Eşim işten çıkartıldı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aarkdaşım geçmiş olsun bunda da bir hayır inşallah daha iyi bir işi bulur ve tekrar huzurlu olursunuz buara herkeste aynı sorun benim eşimde bi dolu sıkıntıyla işe gidiyor heray maaş alamdan içerden çeke çeke bitiyor paramız allah sonumuzu hayır etsin kimse artık önünü göremiyor bir çıkış kapısı açılır elbet yeterki sen hep yanında ol eşinin şimdi sana eskisinden daha çok ihtiyacı var

inşallah yakın zamanda güzel bir işe girer eşiniz.
çok üzüldüm. o kadar çok aileyi etkiledi ki bu kriz :teselli:

çubuk krakercim çok üzüldüm bozma moralini.... rabbim bir kapı kapatır bir kapı açarmış hani ne derler her şerde bir hayır her hayırda bir şer varmış..... malesef bu kriz herkezi mahfettim benim eşim çalışıyor ama 5 aydır maaş alamıyor yani işsiz olmasından pek farkı yok yani bu saatten sonrada patronu da toptan o kadar parayı veremez...... unutma canım güzel günler zor duraklardan geçermiş.... birbirimize her koşulda sarılıp destek olmamız lazım.....

çubukcum çok uzuldum canım.. Allah eşine tez zamanda hayırlı bereketli kapılar açsın inşallah..
belki hemencecik iş bulmayacak psikolojisi bozulacak o zamanda sana buyuk iş duşecek alttan alıp desteğini ihmal etme canım.. dualarım seninle ..

çok teşekkür ederim kızlar hepinize a.s.

Canım çok çok üzüldüm ne olacak bu kriz böyle bilmiyorum yaa .. ama umarım eşin en kısa zamanda şuankinden bile güzel bi iş bulur çok öptümm

çok üzüldüm canım. seni çok iyi anlıyorum. işten çıkarılıp iş bulamamak nasıl bir duygu iyi biliyorum. çünkü benim eşimi de yaş probleminden dolayı işe almadılar. girdiğ yerde düşük maaş çalışma koşullarının ağırlığı bir de patrondan gördüğü tavır. çok zor günler yaşadık. şu an kendi yerini açtı. ama malum kriz nedeniyle işler durgun. masrafları çıkarmaya çalışıyor sadece. kriz yok diyenlere katılmıyorum. kriz zengin olanı vurmadı sadece. onlarda olan paralarını harcamayınca olan esnafa oluyor. günü siftah yapmadan kapatan kapatan yerler var.
ama rabbim büyük. ona dua et. bir kapı kapanır diğeri açılır. Allah tüm darda olanlara yardım etsin!:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım
özel sektörde çalışmanın olumsuz yanlarıda bu
Allahım yardımcınız olsun.
hakkınd ahayırlısı olsun canım.

işsizlik bunu çok iyi bilirim üzüntüsünü stresini
maalesef uzun süredir ne ben nede sevgilim iş bulamıyoruz
ve sırf bu yüzden yuvamızı bile kuramıyoruz
ben bu halde nasıl üzülürken siz evlisiniz ve ev geçindiriyosunuz
senin üzüntünü anlıyorum canım
ALLAHım büyüktür diyorum hep vardır bir bildiği
sabretmek beklemek lazım çaba göstererek
ne mutluki sen çalışıyosun binlerce kez şükürler olsun
üzülme canım inşallah en kısa zamanda eşinde güzel bir iş bulur Şeniz
inşallah ALLAHım bütün işsizlere hayırlı iş kapısı nasip eder

canım çok geçmiş olsun ama lütfen umudunu yitirme:teselli:
Allah ne kapılar açar,şaşırır kalırsınız valla...
evet sıkışacaksınız belki ama ne yapalım.en kötüsü akşam peynir ekmek yersiniz.yeter ki sağ salim olun.beraber olun.
bak eşinin senin desteğine çok ihtiyacı var.
bide sen bağırma adama ule:mymeka:

Hamdolsun kriz bizi teğet geçti..

geçmiş olsun arkadaşım,Allah yardımcınız olsun,benim çevremde de çoğu kişi işten çıkarılmış,batmışlar falan..

arkadaşlar hem bu sekine duası için hadisi şerif var sanırım..

sekine duası 19 defa okundumu dilek daha göklere çıkmadan kabul olurmuş...

allah yardımcın olsun çubuk kraker.
canım benim eşim mayıs ayındna bu yana işsiz.
etrafta kriz kol geziyor.benim çalıştığım şirket sallantıda.
ve ben 5 aylık hamileyim.
dua ediyorum ben izne çıkamdan kocam iş bulsun diye.
her gün kızıma dua edelim annme sen gelemden baba iş bulsun diyorum:)
hiç korkma yavrucuğum şimdi zor günelr ama sen geldiğinde herşey düzelecek diyorum:)allah büyük ,inşallah bu kriz ortamını alır da herkes rahatlar.

Hamdolsun kriz bizi teğet geçti..

geçmiş olsun arkadaşım,Allah yardımcınız olsun,benim çevremde de çoğu kişi işten çıkarılmış,batmışlar falan..

valla arkadaşım öyle bir söylenti var ama milletin teğet anlayışında problem var heralde....evimizin içine girmden anlayamıyoruz.. haa millet neden harıl harıl giyim alışverişi yapıyor... tekstil öldü de ondan....sakız parasına kazak alıyoruz , aş-erzak-doğalgaz-elektirik-su-kira bizi boğunca kendimizi alışveriş yaparken buluyoruz heralde..

çubukkraker arkadaşım... size de geçmiş olsun.. işszilk çok kötü bişey .. seni çok iyi anlıyorum... Allaha şükür eşimin işi var ama ben uzun zamandır işsizlik çekiyorum... işten atılma durumu da ayrı bir acıdır.. umarım tez zamanda milletçe bu krizi atlatırız...

cok uzuldum adınıza cnm umarım hayırlısı olur darda kalmadan yenı bır ıs bulursunuz

neyi anlamış değilsin arkadaşım
evet doktor değilim ve doktor olmadığımı da bilen biliyor zaten
hem doktor olsam bile bu eşimin işten çıkarılmış olmasına üzülmemem anlamına gelmez

neden oyle yazıyosunuz o zaman. benim maasımlada gecinemeyiz falan demişin benimde haliyle karıstı kafam.fisfisfis nasıl gecinemezsin diye.
işten cıkmasına tabiki üzülür insan .

çok geçmiş olsun
bir kapıyı kapayan Rabbim diğerini açarmış
bunda da bir hayır vardır elbet
belki daha iyi bir iş bulur eşiniz
hem iyiki siz çalışıyorsunuz
Allahım herkesin sizin gönlünüze göre versin:teselli:

oyy aşkım benim çubuğum Rabbim başka başka, dermansız dertler vermesin bebeğim
Bunda da bir hayır vardır biliyorsun değil mi ?
Dualarım sizinle, Rabbim kısa zamanda dindirsin sıkıntını inşallah :1hug:

ben de 31 aralık gunu cıkarıldım ... benm ıcın cok kotu bi gundu yenı yıla buruk girdim bu yıl

oof off allah sizinde yardımcınız olsun canım yaa
hayat ne zor
dua etmekten başka çaremiz yok
inşallah bugünlerde geçer
allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…