dansçı kızlar mı?iş dünyası hiç de tahmin ettiğimiz gibi sadece işlerden ibaret değil demek ki...::26:hic sevmiyorum bu is yemeklerini gitsen bir dert gitmesen ayri bir dert.esim bensiz gitmiyor zorla gidiyorum.bizim yemeklere geleen dansci kizlardan sonra sizin esinizin bayanla dansi masum geldi..
tabi bu dansi saklamasi hos degil,gercek elbet birgun cikiyor o zaman daha kotu oluyor.
evet doğru ..Bence muhafazakar olan sızsınız esınız degıl.
Esınıze dısarda ki hayat cazip gelmeye baslamıs bence.
ben olsam bende cok tepki veririm muhafazakar degılim belkı;
ama bu durumun bunla alakası yok ben olmadan yemege gıdıcek meyhaneye bıde dans edıp poz verıcek.
ayrıca 10 sn sonra oturmus
ha bu 10 sn de fotografta cekılmekten gerı kalmamıs
bence sız evlılıgınızı kendı ınanclarınıza gore dusunmussunuz ama esınız sandıgınız kadar katı degılmıs bu konularda.
Herkese merhaba....geçtiğimiz aylarda eşim iş yerinin yemeği olduğunu söyledi.oldum olası nefret ettim bu iş yeri yemeklerinden nedense...eşler çağırılmıyor zaten...sadece çalışanlar...ben de o zaman hamileyim...yaşayanlar bilirler bazı hamilelikler çok zor geçer..benim de öyleydi...ama gitmek istediği için ,huzursuzluk çıkmasın diye git dedim...geldiğinde gece 1 falandı...nasıl geçti,nereye gittiniz dedim...sıkıcı işte,bir meyhaneye gittik dedi...mecbur olmasak gitmezdim falan...
neyse üstünden zaman geçti...dün bir şekilde sevgili (!) eşimin gittikleri bu yerde bayan mesai arkadaşlarıyla dans ettiğini öğrendim,fotoğraf bile çekilmişler......birden fazla kişiyle mi tek bir kişiyle mi bilmiyorum...biz muhafazakar yaşayan insanlarız...başkalarının nasıl yaşadığına karışmam,yorum yapmam ama biz öyle yaşamıyoruz...ya da en azından ben öyle sanıyordum...şimdi bu durumu nasıl hazmedeceğimi bilmiyorum...hatta fazla mı tepki veriyorum ondan bile emin değilim...eşimle konuyu konuştum..özür dilerim diyor...sizce napmalıyım?
aynını ben de söyledim...ne ilginç insanlar bunlar dedim...bunların hepsi mi bekar?herkes dansa kalkmış da 2 si kalınca kız kaldırmış kendisini..sonra 10 sn bile sürmedi ben oturdum geri,garip geldi bana dedi...
hayır..ben hiç kimseyi tanımıyorum işyerinden..
ahahahbu erkekler nekadar çocukça gerekçeler sunuyor ya
valla gülüyorum artık
kız kaldırdı valla benim suçum günahım yok :)))
kız çıktı üstüme valla ben bişey yapmadım
çok teşekkür ederim..çok ayrıntılı bilgi vermişsiniz...ben devlet memuru bir insan olduğum için özel sektörde olan biteni ve yenen naneleri bilmem pek...biz hep seviyeli ortamlarda yemek yer,arkadaşlarımızla birlikte vakit geçiririz..o yüzden şokan şoka giriyorum duydukça bazı şeyleri...eşinin kapalı kutu olmasına müsaade etme diyorsun...en son bunu söyledim zaten..sen bana hiçbirşey anlatmadığın için,kendi kendime bazı şeyleri yerine oturtmaya çalışıyorum...adam gibi gelip şunu yaptık böyle ettik buraya gittik desen nu tip tatsızlıklar belki de hiç yaşanmayacak...kaldı ki ben cahil bir insan değilim..mutlaka anlayacağım anlatsan falan dedim...bakalım...akşama gelince konunun üstünden geçer miyiz,artık kapatıp bir sonraki rounda mı açarız konuyu bilemiyorum...inş tekrar etmez inş...Neden tanımıyorsun eşinin işyerinde çalışanları?
Bir öğlen gitsene ziyarete, ben geldim de, bir çayını iç..
Bir akşam iş çıkışına git, süpriz yap.
Bir gör eşinin çalışma ortamını, merak etmedin mi hiç?
Ben eşimin ofisinde herkesi tanımayı bırak, falanca filancayla yer değiştirdi, falancaya bugün yeni pc taktılar, onu bile bilirim.
Ayrıca iş yemeklerinin bir kısmını şirket düzenler, meyhane falan değil düzgün restoranlarda düzenlenir, eşli de olur bazen eşsiz de..
Ama bazen de çalışanlar kendi aralarında yemek organize eder, şirket yönetimi karışmaz, haberi bile olmaz.
Meyhane gibi salaş mekanlara o zaman gidilir.
İsteyen eşli, isteyen eşsiz gider.. Herkesin kendi tercihidir, kimseye eşini neden getirdin denilmez.
Eğer eşinin şirketinden tanıdığın birileri olsaydı, o yemek gerçekten eşlerin katılımına kapalı mıydı sorup öğrenebilirdin arkadaşım..
Ayrıca hiçbir iş yemeğinde dans olmaz, eller havaya tarzı oyunlar olur. Ben görmedim, gören varsa yazsın.
Ancak 3-5 samimi arkadaş gitmişlerdir, o zaman olur bu danslar falan.
Ve ofis içi yaşanan gizli flörtler bu ortamlarda ayyuka dökülür.
Kız beni kaldırdı diye bişey yok, kız sevişelim dese sevişecek mi.
Ayrıca muhafazakar olmaktan da bıkabilir insanlar, neler kaçırıyorum diye düşünebilir. Ya da belki o muhafazakar yaşam aslında evliliğinizde sadece size biçilmiş olan roldür.
Eşinin bu kadar kapalı kutu olmasına müsade etme arkadaşım, bir çeki düzen ver ona, elin üstünde olsun. Onun hayatına gir biraz.[/B]
Dans derken karşılıklı oynamayı değil, bayağı bayağı ikili dans etmeyi (eli belinde falan) kastediyorsun diye düşünüyorum ve ona göre yorum yapıyorum.
Ben pek muhafazakar yaşayan bir insan değilim, eşim de değil.
İnançlıyız, ama muhafazakar bir yaşantımız yok. İkisi ayrı zaten.
Ki birçok konuda da gerçekten çok radikalimdir, evlilik öncesi birlikte yaşamak gerektiğini falan savunurum mesela.
11 yıldır da hep çok uluslu şirketlerde çalıştım, belki 100 tane iş yemeğine katıldım. "Batının ahlaksızlığını almış" tabir edebileceğimiz çok sayıda iş arkadaşım vardır çevremde.
Ama iş yemeğinde bir iş arkadaşımla dans etmedim, etmem de.. Edeni de inanın görmedim..
Karşılıklı oynanır grup olarak, zaten iş yemeklerinde amaç kaynaşmayı sağlamaktır.
Ama birebir kadın ve erkeğin dans etmesi, o yakınlıkta olması asla gerekli olan bir davranış değil ve emin olun bu dansın altında eşinizin diğer iş arkadaşları da başka manalar aramıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?