dans ettiği kız da 3-5 gün sonrs evlenecek bir kızmış...neyse...bu işyeri kurumsal bir yer..iş yemeği dediğim de şu moral-kaynaşma tarzı olanlardan...
muhtemelen önemsiz bişeydir, kim teklif etmiş acaba dansı
bence ister muhafazakar ol ister olma, can sıkıcı
yine üstünde durulcak bişey değil, sinir olduğunu belli etsen yeter
bende olsam kızardım doğrusu
evli barklı adam iş arkadaşıyla neden dans etsin ki ne gerek var
üstelik sana bundan hiç bahsetmemiş bile
bir erkek az çok karısının hasassiyetlerini bilir senin bunu hoş karşılamayacağını bile bile dans etmesi hiç doğru değil
eşini iyice uyar ki bir daha tekrarlamasın aynı hatayı
kız kalkalım dedi diyor...bugüne dek böyle bir vukuatı da olmuş değildi..hiç de sevmezdi öyle dans mans..saçma gelirdi...arkadaşlardan birinin yazdığı gibi ben de söylemiştim ona...evli bir insana dans teklif edilmesi zordur..demek ki seviyenizi yerlerde ki böyle fütursuzca sana dans teklif edebiliyor dedim..yakılştırdın mı kendine bu hali tavrı dedim...hayır haklısın dedi...ne yapmamı istiyorsun diyor...
bence eşin pişman çok üstüne gitme, sanırım aynı şeyi tekrar yapmaz
kız teklif edince ayıp olmasın diye tamam deyiverdi herhalde, öyle uzun uzadıya düşünmedi, anlık bişeydi yani, öyle tahimin ediyorum, kötü niyetli olduğunu sanmıyorum
sanırım bu olayın kavgası edilmiş özür dilenmiş, bence artık üstüne gitme, sen bilirsin tabii de...
aynen anlattığın gibi olmuş...öyle diyor...anlık bir tamam,10 sn sonra aklı başına gelip oturmuş..öyle diyor...önemli olan niyet mi ki?hiç olmaması gerekirdi...dikkatli ol bundan böyle ,bunlar hassas durumlar dedim...inş olmaz bir daha ama düşündükçe canım yanıyor...başka bir kadın diye düşündükçe...
bence dans etmesinden çok saklaması yalan söylemesi problem;
senin kızacağını düşündüğü herşeyi saklarsa iletişiminiz giderek zayıflar ve güvensizlik artar
düşünsene bigün birine para kaptırmış sana söylemiyor eve şak diye icra geliyor -yakınım yaşamıştı-
insan sıkıntılarını ve mutluluklarını eşiyle paylaşabilmeli;
hadi bunu geçtim; direkt kendisi eve gelince ben dans ettim demiş olsun;
bu da açıkcası bir problem benim için;
çünkü benim dini inancıma ters;
peygamber değiliz herşeyi dört dörtlük yaşayamıyoruz ama kadınla erkek arasında fiziki sınırlar olması gerektiğine inanıyorum; bunu yapamama gibi bir lüksü olamaz.
sonuçta masum birşey olsaydı dinen de yasak olmazdı di mi?
iş yemeğinin meyhanede ne işi var
heleki muhafazakar bir yapıya sahipse bu kişi
içki içilen mekanda bulunmanın günah olduğunu bilmiyormuki kocan
gitmek zorunda değildi yemeğe gelmedi diye
işten kovacakta değillerdi
saygısızın biri evli adama dans teklif ediyorsa saygısızlık olmasın diye kabul mu etmilş teklifi
ben olsam o kızıda kocamıda paralardım vallahi...
bir dahada asla bu tip ortamlara gitmesine iizin vermezdim
evet benim de takıldığım nokta buydu..neden yalan söyledin dedim bana sıkıcıydı falan diye dedim...öyleydi ama gerçekten dedi...önemsemediğim bir durum olduğu için unutmuşum dedi...benim de inançlarıma ters bunlar...bu tip yemeklere gitmeyince sıkıntı oluyormuş...ne oluyorsa bilmiyorum..ortamlardan uzak kalmak işyerinde dışlanmalarına mı sebep oluyor acaba?ama gitmesi de artık en az gitmemesi kadar sıkıntı olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?