- 4 Ekim 2012
- 16.987
- 33.517
- 798
- Konu Sahibi mazidekihayat
-
Sadece o kadını takip ediyorsa (belli ki öyle) buna kızmayacak evli bir kadın tanımıyorum. Sanki bel fıtığı olan adam fizyoterapist kadını takip ediyormuş da normal bir durummuş gibi oynamayın şimdi.girlinred evirip çevirmeden söyleyin o zaman. Adamın bir kadın sporcunun sayfasını takip etmesine neden "bu ne rahatlık hırbo deyip gırtlağını sıkasım geldi şimdi" dersiniz ?
Konu sahibi eşine dair hiçbir bilgi vermedi; farkında mısınız ? Adamın mesleğini ve hobilerini bilmiyoruz.Sadece o kadını takip ediyorsa (belli ki öyle) buna kızmayacak evli bir kadın tanımıyorum. Sanki bel fıtığı olan adam fizyoterapist kadını takip ediyormuş da normal bir durummuş gibi oynamayın şimdi.
Ben de açıp baktım size sebep, kadının hiçbir yeri açıkta falan değil normal spor kıyafetleri giymiş. yalnız boşuna kıskanıyorsun kanka, bu kadın girse kavgada o sümsük kocanı max 10snde yere devirirBu kadın senin sümsükyüse bakmaz yani rahat ol.
Yanlış hesaba bakmış olabilir misin ben böyle spor yapan ilk defa görüyorum bikiniyleBen de açıp baktım size sebep, kadının hiçbir yeri açıkta falan değil normal spor kıyafetleri giymiş. yalnız boşuna kıskanıyorsun kanka, bu kadın girse kavgada o sümsük kocanı max 10snde yere devirirBu kadın senin sümsükyüse bakmaz yani rahat ol.
Vücut erkeksi ama kalçaları güzelÇok erkeksi kasları oluşmuş ben kadınsılıktan çıkanı pek beğenmiyorum baktım şimdi erkek olsam etkilenmem valla. (Kişisel görüşüm)
Vücut erkeksi ama kalçaları güzel
Ben de takip ederim de yani böyle paylaşım yapan birini eşimin takip etmesine müsaade etmem ne yani kocam kalçalarını mı dikleştirecek de takip edecekEe olsun o kadar spora. Benim kalcam da güzel olduğuna göre çok takılmam insan da bazen özgüvenle alakalı.
Bu arada bu kadarına kadar takılırsa sosyal medya kullanmayan bir erkek bulmak lazım. Daha çok normal ulaşabileceği kişileri takip etmesi hoşuma gitmezdi benim, ünlenmiş ve alanı belli biri için takılmam bu konuya. Bizde sporcuları, ünlüleri takip ediyoruz.
Ben de takip ederim de yani böyle paylaşım yapan birini eşimin takip etmesine müsaade etmem ne yani kocam kalçalarını mı dikleştirecek de takip edecek
MerhabaSelam, eşim "built by becky" hesabını takip etmeye başladı, kadın kalça ve göğüsleri açıkta spor yapıyor. ne diyeceğimi bilemedim, neden takip ediyorsun diye sormalı mıyım, rahat mı bırakmalıyım, kıskanacak bir durum var mı sizce, üstüne gitmiş gibi mi olurum?
Eşiniz spor yapan biri mi? Yani öyle bile olsa bu kadının paylaşımları pek hitap etmez eşinize.Selam, eşim "built by becky" hesabını takip etmeye başladı, kadın kalça ve göğüsleri açıkta spor yapıyor. ne diyeceğimi bilemedim, neden takip ediyorsun diye sormalı mıyım, rahat mı bırakmalıyım, kıskanacak bir durum var mı sizce, üstüne gitmiş gibi mi olurum?
Kendi adına konuşuyorsun şu andaKonu sahibi eşine dair hiçbir bilgi vermedi; farkında mısınız ? Adamın mesleğini ve hobilerini bilmiyoruz.
Hepsini bir kenara bırakıyorum. Bu hesabı takip edip, adamın niyeti bozmasından mı endişe etmeliyiz ? Spor sayfasına bakınca, ben spor yapan bir insan görüyorum.
Konu sahibi eşine dair hiçbir bilgi vermedi; farkında mısınız ? Adamın mesleğini ve hobilerini bilmiyoruz.
Hepsini bir kenara bırakıyorum. Bu hesabı takip edip, adamın niyeti bozmasından mı endişe etmeliyiz ? Spor sayfasına bakınca, ben spor yapan bir insan görüyorum.
Kendi adına konuşuyorsun şu andahe canım aynen öyle senin dediğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?