- 29 Ekim 2021
- 90
- 47
- 8
- 35
- Konu Sahibi Sezenlerolmus
-
Haklı olabilirsiniz. Kendimi ve kendi isteklerimi de gözden geçireceğim. Fakat ben zaten savurgan sürekli dışarda birşeyler yapalım diyen biri değilim ben onun kafası dağılsın diye arkadaşlarıyla gorusmesini istiyorum. Yoksa ben evde gayet iyiyim. Ha evde oturma konusuna gelince çalışmamı kendisi istemiyor yoksa ben ona destek olma amaçlı çalıştım 1bucuk yıl kadar. Ama haklı olabilirsiniz bı tık daha anlayışlı olmaya çalışacağımAdamin işinin şartları belli. Yorucu olduğunu kendiniz de kabul ediyorsunuz.
Hem yorucu işte çalışsın hem gonlunuzu etsin ha bir de iş degiştirmesini de istemiyorsunuz o da yok siz evde oturun ve yorulan adami zorlamaktan yorulun.
Bilemedim. Hep kendinizi ve kendi isteklerinizi düşünmüşsünüz. Yorgun istemiyorsaniz daha iyi şartlarda bir iş bakmasini desteklemeniz lazim, başka yol yok.
Ben tabiki de onun yorulmasını istemem. Daha az yorulacagi bir iş bakıyoruz ama bu işin maddi imkanından dolayı kendisi de bu işi bırakmak istemiyor. Teşekkür ederimEşinizin işi zor bu ortada. Dinlenmek zorunda olduğu için bu işte çalışmaya devam ettikçe bunu yaşayacaksınız. Her işin zorluğu oluyor mecburuz bazen. İşini değiştirmesni istemediğiniz için bunları diyorum. Belki başka iş baksa daha rahat edecek, düşünün derim.
Haklı olabilirsiniz. Kendimi ve kendi isteklerimi de gözden geçireceğim. Fakat ben zaten savurgan sürekli dışarda birşeyler yapalım diyen biri değilim ben onun kafası dağılsın diye arkadaşlarıyla gorusmesini istiyorum. Yoksa ben evde gayet iyiyim. Ha evde oturma konusuna gelince çalışmamı kendisi istemiyor yoksa ben ona destek olma amaçlı çalıştım 1bucuk yıl kadar. Ama haklı olabilirsiniz bı tık daha anlayışlı olmaya çalışacağım
Kusura bakma ama bende ona destek olmak için 1bucuk sene boyunca it gibi çalıştım. Ama ne evin işini ne yemeği ne ütüyü ne cinselliği aksatma lüksüm oldu. Hemde öyle masabasi bir işte çalışmadım. Gayet güzel eleştiri yapana saygım sonsuz ama size değilYorgun biri için cinsellik lüx galiba
Özgüvenden değil yani
İş yorgunluğunu anlamayanı
12 saat madende çalıştırasım var
Adamın derdine bak birde madamın derdine
Ben zaten 1bucuk yıl çalıştım fakat kendisi çalışmamı istemedi bu işin maddi imkanı daha iyi diyerek.Eşiniz evi geçindirmek için çok yoruluyor ama yine de size yaranamıyor gibi duruyor burdan bakınca. Ben sizin yerinizde olsam eşimin yükünü hafifletmek için bir işe girer çalışırdım. Madem çocuk da yok çalışmanıza engel olan. Adam iş değiştirmesin istiyorsunuz ama aynı zamanda yorgun da olmasın istiyorsunuz. Ben olsam eşim adına çok üzülür ve derhal çalışmaya başlardım.
Yok hayır kesinlikle diretmiyorum. Kendisi biraz kafaya takıyor çevre baskısı yüzünden. Sanırım bu yüzden de kimseyle görüşmek istemiyorBazen moralsizlik de insanı yorgun düşürüyor. Çocuk diye çok diretmiyorsunuz inşallah.
Katiyen olmaz demiyor. Yaklaşık 1ay önce tekrar çalışmak istiyorum evde bunaliyorum hem maddi olarak daha iyi oluruz dedim. Güzel bir iş güvenilir bir yer olursa bakarız dedi. Ama su dönemde de biraz zor keşke onun lafıyla eski iş yerimden cikmasaydimben çalışmak istiyorum desen katiyen olmaz diyecek bir adam mı?
Eşiniz neden sizin çalışmanızı istemiyor? Kıskanıyor mu?Ben zaten 1bucuk yıl çalıştım fakat kendisi çalışmamı istemedi
ben çalışmak istiyorum desen katiyen olmaz diyecek bir adam mı?
1bucuk sene boyunca it gibi çalıştım. Ama ne evin işini ne yemeği ne ütüyü ne cinselliği aksatma lüksüm oldu
Evet kıskançlığı var. eski iş yerimde tek kadın bendim 15 erkek arasında sıkıntı yapıyordu hergun.Eşiniz neden sizin çalışmanızı istemiyor? Kıskanıyor mu?
Sizde çalışsanız ortak sorunlarınız olabilirdi. Kadında erkekte çalışıp, üretmeli. Hem kendinizi de meşgul eder. Konuşacak konunuz olur.
Türkiye şartlarında bir eve bir maaş yetmiyor zaten. Mağdem çocuğunuzda yokmuş. Sorumlulukları paylaşın.
Ne demek çalışmamı istemedi? Kukla mısınız siz de eşiniz çalışma deyince tamam deyip işten çıkoyorsınuz ya da iş aramıyorsunuz?Ben zaten 1bucuk yıl çalıştım fakat kendisi çalışmamı istemedi bu işin maddi imkanı daha iyi diyerek.
Erkekler gördüğüm kadarıyla bu durumdan çok fazla etkileniyor.Eşinden kaynaklı sağlık sorunları nedeniyle çocuk sahibi olamayan iki arkadaşım da ilk çocukları daha 7/8 aylıkken 2.çocuklarına hamile kaldılar..adamlar resmen çocuk stresinin omuzlarından kalkmasını bekliyorlarmışYok hayır kesinlikle diretmiyorum. Kendisi biraz kafaya takıyor çevre baskısı yüzünden. Sanırım bu yüzden de kimseyle görüşmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?