Eşim iş yemeğinde bayan arkadaşıyla dans etmiş

blue_sky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
2.590
0
116
İstanbul
Herkese merhaba....geçtiğimiz aylarda eşim iş yerinin yemeği olduğunu söyledi.oldum olası nefret ettim bu iş yeri yemeklerinden nedense...eşler çağırılmıyor zaten...sadece çalışanlar...ben de o zaman hamileyim...yaşayanlar bilirler bazı hamilelikler çok zor geçer..benim de öyleydi...ama gitmek istediği için ,huzursuzluk çıkmasın diye git dedim...geldiğinde gece 1 falandı...nasıl geçti,nereye gittiniz dedim...sıkıcı işte,bir meyhaneye gittik dedi...mecbur olmasak gitmezdim falan...
neyse üstünden zaman geçti...dün bir şekilde sevgili (!) eşimin gittikleri bu yerde bayan mesai arkadaşlarıyla dans ettiğini öğrendim,fotoğraf bile çekilmişler......birden fazla kişiyle mi tek bir kişiyle mi bilmiyorum...biz muhafazakar yaşayan insanlarız...başkalarının nasıl yaşadığına karışmam,yorum yapmam ama biz öyle yaşamıyoruz...ya da en azından ben öyle sanıyordum...şimdi bu durumu nasıl hazmedeceğimi bilmiyorum...hatta fazla mı tepki veriyorum ondan bile emin değilim...eşimle konuyu konuştum..özür dilerim diyor...sizce napmalıyım?

Eşinizle aranızdaki ilişkiye bağlı,muhafazakar yaşıyoruz demişsiniz,o zaman ben de sorun ederdim,hele bir de sizi bazı şeylerde kısıtlayıp kendi bunu yapıyorsa daha da sorun ederdim.

ben olsam bende sorun ederdim vallahi
etmesin canım dans etse ne olur etmese ne olur
gitsin edebiyle otursun gelsin
sen gitsen elalemin adamıyla dans etsen kabul eder mi
hayır etmez
o zaman o da kimseyle dans edemez
sana belki o yemek dönüşü anlatsa neyse ama bir de saklamış yani
sıkıcı geçmiş falan demiş
zaten bu erkekleri hiç anlamıyorum yapıyorlar yapıyorlar özür diliyorlar
ne yap ne özür dile kardeşim

bencede sen muhafezekar sanıormuşsun...muhafazakar bir insanın meyhane gibi bi yerde ne işi var eşim hamile rahatsız desin gitmesin.... hadi gittinnnnn otur biraz maksat gitmek azda olsa onlarla bulunmak otur biraz dön evinee.....poohhh var gitmişşşş oh kadın hamile hamile evde otursun adam eğğlence peşine düşsün bende hamileyim 5 aylık valllaa burnundan getir hatasnı anlasınn sürtsün burnuuu.......tabikkiii herkes hata yapabilir eşinde bi hata yapmış farkına varmışşşş amaa işte?

dans etmesi (muhafazakar olduğunuz için) sizin açınızdan zaten sıkıntılı..

bir de bunu zamanında söylememesi sıkıntıyı katlıyor..

yine de kafaya takılacak çok ciddi bir mevzu değil.. karşınıza alıp rahatsızlıklarınızı bir bir ifade edin.. bir daha olmamasını, olursa da haberinizin olmasını, yoksa sonradan duyarsanız bu kadar anlayışlı olamayacağınızı belirtin..

eşim tabiki iş yemeğine gider. ama yemeğe gidip sonra diskodur meyhanedir gibi yerlere gitseydi, kıyametleri kopartırdım herhalde. ki birde bayanlarla dans etse yandı. ben yapamazsam, hiç kusura bakmasın eşimde yapamaz. özellikle o tip mekanlara ben olmadan gitmesini hiç istemem.

