"Eşim istemiyo beni aramayın " çok bozuldum

Valla kıza üzüldüm ama bir yandan da kızdım. Benim bir arkadaşım böyle, resmen karı koca kaçtılar, yok eşim istemiyor görüşmemizi, yok bilmem ne ben de aramıyordum sonra pişman olmuş neler neler yazmış ama ben bir daha görüşmedim. Bir erkek buldu diye 4 senelik can ciğer arkadaşını anında satan, üstelik o bulduğu erkek önce bana teklif ettiği için bana ilişkilerini söylemeyen arkadaş sonra pişman oluyor çok bunaldım bıdı bıdı.

Gerek yok. Bir erkek için tüm hayatını adayanlara müstehak.

benim isinamadığı sevmediği arkadaşlari da var. görüşme dedim görüşmüyor.
Ama ki benim kedi köpek gibi didiştiğimiz arkadaşimi özledim. geri dönmek istedim özlemişim onu. eşim izin vermedi

Erkek delisi, koca delisi gibi sıfatlar bulabiliriz.

Peki sebebini sormadınız mı? Çekindiği bir şey mi var? Çok saçma ya, ne demek görüşemezsin?

Peki sebebini sormadınız mı? Çekindiği bir şey mi var? Çok saçma ya, ne demek görüşemezsin?
oda aramadi bi süre sonra.ortak arkadaşa sormuştu orkide nabiyo felan diye. tel nosunu istemişti verdirmedim. eşi kıskanç gibi tarz sölemiş. evet eşim deli gibi kıskaniyor beni. ama herşeyi kısıtlama tarzi degil. tanimadığı sevmediği kişilerle görüşmemi istemez.

Benim eşim de tam tersi arkadaşlarınla görüş diye darlıyor beni Oysa vakit yok. Git onlarla çene yap demek istiyor sanırım

Valla bana ters ama sizin evliliğiniz sizin kararınız.

eşim istemiyo aramayın diyebilen bir kadın, kocasından daha hatalıdır benim gözümde. demekki bir tek siz hüzünlenmişsin, özlemişsiniz. hatunun keyfi yerinde belli ki. bir daha ne olursa olsun aramayın.

Benim eşim de tam tersi arkadaşlarınla görüş diye darlıyor beni Oysa vakit yok. Git onlarla çene yap demek istiyor sanırım

Valla bana ters ama sizin evliliğiniz sizin kararınız.
hahaahha benimki de öyle... sen niye kızlarla görüşmüyorsun hiç?? bıt bıt bıt git onlara anlat biraz da diyo

Bir cok kişi burda kadına saydırmisda, ama bence buna zorlanan kadın bakalım başka daha neler yaşıyor. Narsist kişilik bozukluğu olan erkekler mesela seni hem Ailenden hem arkadaslarindan ayirmaya çalışır seni daha kolay etkisinin altına alabikmesi için. Durumu bilmeden koca delisi demek bence doğu degil. Arkadasi olarak mesaj atardım nedenini sormak için. En azından tehlikede olmadigini bilmek isterim

Çok haklısınız valla uzun süre vicdan yaptım hep birlikte küstük kıza diye ama okadar zoruma gittiki kendi uygun bi dille söylese yine alınmamda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bir erkek için bu kadar değişilmez ve öyle deli dolu özgür bir kızdı ki nasıl yaptı bunu kendine anlayamadım
eşim istemiyo aramayın diyebilen bir kadın, kocasından daha hatalıdır benim gözümde. demekki bir tek siz hüzünlenmişsin, özlemişsiniz. hatunun keyfi yerinde belli ki. bir daha ne olursa olsun aramayın.

hahaahha benimki de öyle... sen niye kızlarla görüşmüyorsun hiç?? bıt bıt bıt git onlara anlat biraz da diyo

Yalnız değilsiniz benim eşimde aynı şeyi söylüyor. Ya hafta içi vaktin yoksa hafta sonları arkadaşlarına git onlar gelsin, olmadı dışarıda buluşup bir kahve için sohbet edin diye ısrar ediyor. Sen niye bu kadar ısrar ediyorsun diye sorduğumda da evde sürekli bana sarıyorsun çünkü diyor.

Evlenip kendi arzusuyla değişen kadınlara sinir oluyorum o ayrı ama bence burada sıkıntılı bir durum var. Onu da dinlemek lazım. Böyle yapan bir adam kim bilir neler çektiriyordur. Yazık

Bende eşimle kacarak evlendiğim için beni pek ciddiye almaz cocukluk arkadaslarımla konuşmama karıştıgından dolayı simdi cocukluk arkadaslarımlada konusamıyorum.iş arkadaslarımında eve gelmesini ve iş dışında konusmamada karsı.değişmiyor yıllardır o sevmedigim görüşmesini istemediğim arkadaslarıyla görüsüyor ben görüsemiyorum.en son gecen isyan ettim ben senin kölen degilim benim arkadaslarımın bana bir zararı yok niye görüsmemi istemiyorsun dedim.madem kimseyle arkadaslık yapmamo istemiyorsun ozamsn benimle ilgilen dedim.o da yok.Ben niye taktıgını anladım sanırım değişmemden gözümün acılmasından korkuyor .en son dedim benim konusmaya ihtiyacım var duvarlarlamı konusayım.

Ben kadına üzüldüm. Belli ki psikopatın biriyle evli. Benim gözümde sindirilmiş, ezilmiş, pasif bi kadın canlandı. Klasik 'sahiplenen' Türk erkeği vakası !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…