• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işten çıkartıldı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte ben buna çok kızıyorum çok neden isyanlardasın neden işine son verilmiş elbetteki kötü birşey ama adamın elinden gelen bir şey değil asıl sen hiç üzülmezsen kalbini temiz tutup alalhına sığınırsan o zaten bir kapıyı kapadığı gibi diğrini açr yeterki gönlünü temiz ferah tut allah birnin rızkını kestimi canını alır sizin bu dünyada daha çok yiyecek ekmeğiniz var gönlünüzü ferah tutun

isyan ettiğimi kim söyledi
asla isyan etmem ben
sadece üzüntümü dile getirdim

umarım en kısa sürede iş bulur eşiniz isterse eminim bulur herşeye rağmen en azından sizin işiniz var birbirinize destek olun bence o zaman herşey daha kolay aşılır!

salı günü bir görüşmeye gittim yarın patronlarla tanışıcam pzt işbaşı üstelik eskiişime göre daha yüksek maaş ve olanaklarla dilerim eşinde en kısa zamanda bir iş bulur.

amiin amin inşallah kızlar
alevsi hayırlı olsun canım

allah bol rızıklar ihsan etsin size canım(amin)

En kısa sürede en güzel işi bulsun eşin innnşallah, o galiba ;)) istediğin bebek de bolluk içinde doğsun canım:teselli:

Allah yardımcınız olsun.Bu durumun evliliğinizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin.En büyük desteği bu zamanda göstermeniz gerekecek eşinize.İnşallah herşey kısa sürede düzelir.Moralinizi yüksek tutun.

Back
X