Eşim işten çıkartıldı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi konuşacam siyasi olacak demiyimmm....
canım ben de çok üzüldüm herkes gibi....
böyle durumlar çiftleri birbirine daha da sağlam bağlanmalarını getiriyor. annem le babam da senelerce (ve hala da) geçim sıkıntısı çektiler ama birbirilerine hiçbir zaman kötü söz söylemediler.. sorumlusu sensin gibi....
onlar boşverdiler gerisini hayat kısa dediler olan olmuş önümüze bakalım dediler elinden geleni yapmaya çalıştılar şu an borç yok mu var tabi herkes gibi... ama önemli olan birbirine karşı olan sevgini güvenini hep sağlam tutmak ki kolay atlatasın bebişim...
bu zamanda artık ne iş olsa yapaacaz canım mecbur oydu buydu demeden...

inşallah çabuk geri alırlar canım arkdaşımmmmm üzülme olan size olmasın gerisi boş canım

canım üzülme ınsallah daha ıyı bır ıs bulur
benım esımde 3 ay once cıkarıldı sımdı yenı bır ıs buldu cok sukur
ama öncekı maasının yarı fıyatına aynı maasla tekrar bulamıyolar malesef:çok üzgünüm:

Hayırlısı olsun diyelim..Herşeyde hayır dilemek en iyisi en güzeli.. arkdaşların dediği gibi üzülüp kendini yıpratma eşine destek ver bu krizde iş bulamaz diye düşünme rızkı veren Allah elbetteki bi kapı açar size.Rabbim kolaylıklar versin inş.

Çubuğum çok üzüldüm bitanem :teselli:
İnşallah eşin en kısa zamanda istediği gibi bir işe girer...
İşsizlik had safhada şu an...Moralinizi yüksek tutun....
Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

hepimizin başında şu borçlar geçim derdi ama unutma ALLAH DELDİĞİ BOĞAZI AÇ KOYMAZ GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR RABBİM KİMSEYE KALDIRAMIYACAĞI YÜKÜ VERMEZ KALBİNİ FERAH TUT eşine destek ol arkadaşım

inş bugünleride atlatırsınız çubuğum sıkma canını
her karanlık gecenin ardından bir güneş doğar
belki de hayırlısı bu demek lazım daha güzel iş fırsatı çıkar inş...
ağzınızın tadı bozulmasın yeter ki
arada sevgi saygı aşk olmadıktan sonra neyleyim ben parayı pulu

Arkadaşlarım öyle güzel cümleler kurmuşlar ki bana söyleyecek farklı bişey kalmamış...
Ne denir ki cnm, Rabbim beterinden korusun!!!
Herşeyin başı sağlık,,,eşin ve sen sağlıklı olun ,dermansız dert vermesin yeterki Allah...Sağlıklı olduğunuz sürece çalışır kazanırsınız...Dualar yollamışlar,örnekler vermişler gerçekten süperler ya...:enbuyukkk:
Gurbaanın annesiyle babasının başından geçenleri annemler de yaşamış,,,herşey düzelir cnm sen mrk etme...
Bugünler geçecek, zorlukları yeneceksiniz veeee eşinizle sevginiz daha da artmış olacak inş.:Saruboceq:

cok üzüldüm cubuk ... ne kendini ne de esini yipratma canim. emin ol cok yakinda is bulacaktir. hatta cok daha iyi sartlarda. bir müddet zorluk yasayabilirsiniz ama unutma ki her gecenin bir de sabahi vardir. güzele, huzura kavusmak icin cogu zaman zorluklari atlatmak gerekir önce. bunun daha iyiye ulasmak icin bir adim oldugunu düsün.

bol sans ... en kisa zamanda zorluklari atlatip huzura kavusmaniz dilegiyle a.s.

canım çook geçmiş olsun ...allah büyük ..bir kapı kapanır diğerini açar rabbim ..sağlıgınız ,huzurunuz yerinde olsunda gerisi gelir canım ...
yüce rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün ...
rabbim size bu duruma bile sevineceginiz bir kapı açsın dilerim ...

çok üzüldüm canım ve hemen kafama bir sürü soru işareti geldi....sormadan önce cevabını bulabilirim diye yorumları okumak istedim ve çok fazla aramadan kuzum un bu mesajın da hepsinin cevabını bulduma.s.

canısı biliyorum hayat standartını düşürmek bile insana zor gelir fakat ya sahip olduklarınıza sahip olmasaydınız o zaman ne olacaktı...şimdi yapacağınız tek şey hayat standartınızı düşürmek...üzülme iş bulunur, aş bulunur yeter ki sizlere birşey olmasın:teselli:

Çokk çookk gemiş olsun canım:teselli:
şı zamanlar zor zamanlar birbirinize destek olun
bak seinde işin var Allahtan,şükretmek lazım onada,
mecbur bulduğu işe giricek eşin,istediği işi bulana kadar
herkes aynı dertten muzdarip artık,nezaman biticek bu kriz denen melet
inşallah gönlünüze göre bir iş çıkar eşinn karşısına
Allah yar ve yardımcınız olsun:Saruboceq:

Canım benim...:1hug:
Hayırlı olsun,inan ki çok üzüldüm..
Allahım inşallah daha hayırlı ve bol kazançlı iş kapıları açar eşine de tüm iş arayan insanlara da..:Saruboceq:

Canım benim...:1hug:
Hayırlı olsun,inan ki çok üzüldüm..
Allahım inşallah daha hayırlı ve bol kazançlı iş kapıları açar eşine de tüm iş arayan insanlara da..:Saruboceq:

Laalem çok teşekkür ederim duaların için canım benim :1hug:
iyiki varsınız senağlama

allah yardımcın olsun canım allah bir kapıyı kapar diğerini açar inş. sıkmayın canınızı.

CADIARZUmesleginiz doktor yazıyor. anlamıs degilim.

neyi anlamış değilsin arkadaşım
evet doktor değilim ve doktor olmadığımı da bilen biliyor zaten
hem doktor olsam bile bu eşimin işten çıkarılmış olmasına üzülmemem anlamına gelmez

valla güzelim herkes aynı durumda
benimde eşim yeni işe başladı ama çalışmadığı dönemde bir borç yaptık ki sorma..
nasıl ödenecek bilmiyorum hemde bankalara
takipte borcumuz bile var,diğerlerini takibe düşürmemeye çalışıyoruz
bende bittim maffoldum tükendim
umudum bir an önce işe girmek bu borçları kapatmak
hayırlısı olsun
umarım eşin hemen iş bulur,ümitsiz olma,ben çok yıprandım,çok dua ettim,bu krizde nasıl iş bulur diye ama buldu
umarım eşinde bir an önce bulur

allah sizinde yardımcınız olsun canım
bakalım allahtan umut kesilmez
hakkımızda hayırlısı olsun

canımm arkadaşımm çok üzüldümm birtanemm ama senn okadarr güçlüü kızsınkii bununda üstesindenn geleceksinn ve birlikte geleceksinizz
eşine senn morall olacaksınn üzgünn olduğunuu belli etmekii odaa morall bulsunn canımmm tamammı canım

Ay canım ya çok üzüldüm ama üzme kendini nolur, herşeyde bir hayır vardır...
Benim nışanlımda çalışıyo ama para alamıyor krizden dolayı..
Bizimde bir yığın borcumuz var ama hep bir şekilde işin içinden çıkıyoruz...
Kalbini ferat tut inşallah en kısa zamanda iş bulursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…