- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Çok üzülüyorum aslında ben, tamamiyle bi boyunduruk altında herşeyi yok sayanlar eninde sonunda pişman oluyorlar. Dönecek kimseyi bulamayınca kapana kısılmış gibi hissediyorlar ya üzülüyorum.
Mesajı belki de o yazmadı bile.
Gerçi ben buradaki tek bir fake konuyu bile anlayamayan saftiriğin biriyim eminim düşündüklerimin tam tersidir
İyi de bu bir hakaret değil ki konu sahibine. Adamın ve kadının problemi. Sende birşey var diye değil belli ki sınırlarını sadece kendi belirlemek isteyen sorunlu bir erkek.
Eminim ki mahcup olarak ve ne kavga dövüşle yazdı o mesajı.
Böyle durumlarda daha da dışlamak yerine, cahil ve cahilliğinden ötürü mağdur olan kadını cesaretlendirmek adına dalaşa girilmemeli.
Karaturnacığım sana göre öyle olmayabilir ama bana göre bu hakaret, ben böyle şeylerin altında bir şey ararım.... O telefonda bunları söylememek de , ya da telefonu açmamak da bir seçenekti bence ama tercih edilmedi. Neyse konu sahibi ne yapacağını bilir, arkadaşını tanıyordur sonuçta az çok.
Aaa ben mesaj anladım pardon.Mesajla değil bunları arayıp soyledi o an şok oldum açıkcası bişey diyemedim . Ama aklımdan çok şey geçti sonuçta 1 hafta önce aradım evet ama kendisi yazmıştı bugun sonra düşündüm ve konuşup uzatmaya değmez bişey söyleyip aralarını bozsam ne değişecek
bi eş yüzünden degişiyo.. ben degişmek istemedim eş tarafindan görüşmemi istemeyince boynu bükü halde kaliyoruz.. eşim yüzünden arkadaşlarimla görüşmeyi kesen kişiyim.Aa canım ya nişanlanınca evlenince insanlar çok degisiyor hele en yakın dediğin dost bildigin kisilerden darbe yiyorsun bizde 3 4 arkadaş cok yakındık biri nişanlandı nişanına davet etmeyi bırak haber bile vermedi sosyal medyada fotolarını gördükte öyle haberimiz oldu mesajlara bile cevap vermiyor aradiğımızda acmiyor actıginda 100 defa nişanlısı aradığı icin konuşamıyordu kapatiyordu nişanlanınca zoraki bi kahve içmeye davet ettik hem tebrik eder konuşuruz die ama nerde 1 saniye gecmeden sürekli nişanlisı arayıp durdu sinir olmuştuk o gün işimiz var deyip sonunda kalkmiştik bitirdik o günden sonra konuşmuyoruz şuan tamam eskisi gibi olmasını beklemiyoz ama nişanlanınca falan hemen degişti bizimde kimimiz sözlü kimimiz evlenecez ama hiç böyle davranmamıstık birbirimize nişanlanınca ya da evlenince sadece 2 kişimi görunuyor insana anlamış degilim neyse onlar mutlu olsunda biz eksik olalım
Neden istemiyor peki? Hani durumu anlayabilmek adına soruyorum.bi eş yüzünden degişiyo.. ben degişmek istemedim eş tarafindan görüşmemi istemeyince boynu bükü halde kaliyoruz.. eşim yüzünden arkadaşlarimla görüşmeyi kesen kişiyim.
hayır görüşmüyor. ama şu ki kendisinin isinamadığı biriyle görüştürmek de istemiyor. benim çok kavga ettiğim biriyle. kedi köpek gibiydik. ama birbirimizden koparamazdik. düğünüme gelmedi .bitti geri dönmek istedi bi arayayim dedim eşim olmaz dedi.. düğünne gelmeyen arkadaşla görüştürülür mü dedi.. onunda düğünü oldu evlendi benden sora gitmedim. görüşmüyorduk.Neden istemiyor peki? Hani durumu anlayabilmek adına soruyorum.
Kendisi evlenmeden önceki arkadaşlarıyla görüşüyor mu?
Senin ki gelmedi diye silmişsin ölüm kalım gecerli bir mazereti olmadığı sürece insan inan bekliyor ama kocanızı yaptıgıda yanlış cok samimi olduğunuz arkadaşlarıniza ısınamadı diye konuşmayacak mısın siz aynısını eşınize yapsanız kabul edermihayır görüşmüyor. ama şu ki kendisinin isinamadığı biriyle görüştürmek de istemiyor. benim çok kavga ettiğim biriyle. kedi köpek gibiydik. ama birbirimizden koparamazdik. düğünüme gelmedi .bitti geri dönmek istedi bi arayayim dedim eşim olmaz dedi.. düğünne gelmeyen arkadaşla görüştürülür mü dedi.. onunda düğünü oldu evlendi benden sora gitmedim. görüşmüyorduk.
camdan bakmaya izin varmıaynı benim eşim...
onun eşiyle ayni ..
eski arkadaşlarimla görüşmemi istemedi..
tel noyu dagitma dedi..
noyumu değiştirdi.
dönmek istedim özlüyorum tabi onu... ama izin vermedi herif..
helesosyal medyam da yok instagram facebook yok.
buraya girdiğimi bilmiyor sölemek istemiyorum. çok kıyamet koparacagi biliyorum..
arkadaşiniz eminim benim gibi çekiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?