Eşim instagramdan bir kıza yazmış..

Kadının biri kocasına aşkım diyor Kirazın yanın da ve ben evli bir adamla olucam diyor düşün artık ve bunları bilmesine rağmen
Halen burda ağlıyor ben haketmedim diye vurup tekmeyi gitmiyor
Bugünde başkası için kalp atışım zirve yaptı düşüncesi bile sinir bozuyor Allah göstermesin çok zor bir durum ama daha kötüsü bunu bile bile katlanmak ya

Bugünde başkası için kalp atışım zirve yaptı düşüncesi bile sinir bozuyor Allah göstermesin çok zor bir durum ama daha kötüsü bunu bile bile katlanmak ya
Katlanmasın kendi istiyor ve boyke hayati bitip gidicek
Bide konu sahibi yapsin aldatsın eşi ne yapıyor rezil eder ya ama kiraz çekiyor

Kumar borcum bitene kadar çalış dükkanda sonra boşanalım demesi
Esnafın kadın çalışanlarına yürümesi,
Kurabiye yapıp kadınları çağırıp tattırması,
İyi hesap ödüyor diye kadının birinin kendisine aşko demesi,
Kadın müşterinin kredi kartı slibinden adını bulup sosyal medyada araması...

Tüm bunları görmüş yaşamış birisiniz. Son yaptığı niye sizi rahatsız şok şok etti ki, üstelik haftaya boşanma davanız varken? Hoş ben hala boşanmamak için bir fırsat aradığınızı düşünüyorum. Dükkanı devretmişti en son, noldu devir parası? Bari hakkınız neyse koparın alın, en azından elinizde birikmişiniz olur.

Şunu da ekleyeyim, eve gelen arkadaşınızı hayal ederek sizinle cima da eylemişti yanlış hatırlamıyorsam

Sosyal medyadan yazmakta aldatmadır çünkü kızda isteseydi buluşurlardı. Hatta başkasıyla fiziksel görüşmesi bile olmuş olabilir

Aldatmaya meyili var kız pasverse iş nereler gider. Bu erkekleri de anlamıyorum. Huzurlarını bozmak için aranıyolar. Allah yardımcınız olsun.

Adam zaten fırsatını bulsa aldatacak fiziksel olarakta yani ne alaka bu aldatma değil diye düşünülür anlamıyorum adam arayışta.boşanacakmışsın zaten daha ne dediğinin ne önemi var.

Ohaa
Ne karaktersiz bir adammis
Nicin bosanma davasinda bunlari delil gostermiyorsunuz konu sahibi

Aldatmadir elbette. Bir de senin icin yazdiklarina bak adamin. Boyle haysiyetsizden kurtulduguna dua et. Bosa gitsin. Elaleme ne? Kesinlikle onu kirici bir davranis bu. Sadece bu kiza yazdiklari bile bosanma sebebi.

Aldatmak tabii ki. Sinir bozucu bi durum bol sans

Sadece sorununuz bumu ? Onun fışında başka şeyler var mı? Bu son damlamı oldu?

Buna gelene kadar bu adam sana o kadar sey yapti ki

Sen sosyal medyadan konuşsan canlı kanlı aldatmamış ki kadın derler mi? Demezler. Ki bu adamın elle tutulur tek bir yanı yok. Sizin mahcup olacağınız bir durum yok. O yanlışları, kötülükleri yapmayı tercih etmiş birisi. Siz de bilemediniz evlendiniz. Şimdi de aklı başında davranarak ayrılıp kendi hayatınıza devam edeceksiniz. Kimseyi duymayın görmeyin. Dik durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…