- 30 Temmuz 2022
- 1.998
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.056
- 88
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Ya benim teyzemin oğlu eşini aldatmıştı, kadın boşanma davası açtı boşandı. Teyzem hala diyor ki evet oğlum hatalı ama erkekler böyledir, nefsi kaymış, karısının da kocasına sahip çıkması gerekiyordu, bizim gelin oğlumun arkadaşlarının ortamına girmezdi, e ortama girmezsen kaparlar kocanı… Tam cinnet geçirmelik bir kafa yapısı varMaalesef toplumdaki kadınlarımızın hali bu , kocasını bir kızla yatakta dahi bassa eşini aklamak derdine düşüyorlar, bilinç altlarında erkektir yapar kodu var çünkü ...
Allah sabır versin gerçekten rezil insanlarYa benim teyzemin oğlu eşini aldatmıştı, kadın boşanma davası açtı boşandı. Teyzem hala diyor ki evet oğlum hatalı ama erkekler böyledir, nefsi kaymış, karısının da kocasına sahip çıkması gerekiyordu, bizim gelin oğlumun arkadaşlarının ortamına girmezdi, e ortama girmezsen kaparlar kocanı… Tam cinnet geçirmelik bir kafa yapısı var
O nesile asla bu konuları anlatamazsınız, onlar için erkek denen şey elde tutulması ve peşinden gidilmesi , sahip çıkılması gereken bir varlık, bizim toplum kadar kadına birsürü yük yükleyip erkeği bu kadar sorumsuz kılan bir kültür daha yok , düşünsene kocanın seni aldatmasının suçlusu bile sensin , tam çıldırmalıkYa benim teyzemin oğlu eşini aldatmıştı, kadın boşanma davası açtı boşandı. Teyzem hala diyor ki evet oğlum hatalı ama erkekler böyledir, nefsi kaymış, karısının da kocasına sahip çıkması gerekiyordu, bizim gelin oğlumun arkadaşlarının ortamına girmezdi, e ortama girmezsen kaparlar kocanı… Tam cinnet geçirmelik bir kafa yapısı var
Ay söz konusu o firinci bozuntusu mu
Kızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.
Buraya yazmadığım bir konu var.. her şeyimi anlatıyorum normalde, çeşit türlü sorunlarımız var zaten herkes biliyor artık. evi terketmeden önce bir kız bana mesaj attı instagramdan, eşim ona mesaj atmış mrb yazmış. Kızda kimsin amacın ne sen evlisin sanırım söyleyeceğim eşine demiş. Amacım yeni biriyle tanışmak olamaz mı demiş eşim. Hem karın böyle birilerine yazsa hoşuna gidermi demiş kız. Eşim de belki o da yapıyordur demiş.. ben bu durumu aşamıyorum her gece aklımda beynimde.. hala kendime yapılmış bu saygısızlığı yutamıyorum boşanacak olmama rağmen..
Kız da bana bile laf attığı için çok sinir olmuş bana yolladı sağolsun konuşmaları..
Ben o kadar fedakarlık yaptım bunları asla haketmedimşöyle ki çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Şordan boraya köprüAdam daha ne kadar adatması lazım boşanmsnız için ?
Sosyal medyadan yazmak aldatmaktır. Çünkü fırsatını bulsa ve o kız yüz verse, o kızla birlikte olurdu. Bu karakterde bir adamdan ne koca olur ne baba olur. Siz asil bir kadın olduğunuz için onun sizin için düşündüğü pis şeyi yedirememişsiniz. Fakat bu sizinle ilgili bir şey değil, onunla ilgili. Aşağılık insanlar eşlerini de kendi aşağı seviyesine çekmek isterler. Umarım bu adamdan kurtulursunuz.Kızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.
Buraya yazmadığım bir konu var.. her şeyimi anlatıyorum normalde, çeşit türlü sorunlarımız var zaten herkes biliyor artık. evi terketmeden önce bir kız bana mesaj attı instagramdan, eşim ona mesaj atmış mrb yazmış. Kızda kimsin amacın ne sen evlisin sanırım söyleyeceğim eşine demiş. Amacım yeni biriyle tanışmak olamaz mı demiş eşim. Hem karın böyle birilerine yazsa hoşuna gidermi demiş kız. Eşim de belki o da yapıyordur demiş.. ben bu durumu aşamıyorum her gece aklımda beynimde.. hala kendime yapılmış bu saygısızlığı yutamıyorum boşanacak olmama rağmen..
Kız da bana bile laf attığı için çok sinir olmuş bana yolladı sağolsun konuşmaları..
Ben o kadar fedakarlık yaptım bunları asla haketmedimşöyle ki çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Hangi aldatma alens. Adamın karısını aldattığı kadın sayısıyla 2 tane futbol takımı kurulur. Üstüne kadın da hepsini biliyorAldatmak sadece ten tene değince mi oluyormuş o tanıdıkların kafasına yazıkkkkkk
Kendi aldatilmalarıni affeden insanlar boyle derler tabii sen ne istiyorsan onu yapKızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.
Gerçekten miHangi aldatma alens. Adamın karısını aldattığı kadın sayısıyla 2 tane futbol takımı kurulur. Üstüne kadın da hepsini biliyor
Kadının biri kocasına aşkım diyor Kirazın yanın da ve ben evli bir adamla olucam diyor düşün artık ve bunları bilmesine rağmenGerçekten miya bence insan kendine biraz değer vermeli ya bile bile katlanmak saplantı gibi kabullenmek falan
Boşanmadı ki üye . Boşanmaya da niyeti yok. Bu ilk akdatma değil son da olmayacakBöyle konusmayla aldatma mi olur diyen insanları bir kaşık suda bogasim geliyor ya aldatma illa yatakda mi biter abi buda aldatma işte karısını kötülemek karısından başkası ile konuşma ihtiyacı duymak daha napabilir ki kadın zaten yüz verse devamı da gelecekmis en iyisini yapmışsın bosanmakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?