçıları bile kıskanıp laf ettim. Hayır tabii ki ikinci olduğu için layık gördüğüm için değil benim ilk evliliğimden 5 buçuk yaşında kızım var onuda düşünüyorum

Back
X