İş yemeği meyhanede olmak zorundamıymış ne saçma:26:
Muhafazakar demişsiniz ama o zaman meyhanedeyede gitmemesi gerekirdi bence:78:
Ben olsam ben çok tepki verirdim dans etmekte neymiş

ben olsam çok kızardım çok üzülürdüm..uzun bi süre cezasını alması için soğuk davranırdım..bir daha bu tarz bi yemeğede asla göndermezdim..

ben olsam bende bunu sorun haline getirirdim
dediğiniz gibi muhafazakar bir hayat yaşıyorsanız
eşinizin daha dikkatli davranması gerekir hadi iş
icabı yemeğe öyle ortamlara gitti tamam ama iş arkadaşıda
olsa dans etmek zorunda değil yanii heleki siz yanınızda
yokken bencede eşinizi karşınıza alın rahatsız olduğunuzu
bu durumun bir daha tekrarlanmamasını istediğinizi
söyleyin kendisine

muhafazakar olan senmişsin, eşin hiç muhafazakar gibi gelmedi bana. biz muhafazakar yaşamıyoruz ama benim eşimin daha bi kere meyhaneye gittiğini
bilmem. e ortam meyhane dans falan olunca alkol de var illaki işin içinde. ayrıca o iş yerinde çalışan bayanlar evli değil mi onlar nasıl eşsiz geliyor? bi de iş
yerindeki erkeklerle dans ediyorlarlar falan.garip doğrusu...

aynını ben de söyledim...ne ilginç insanlar bunlar dedim...bunların hepsi mi bekar?herkes dansa kalkmış da 2 si kalınca kız kaldırmış kendisini..sonra 10 sn bile sürmedi ben oturdum geri,garip geldi bana dedi...

Kızı tanıyor musunuz ?

hayır..ben hiç kimseyi tanımıyorum işyerinden..

bunun muhafazakarlıkla da alakası yok
ben hiç muhafazakar değilimdir eşim de
sık sık iş yemekleri de olur ama
iş yemeginde dansın ne işi var ya
herkes dans ediyorsa etsin yani ne zoru var
kız kaldırdı die dans etmek zorunda mı
bazen esim bile beni dansa kaldırmak istiyor
istemedigim icin kalkmıyorum
hani toplu kalkıp haydi eller havaya filan olsa neyse de
öteki türlü bir kadınla dans etmesi cok alakasız
hayır kadınları da anlamıyorum
adam evli
karısı gelememis
ne diye dansa kaldırıyorsun

Orada bulunan bayanlar imam hatip mezunu değiller sanırım çoğuda bekar sanki üni . Bir eğlence gecesi gibi erkek ile dans ediyorlar evli bekar fark etmiyor adamın ve kadının niyeti önemli

Eşiniz yemekten geldikten sonra sıkıcı geçti deyip aynı zamanda yemekte dans etmesi garip geldi.. Belli ki daha önceden ayarlanmış bir şey bu meyhane, dans vs.. Hem size de gitmek için o kadar ısrar ettiğine de bakılırsa.

Ayrıca aynı yerde, aynı kişilerle çalışmaya devam ederse gizli kapaklı işlerin devamı gelir büyük bir ihtimal. Eşiniz evli bir adamın ağırlığını koysaydı, kızlar dans için ısrar falan edemezlerdi.

dans ettiği kız da 3-5 gün sonrs evlenecek bir kızmış...neyse...bu işyeri kurumsal bir yer..iş yemeği dediğim de şu moral-kaynaşma tarzı olanlardan...

Eşim de ben de muhafazakar değiliz, gayet de modern bir hayatımız var.
Eşimin şirket yemekleri , satış quarter toplantıları, motivasyon kampları çat burdadır çat kapı arkasında.
Toplantılar, yemekler sonrası resimler gelir ya da çıkar bir yerlerden.
Eşim dans ederken çok resmini görmüşümdür ama kendi kendine....
Tüm bunlara rağmen eşimin herhangi bir İŞ ARKADAŞI İLE dans ettiğini görsem muhtemelen kıyamet koparırıdım.
Bunun muhafazakarlıkla vs ile hiç ilgisi yok arkadaşım.
Sen bir iş arkadaşınla slow dans et bakalım, ne oluyor.
Saygı, önce saygı...
İnsanlar kendilerine yapılmasını istemedikleri davranışları bir başkasına yapmamayı öğrenseler hayat 4 4'lük olacak da.
Nerdeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…