Eşim instagramdan bir kıza yazmış..

Maalesef toplumdaki kadınlarımızın hali bu , kocasını bir kızla yatakta dahi bassa eşini aklamak derdine düşüyorlar, bilinç altlarında erkektir yapar kodu var çünkü ...
Ya benim teyzemin oğlu eşini aldatmıştı, kadın boşanma davası açtı boşandı. Teyzem hala diyor ki evet oğlum hatalı ama erkekler böyledir, nefsi kaymış, karısının da kocasına sahip çıkması gerekiyordu, bizim gelin oğlumun arkadaşlarının ortamına girmezdi, e ortama girmezsen kaparlar kocanı… Tam cinnet geçirmelik bir kafa yapısı var

Allah sabır versin gerçekten rezil insanlar

Sende eğlenmek için yaz belki sen kadın olduğun için tüüüüü püüüü namusumuza laf getirdin diye her yerde lafın edilip dedikodun yapılmaz hadsizler siz barışın ben almıyım diyin

O nesile asla bu konuları anlatamazsınız, onlar için erkek denen şey elde tutulması ve peşinden gidilmesi , sahip çıkılması gereken bir varlık, bizim toplum kadar kadına birsürü yük yükleyip erkeği bu kadar sorumsuz kılan bir kültür daha yok , düşünsene kocanın seni aldatmasının suçlusu bile sensin , tam çıldırmalık

Aldatma konusuna yorum yapmak istemiyorum çünkü bunu sindirebilen de var sindiremeyen de. Biz ne söylesem boş o yüzden. Ben başka bir açıdan bakmak istiyorum. Eşiniz kadına "belki o da yapiyodur" demiş. Yani yapabilme ihtimalinizi sindirmis ve bundan rahatsızlık duymuyor. Sizi gözden çıkarmış. Başlı başına bir boşanma sebebi...

Sen birine yaz Kiraz bak esin ne yapıyor seni

Boşar o ayrı ama millete de rezil eder

Daha neyine çekiyorsun diyecem

Çekiyorsun boşamıyorsun hafta da 4 konu açıp eşinin yaptığını anlatıyorsun

Ya bi sal kocanı defolup gitsin çıkar hayatından

Adam daha ne kadar adatması lazım boşanmsnız için ?

Sosyal medyadan yazmak aldatmaktır. Çünkü fırsatını bulsa ve o kız yüz verse, o kızla birlikte olurdu. Bu karakterde bir adamdan ne koca olur ne baba olur. Siz asil bir kadın olduğunuz için onun sizin için düşündüğü pis şeyi yedirememişsiniz. Fakat bu sizinle ilgili bir şey değil, onunla ilgili. Aşağılık insanlar eşlerini de kendi aşağı seviyesine çekmek isterler. Umarım bu adamdan kurtulursunuz.

Kendi aldatilmalarıni affeden insanlar boyle derler tabii sen ne istiyorsan onu yap

Bu varlık için üzülmenize bile değmez. Bu tipi gözümde canlandırdım, hani bazı karaktersizler uzun süredir aynı ortamda bulunduğu bir kadınla filan aldatır da çok geç ortaya çıkar ya, bu o tiplerden de ziyade herkese sulanan ve ağzında salyasıyla gezen biri. Buna nefes alsa da yeter, iki gram zevk (!) uğruna kendini rezil eder. Fırsatını bulsa her işi yapar ama bulamaz da bu. Şimdi olduğu gibi, daha önceleri olduğu gibi herkes bu kişinin ne mal olduğunu az çok anlar. Bakın kız bile nasıl iğrenmiş de size söylemiş. Kendinizi bunun için hiç üzmeyin, bir dala tutunamaz bir baltaya sap olamaz uçkur düşmanı bir adam. Kendinizi asla aldatılmış ve acınacak halde hissetmeyin asıl o bir zavallı. Sizi asla hak etmiyor, bırakın hızını alamayıp sonra pişmanlıktan ağlasın. Çevrenize hiçbir şey demiyorum o zihniyet değişmez, bırakın onlar boynuzlarıyla gezsinler.

Gerçekten mi ya bence insan kendine biraz değer vermeli ya bile bile katlanmak saplantı gibi kabullenmek falan
Kadının biri kocasına aşkım diyor Kirazın yanın da ve ben evli bir adamla olucam diyor düşün artık ve bunları bilmesine rağmen
Halen burda ağlıyor ben haketmedim diye vurup tekmeyi gitmiyor

Böyle konusmayla aldatma mi olur diyen insanları bir kaşık suda bogasim geliyor ya aldatma illa yatakda mi biter abi buda aldatma işte karısını kötülemek karısından başkası ile konuşma ihtiyacı duymak daha napabilir ki kadın zaten yüz verse devamı da gelecekmis en iyisini yapmışsın bosanmakla

Boşanmadı ki üye . Boşanmaya da niyeti yok. Bu ilk akdatma değil son da olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…