- 28 Nisan 2025
- 19
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi uzumlukek48
-
Kendini, çocuklarını, ailesini yaz geldi bikinili fotolarınıKadin ne paylasiyor?
Bende yalan söylediğini düşünüyorum..Yalanını sevebilirsiniz
Onu tehdit ettim iş arkadaşına ve diğerlerine söylemekle, hatta arama kaydının fotosunu çektimAğzına sıçınız
Bu olaydan başka şeylerde var kötü davranması, sürekli eleştirmesi... boşanmak hep aklımda ama madddi gücümü toplamam gerekiyorTelefonu tek parça halinde enlemesine ağzına sokabilirsiniz. En azından ağzı yırtılırsa yalan söyleyemez.
Boşanma düşünceniz varsa didikleyin yoksa olmamış gibi davranın. Duygusal olarak güçlüyseniz gözünü korkutun. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Fenaymis. Bazi kadinlar aile hesabi olarak kullaniyor, daha cok esini ve cocuklarini paylasiyor, esinin hesabi olmuyor ya da aktif olmuyor, is arkadasini merak ettigi icin bakiyordur belki diyecektim ama boylesi fena.Kendini, çocuklarını, ailesini yaz geldi bikinili fotolarını
Aramış mi birde?Bende yalan söylediğini düşünüyorum..
Onu tehdit ettim iş arkadaşına ve diğerlerine söylemekle, hatta arama kaydının fotosunu çektim
Hayır eşinin hesabı var ayrıca, binde bir paylaşır eşiniFenaymis. Bazi kadinlar aile hesabi olarak kullaniyor, daha cok esini ve cocuklarini paylasiyor, esinin hesabi olmuyor ya da aktif olmuyor, is arkadasini merak ettigi icin bakiyordur belki diyecektim ama boylesi fena.
Sürekli görüşüyor musunuz bu aile ile?Eşimin bir iş arkadaşı var. Yaklaşık farklı tarih aralıklarında arkadaşının karısına baktığını farkettim instagramda. Sorduğumda yok başka bişeye bakcaktım yok öyle olcaktı v.s geçiştiriyor. Ne yapmalıyım
Sessiz ve derinden gideceksiniz o halde. Başka kötü yanları da varsa çekmeye lüzum da yok.Bu olaydan başka şeylerde var kötü davranması, sürekli eleştirmesi... boşanmak hep aklımda ama madddi gücümü toplamam gerekiyor
Hayır yıllar önce görüşürdük 6 senedir görüşmüyoruzSürekli görüşüyor musunuz bu aile ile?
Yok yani instagramdan baktıgını dedimAramış mi birde?
Neden ? Ailenizin yanına, aile evine dönme imkanınız yok mu ?Bu olaydan başka şeylerde var kötü davranması, sürekli eleştirmesi... boşanmak hep aklımda ama madddi gücümü toplamam gerekiyor
Bende aynı fikirdeyim, çok istiyorum bir çocuğum olsun ama yanlış kişi.... Vazgeçtim artık çocuk olmaz, bende yıprandım herşey üst üste geldiEski konularınıza baktım sanırım hamile kalmaya çalışıyorsunuz. Boşanma fikriniz varsa kurcalayın, eğer bu konuyla ilgili aksiyon almayacaksınız karıştırmayın da yüz göz olmayın. Hamilelik fikrini de bir daha gözden geçirin, böyle bir adamdan çocuk sahibi olmanız bence hiç doğru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?