- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi SalakSacma
-
var:)camdan bakmaya izin varmı
Ayy çok bozuldum . Lisede cok yakın 5 kız arkadaştık biri kaçarak evlendi. Evliliğinin ilk yılı az da olsa görüştük sonra çeşitli bahanelerle görüşmemeye çalıştı bi kaç olay oldu ve baya ayıp etti eşinden kaynaklıdır diye görüşmeyi kestik 4ümüz birden saydırıp . Aradan aylar geçti bi gün aklıma geldi 2. Çocuğu doğmuş hüzünlendim . Biz küs değiliz her ihtiyacın olduğunda yanındayız dedim konuştuk kapattık . Bidaha da rahatsız etmedim . Bugun mesaj atmış bişey sormuş bende cevap vermek için aradım 1 saat sonra döndü eşim yanımda bidaha aramanızı istemiyo dedi . Bişeyde diyemedim tamam dedim. Kimseye bişey anlatamadım içim içimi yiyo nasıl bozuldum
var:)
işe gidiyorum geliyorum.. çarşıya inerken haber veriyorum. tamam diyo.
sadece arkadaşla görüşme sıkıntısı.
benim isinamadığı sevmediği arkadaşlari da var. görüşme dedim görüşmüyor.Senin ki gelmedi diye silmişsin ölüm kalım gecerli bir mazereti olmadığı sürece insan inan bekliyor ama kocanızı yaptıgıda yanlış cok samimi olduğunuz arkadaşlarıniza ısınamadı diye konuşmayacak mısın siz aynısını eşınize yapsanız kabul edermi
galibaSebep?
Evlenince sadece eşimize mi ait oluyoruz??
Eşinin kölesi olmuş bir kadın. Eşinden habersiz arkadaşı ile konuşamıyor. Hem üzüldüm hem kızdım bi kadın kendini nasıl bu kadar köle yapar bi erkek için. Demek ki karakteri zayıf biri boşver sen de arama kafana takmaya değmez.
galiba
benim isinamadığı sevmediği arkadaşlari da var. görüşme dedim görüşmüyor.
Ama ki benim kedi köpek gibi didiştiğimiz arkadaşimi özledim. geri dönmek istedim özlemişim onu. eşim izin vermedi
oda aramadi bi süre sonra.ortak arkadaşa sormuştu orkide nabiyo felan diye. tel nosunu istemişti verdirmedim. eşi kıskanç gibi tarz sölemiş. evet eşim deli gibi kıskaniyor beni. ama herşeyi kısıtlama tarzi degil. tanimadığı sevmediği kişilerle görüşmemi istemez.Peki sebebini sormadınız mı? Çekindiği bir şey mi var? Çok saçma ya, ne demek görüşemezsin?
oda aramadi bi süre sonra.ortak arkadaşa sormuştu orkide nabiyo felan diye. tel nosunu istemişti verdirmedim. eşi kıskanç gibi tarz sölemiş. eve eşim deli gibi kıskaniyor beni. ama herşeyi kısıtlama tarzi degil. tanimadığı sevmediği kişilerle görüşmemi istemez.
eşim istemiyo aramayın diyebilen bir kadın, kocasından daha hatalıdır benim gözümde. demekki bir tek siz hüzünlenmişsin, özlemişsiniz. hatunun keyfi yerinde belli ki. bir daha ne olursa olsun aramayın.Ayy çok bozuldum . Lisede cok yakın 5 kız arkadaştık biri kaçarak evlendi. Evliliğinin ilk yılı az da olsa görüştük sonra çeşitli bahanelerle görüşmemeye çalıştı bi kaç olay oldu ve baya ayıp etti eşinden kaynaklıdır diye görüşmeyi kestik 4ümüz birden saydırıp . Aradan aylar geçti bi gün aklıma geldi 2. Çocuğu doğmuş hüzünlendim . Biz küs değiliz her ihtiyacın olduğunda yanındayız dedim konuştuk kapattık . Bidaha da rahatsız etmedim . Bugun mesaj atmış bişey sormuş bende cevap vermek için aradım 1 saat sonra döndü eşim yanımda bidaha aramanızı istemiyo dedi . Bişeyde diyemedim tamam dedim. Kimseye bişey anlatamadım içim içimi yiyo nasıl bozuldum
hahaahha benimki de öyle... sen niye kızlarla görüşmüyorsun hiç?? bıt bıt bıt git onlara anlat biraz da diyoBenim eşim de tam tersi arkadaşlarınla görüş diye darlıyor beniOysa vakit yok. Git onlarla çene yap demek istiyor sanırım
Valla bana ters ama sizin evliliğiniz sizin kararınız.
eşim istemiyo aramayın diyebilen bir kadın, kocasından daha hatalıdır benim gözümde. demekki bir tek siz hüzünlenmişsin, özlemişsiniz. hatunun keyfi yerinde belli ki. bir daha ne olursa olsun aramayın.
Böyle yasaklar koyan adamın kendisinin yemediği halt yoktur allah bilirArtislik degil var boyle insanlar. Benim de vardi boyle arkadasim adam degil bizle konusmaya, whatsappa bile izin vermiyor.
hahaahha benimki de öyle... sen niye kızlarla görüşmüyorsun hiç?? bıt bıt bıt git onlara anlat biraz da diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?