- 3 Eylül 2018
- 9.483
- En iyi cevaplar
- 1
- 51.099
- 548
- Konu Sahibi uzumlukek48
-
Siz yine insaflısınız. Benim aklıma telefonu sokmak için başka bir yer geldiTelefonu tek parça halinde enlemesine ağzına sokabilirsiniz. En azından ağzı yırtılırsa yalan söyleyemez.
Boşanma düşünceniz varsa didikleyin yoksa olmamış gibi davranın. Duygusal olarak güçlüyseniz gözünü korkutun. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Ağzına s.ç boşa sapık köpeği.Eşimin bir iş arkadaşı var. Yaklaşık farklı tarih aralıklarında arkadaşının karısına baktığını farkettim instagramda. Sorduğumda yok başka bişeye bakcaktım yok öyle olcaktı v.s geçiştiriyor. Ne yapmalıyım
Bence bişey yapabileceğinizi düşünmüyor o yüzden rahat davranıyor olabilirOnu tehdit ettim iş arkadaşına ve diğerlerine söylemekle, hatta arama kaydının fotosunu çektim
Gizliden telefonunu bir kurcala istersen. Emin olmadan birsey yapma derim çünkü söylediğin şeyi kanitlayamazsin inkar etmistirHayır yıllar önce görüşürdük 6 senedir görüşmüyoruz
3 neye baktığı belli o zaman. Eşinin gözü dışarıda. Arkadaşının esi olmasa dahi başka firsatlari kovalıyor olabilir. Takipte kal.Kendini, çocuklarını, ailesini yaz geldi bikinili fotolarını
acemi bir yalancı :) ne yapmalısınız buna yorum yapamam ama karşısında salak olmadığını farkettirin ona bu yalanlara inanmadığınızı bilsin.Eşimin bir iş arkadaşı var. Yaklaşık farklı tarih aralıklarında arkadaşının karısına baktığını farkettim instagramda. Sorduğumda yok başka bişeye bakcaktım yok öyle olcaktı v.s geçiştiriyor. Ne yapmalıyım
Kadın ekli mi eşinizde, yoksa hesabı herkese açık mı?Hayır yıllar önce görüşürdük 6 senedir görüşmüyoruz
Kadın ekli mi eşinizde, yoksa hesabı herkese açık mı?Hayır yıllar önce görüşürdük 6 senedir görüşmüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?