- 6 Nisan 2023
- 1.082
- 246
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Tabi ki aldatmak hatta bana kalırsa en aşağılık çeşidi.yani aranmak.daha az aşağılık olanı mı var diyeceksiniz ama bence var.en azından kanlı canlı, tanıyıp iletişimde olduğu biri olsaydı, nefsine yenik düşmüş, ısrarlara dayanamamiş, etkilenme olmuş denilebilirdi.beşer şaşar derdik yani.bu tarz çok aşağılıkça.ortada birşey yok ona buna laf atarak aranma.ya tutarsa hesabı.hayatin normal akişina bile bırakmamiş.Kızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.
Buraya yazmadığım bir konu var.. her şeyimi anlatıyorum normalde, çeşit türlü sorunlarımız var zaten herkes biliyor artık. evi terketmeden önce bir kız bana mesaj attı instagramdan, eşim ona mesaj atmış mrb yazmış. Kızda kimsin amacın ne sen evlisin sanırım söyleyeceğim eşine demiş. Amacım yeni biriyle tanışmak olamaz mı demiş eşim. Hem karın böyle birilerine yazsa hoşuna gidermi demiş kız. Eşim de belki o da yapıyordur demiş.. ben bu durumu aşamıyorum her gece aklımda beynimde.. hala kendime yapılmış bu saygısızlığı yutamıyorum boşanacak olmama rağmen..
Kız da bana bile laf attığı için çok sinir olmuş bana yolladı sağolsun konuşmaları..
Ben o kadar fedakarlık yaptım bunları asla haketmedimşöyle ki çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Ben kızın sana konuşmaları neden attığına takıldım. Ne alaka yani? Rahatsız olduysan küfür edersin basarsın engeli. Kadına konuşmaları atmak ne alaka? Bana kızın yaptığı samimi gelmedi.Kızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.
Buraya yazmadığım bir konu var.. her şeyimi anlatıyorum normalde, çeşit türlü sorunlarımız var zaten herkes biliyor artık. evi terketmeden önce bir kız bana mesaj attı instagramdan, eşim ona mesaj atmış mrb yazmış. Kızda kimsin amacın ne sen evlisin sanırım söyleyeceğim eşine demiş. Amacım yeni biriyle tanışmak olamaz mı demiş eşim. Hem karın böyle birilerine yazsa hoşuna gidermi demiş kız. Eşim de belki o da yapıyordur demiş.. ben bu durumu aşamıyorum her gece aklımda beynimde.. hala kendime yapılmış bu saygısızlığı yutamıyorum boşanacak olmama rağmen..
Kız da bana bile laf attığı için çok sinir olmuş bana yolladı sağolsun konuşmaları..
Ben o kadar fedakarlık yaptım bunları asla haketmedimşöyle ki çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Gerçekte bir şey yapmamış değil yapamamışGerçekte bisey yapmamış ama bende kaldıramazdım böyle bişeyi düşüncesi bile kötü
Evli adamların tanışmak için başka kadınlara yazmasını normal gören çevrene hayretler içindeyim. Buyursun izin versinler eşlerine başka hanımlara mesajlaşsın kocaları.Kızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.
Yoo bana da evli biri yazdı, küfür edip eşine attım. Kadınların yanındayım. Böyle pislikleri ortaya çıkartmak lazımBen kızın sana konuşmaları neden attığına takıldım. Ne alaka yani? Rahatsız olduysan küfür edersin basarsın engeli. Kadına konuşmaları atmak ne alaka? Bana kızın yaptığı samimi gelmedi.
Ben kızın sana konuşmaları neden attığına takıldım. Ne alaka yani? Rahatsız olduysan küfür edersin basarsın engeli. Kadına konuşmaları atmak ne alaka? Bana kızın yaptığı samimi gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?