"Eşim istemiyo beni aramayın " çok bozuldum

Hayat bu bir sürü öğrenme şekli var. Bazen ateşe yaklaşma dersin iki kişiye, biri daha önce ateşe yaklaşıp yananları görür ben de yaparsam yanabilirim der geri çekilir . öteki illa deneyimlemek ister ; elini uzatır, kendi yanar. O'da öğrenir ama biri yanarak, diğeri başkasının yanışını izleyerek... belki konudaki arkadaş da illa yanması gerekenlerdendir...

Mesajla değil bunları arayıp soyledi o an şok oldum açıkcası bişey diyemedim . Ama aklımdan çok şey geçti sonuçta 1 hafta önce aradım evet ama kendisi yazmıştı bugun sonra düşündüm ve konuşup uzatmaya değmez bişey söyleyip aralarını bozsam ne değişecek

Aaa ben mesaj anladım pardon.
Hem siz arasanızda arası bozulmayacak durum buysa, o tamamen kocam’cı olacaktır.
Bırakın nasıl düşünüyorsa öyle yaşasın. Yaptığı seçimle mutlu olsun. Zaten siz birşey kaybetmiyorsunuz.

Var öyle insanlar,erkek peşinde 4 dönen. Benim bir arkadas var mesela,esi gelince whatsaptan konusmayi keser o an. Ya da kiz sen simdi yazma ben yatiyorum zaten yarin konusuruz optum konusmalari okuyor kocam der. Kendisiyle gorusmemde bir sıkıntı yok bu arada,evime gelir gider bende giderim. Var yani boyle tipler. Ama konusmak icin arkadasiyla,esinden icazet almasi oldukca igrenc bir durum.

Görümcemler de arkadaşlarıyla aşırı bağlıdır hala gider gelirler ama birini eşi yollamıyo telefonunu bile değiştirdi ulaşamasınlar diye çocuğunda ön3mli bi rahatsızlık oldu uzun süre hastanede yattı numarasını ailesinden alıp aradılar sağol deyip kapatmış ve numara iptal çok sinir bozucu
Eşi bildiğin serseri hadi dinine bağlı olup istese neyse zorla kapanmasını emretti diyelim hala da annesine çok nadir gelir kabahat ailenin de istediğine vermediler alın durumu iyi damat diyesim var da neyse
Not şimdi diyen olur görümcenin arkadaşıysa bukadar yakın nerden biliyon yaşıt olduğumuzdan ben de evlenince e kaynaştık çoğuyla benimde arkadaşım ama onlar çocuklukdan beraber

Benzeri dertten muzdaribim inanın.. Karikatürde Yusuf yerine kocaman Dantes yazsalar yeridir :)))

aynı benim eşim...
onun eşiyle ayni ..
eski arkadaşlarimla görüşmemi istemedi..
tel noyu dagitma dedi..
noyumu değiştirdi.
dönmek istedim özlüyorum tabi onu... ama izin vermedi herif..
helesosyal medyam da yok instagram facebook yok.
buraya girdiğimi bilmiyor sölemek istemiyorum. çok kıyamet koparacagi biliyorum..
arkadaşiniz eminim benim gibi çekiyordur.

Kız "eşim yanımda bidaha aramanızı istemiyo " dedi diyorsunuz. Belliki aramasını söyleyen adam. Kızın ne yaşadığını bilmiyoruz ki. Belki de baskı altında, ne durumda Allahualem.

Son düzenleme:
bi eş yüzünden degişiyo.. ben degişmek istemedim eş tarafindan görüşmemi istemeyince boynu bükü halde kaliyoruz.. eşim yüzünden arkadaşlarimla görüşmeyi kesen kişiyim.

bi eş yüzünden degişiyo.. ben degişmek istemedim eş tarafindan görüşmemi istemeyince boynu bükü halde kaliyoruz.. eşim yüzünden arkadaşlarimla görüşmeyi kesen kişiyim.
Neden istemiyor peki? Hani durumu anlayabilmek adına soruyorum.
Kendisi evlenmeden önceki arkadaşlarıyla görüşüyor mu?

Neden istemiyor peki? Hani durumu anlayabilmek adına soruyorum.
Kendisi evlenmeden önceki arkadaşlarıyla görüşüyor mu?
hayır görüşmüyor. ama şu ki kendisinin isinamadığı biriyle görüştürmek de istemiyor. benim çok kavga ettiğim biriyle. kedi köpek gibiydik. ama birbirimizden koparamazdik. düğünüme gelmedi .bitti geri dönmek istedi bi arayayim dedim eşim olmaz dedi.. düğünne gelmeyen arkadaşla görüştürülür mü dedi.. onunda düğünü oldu evlendi benden sora gitmedim. görüşmüyorduk.

Senin ki gelmedi diye silmişsin ölüm kalım gecerli bir mazereti olmadığı sürece insan inan bekliyor ama kocanızı yaptıgıda yanlış cok samimi olduğunuz arkadaşlarıniza ısınamadı diye konuşmayacak mısın siz aynısını eşınize yapsanız kabul edermi

Eşi manyak belli ki. O da gerçek dostunuz olsa karşı gelirdi sonuç olarak üzülmeye değmez

Evlenince kolayca vazgeçebileceği bir karaktere sahipmiş demek ki , neden bozuldunuz ki değmez...

Eşinin zoruyla böyle davranmak zorunda kalıyor belli ki, yazık aslında. Aramayın siz de bir daha hiç , ben olsam öbür arkadaşlarıma da söylerdim aramayın diye.

camdan bakmaya izin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…