- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi Kristalbyn23
-
Hayır bilmiyorlar
Haklisiniz ama insan söyleyemiyor isteSöylemeyi düşünmüyormusun hiç...
Daha öncede yumruk atmış sana ..
Sen sessiz kaldıkça tepene biner o ergen kocan..
Haklisiniz ama insan söyleyemiyor iste
Haklisiniz ama insan söyleyemiyor iste
Hanimefendi öyle diyorsunuz ama eleştirinin iyisi ve kötüsü de var lütfen barı siz yapmayın
İşte sorun orda başlıyor iyi yorum yapmama meselesi . Kınamali bir üslup kullanıyorsunuz ne olursa olsun kimseyi yaşadıklarından dolayı kinayip hor görmemelisiniz .. Kimin başından neler geçiyor . mesela kocası ölüyor başka adamla evleniyor . çocukları kadına anne demiyor cenazesine bile gitmiyor . herkes o kadına çocukları küstügü için koca için çocuklarından vazgeçti diyor. belki kadının ekonomik ozgurlugu yok belki çocukları birgün evlendiğinde onu yanlız bırakacak bir sıkıntısı varda evlendi kimse demiyor. Belki oğlu kadının parasını kumara veriyor zorla istiyor .bardağı sadece dolu tarafından gormeyinKonunuz nasıl iyi eleştirilebilir ki ? Çok kızıyorum hiçbir şey düşünmeden koşa koşa evlenenlere, gözü kapalı aşık olanlara. Biz de seviyorduk ama bekledik. Üniversiteyi bitirdik, İkimiz de çalışıp, öyle evlendik. Biz de bilmiyor muyduk evlenmeyi. Ama bekledik ki seven insan da bekler.
Size söylenecek hiçbir şey yok. Çünkü şimdi sorsam kocanı seviyor musun. Evet aslında iyi biri seviyorum diyeceksin.hatta soruyorum; kocan olacak o vicdansız, kıskanç, seni döven Adam'ı seviyor musun hala?
aha budamı var biten yok olan bir hayat buÖnceki konunuzu okudum. Eşiniz size abisinin ve eltinizin önünde yumruk atmış. Ayrıca aşırı kıskanç. Sizin sorununuz eşinizin kıskançlığı. Bu her şeyin önünde engel.
Sizin yorumunuzda bana tuhaf geldi hemHayır resim öğretmeni olunca sanki iş garantii. Yok ben resim yapmayı seviyorum diyorsan da zaten bunun için diplomaya gerek yok.. Benim de resme inanılmaz yeteneğim vardı ama resim öğretmeni olmak hiç aklıma gelmedi... Önceliklerin saçma geldi.
çocukları evlendirirse olacağı bu.22 yasinda
hemen söyle ve onarın yanına git. bu şiddret artarak devam edecek ve bir gün çocuğunun bunları gördüğünde psikolojisi mahvolacak.Hayır bilmiyorlar
Peki madem resime yeteneğin vardı, anladığım kadarıyla da yeni bir tutku değil bu, bu böyleyken neden evlenmeden önce sormadın bu adama? Ben bunu devam ettireceğim ne düşünüyorsun demedin?Aile baskısı yok nişan yaptık oncesinde zaten gorusuyorduk . eşim beklemek istemedi evlendik ama bilmiyorum. Hayallerimi gerçekleştirmeme mani olacağını bilmiyordum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?