- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
sizin bu zeka dolu onerileriniz yok mu bayiliyorum kac gundur. para yok diyene deniz kiyisina yerles diyorsunuz, kocasi fabrikada calisana kendi isini yap diyorsunuz. sermaye olarak ne koysunlar? bos laf hepsi ya her seye yazmak zorunda degilsiniz.Kendi isinizi yapabilirsiniz beraber.madem sizde calismak istiyorsunuz
Internetten magaza acip urun satabilirsiniz mesela
Siz de bana uazmak zorunda degilsinizsizin bu zeka dolu onerileriniz yok mu bayiliyorum kac gundur. para yok diyene deniz kiyisina yerles diyorsunuz, kocasi fabrikada calisana kendi isini yap diyorsunuz. sermaye olarak ne koysunlar? bos laf hepsi ya her seye yazmak zorunda degilsiniz.
bos konusan sizsiniz ya. bi sizin akliniz basiyor sanki yani uzaydan yeni fikir getirmis gibi konusuyorsunuz. bombos.Siz de bana uazmak zorunda degilsiniz
Deniz kenari karadeniz.kiralar ucuz,yaginizi,meyve sebzenizi bag bajceden alabiliyorsunuz ucuza.memurlar icin uygun olarak yazdim.maas degismiyor giresundayim su an memur olsam kalirdim burada. bu biiirrr..param yok diyene degildi o.
Ikincisi tedarikte fabrikada.mali ucuza alip satabilir.sermaye biriktirip.hedefi olursa kendi isini kurmak gibi yaptigi is zor gelmez.
Iyi okuyup yorum yazin.bos bos konusmamis olursunuz.
Konu sahibi misiniz?size mi yazdım?hayır.ee sizi ilgilendiren nedir?bos konusan sizsiniz ya. bi sizin akliniz basiyor sanki yani uzaydan yeni fikir getirmis gibi konusuyorsunuz. bombos.
sizin esiniz cumhurbaskani olsa yine triplenecek bir sey bulur bence. olgunlasmamis biri anlattiginiz kadariyla. lise mezunu biri icin gayet ideal bir is bu.
Siz de bana uazmak zorunda degilsiniz
Deniz kenari karadeniz.kiralar ucuz,yaginizi,meyve sebzenizi bag bajceden alabiliyorsunuz ucuza.memurlar icin uygun olarak yazdim.maas degismiyor giresundayim su an memur olsam kalirdim burada. bu biiirrr..param yok diyene degildi o.
Ikincisi tedarikte fabrikada.mali ucuza alip satabilir.sermaye biriktirip.hedefi olursa kendi isini kurmak gibi yaptigi is zor gelmez.
Iyi okuyup yorum yazin.bos bos konusmamis olursunuz.
kac gundur insanlarla dalga geciyorsunuz. tepki vermeyip ne yapalim?Konu sahibi misiniz?size mi yazdım?hayır.ee sizi ilgilendiren nedir?
İnternetten ürün satmak için sermaye de gerekmez ayrıca.resmi satışa koyarsınız sipariş gelince tedarik eder yollarsiniz.fabrikada olan birinin çevresi de olur.bos bu öneri değil yani.
Bu ne öfke yaşaka gibi
Of lütfen ama yakac gundur insanlarla dalga geciyorsunuz. tepki vermeyip ne yapalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?