Esim intihar etmek istemiş

Beyzaaa3070

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
22
4
8
26
2 ay önce doğum taptım maddi sıkıntılarımız var geçen gece eşim telefonda Bi şeyler yapıyordu suphelendim telefonunu aldım araştırdım internet geçmişinde intihar yöntemlerini biçimlerini araştırmış sizce ne yapmalıyım konuştum onunla güç verdim ama beni çocuğumu bırakıp ölmeyi nasil istemiş kafam almıyor hala

Hali tavri degismismiydi... Siz bir sorun farketmedinizmi..

ya çok üzüldüm
gerçekten ne yazikki kimsenin ruh hali artık normal değil.
evet çok fazla maddi zorluk çekiyoruz
manevi yönden zaten bittik.ama destek almanızı öneririm.ben uzun yıllar destek aldım çok şükür artık kendi kendime baş edebiliyorum.
gerçekten tedavi ile biraz iyi olabilirsiniz eşiniz de sizde.
Allah'ım yardımcınız olsun

Kızlar ben yardımcı olmaya çalıştım konuştum bütün gece uyumadık sustu öyle dinledi beni tamam haklısın dedi özür diledi hastaneye de gidelim dedim gitmek istemedi çocuğumuzu tedaviyle kucağımıza aldık biz varken nasıl düşündüğünü anlamıyorum her kavgamizda eline bıçak alıyor kendini öldürmek istiyor sezaryen halimle tutmaya çalıştım onu o kadar ağliyorum ki kızlar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım mutluymuşum gibi davranıyorum hiçbir şey olmamış gibi üstünü örtüyorum bu olayların gerçekten yoruldum artık

Maddi sıkıntılarınız varmış fakat yinede psikolojık olarak destek şart normal bir ruh hali degil.

İlaç mı kullanıyor

psikiyatriden randevu alın siz. Emrivaki yapıp götürün. Hatta erken söylemeyin ona yola çıkarken söyleyin gerekirse. Doktor ilaç başlar sanırım. Yanlış mı hatırlıyorum eskiden bir telefon hattı vardı böyle durumlar için arayıp danışılan.

ben olsam faydası olacağını düşündüğüm nir yakınımızdan da yardım isteyebilirdim. Ama konuyu çok dallandırmayın. Mesela bence sizin annenizin bu konuda eşinize bir faydası olma ihtimali zayıf o nedenle kendi akrabalarınıza değil de onun saygı duyduğu bir akrabasına ya da tanıdığına yardım için söyleyebilirsiniz.

Bıçak alıp kendine zarar vermeye çalışması çok korkutucu.

Herkesterapialsindiye instagram sayfasindan şehrinizdeki uygun fiyatli terapistleri ogrenin. Günü sadece çorbayla geçirin gerekirse, yine de bir sekilde terapi almasini saglayin.

İntihar edicem diyen kisinin bu sözünün ciddiye alinmasi gerekir. Uygulamaya gecmeden önceki adimi yapmis esiniz. Cok ciddi bir durum.

Üzgünüm ama yavrun ve senın hayatında risk altında olabılır. Saglıklı bir ruh hali yok ne demek tartısma esnasında eline bıcak almak ve eşi tarafından durdurulmak bunu yazarak senı korkutmak istmemiyorumda ama intihar planının içine sizide dahil edebilir hepımız kurtulalım gibi.. Çünkü asla saglıklı bir ruh hali yok

22 yasinda biri icin çok büyük bir imtihan.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için onun tedavi olmasını sağlayacağım inşallah güzel sonuçlar alırız dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Bakın sizi korkutmak istemem ama bunu bir kere aklına koyan insan mutlaka uyguluyor. Maalesef çevremde örneklerini gördüm. Sizi dinlemiyorsa ailesinden birine söyleyin, gönlü olmasa da yaka paça hastaneye götürün. Acil tedavi başlansın, intihar eğilimini doktorlar çok ciddiye alıyor.
Bir arkadaşımı bu şekilde kaybettim ben, iyiyim deyip deyip geçiştirmiş maalesef durduramadılar.
Siz de en acil yoldan bir çözüm arayın.

Sizce ailemle ya da onun ailesiyle paylaşmali miyim bu durumu
Seni yönlendirip hayatının degısmesıne sebep olmak istemem ama ben olsaydım evet haber verirdim. Bıcak alıyor eline diyorsun gercekten onu bırak sen ve bebegının hayatıda tehlikede kac tane haber var gördük borclardan dolayı önce ailesini sonra kendını öldüren bu tek basına mücadele edecegın bir durum degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…