Eşim işyerimi bastı

yok kız nerden çıkardın sıkıntım oldugunu :))) şimdilik bişey yok hamileliğin verdiği sıkıntılar :)

KIZLARR ANNEM ARADIIIIIII HİÇ BEKLEMİYORDUM ONU ZİYARETE GİTMİŞ BELKİDE GERÇEKTEN İNANMADI İNTİHAR ETTİĞİNEE AMA GERÇEKMİŞŞ MALESEF..BÖYLE BİR APTALLIK YAPMIŞ...
KIZIMI VE BİZİ RAHAT BIRAK ZAMANN VER BİZE DEMİŞ SENDE SAKİN DÜŞÜN ODA SAKİN DÜŞÜNSÜN DEMİŞ......OLAY BENDEN DE ÇIKTI BAKSANIZA KADIN GİTMİŞ GÖRMÜŞ VE KONUŞMUŞ...
ŞUAN NASILMIYIM ŞAŞKINN
hayat ve ekin sizi çok sevdim benn iyiki yanımdasınız..diğer yorum yapan ve bana vakit ayıran arkadaşlara da sonsuz teşekkürler tabiki..bundan sonra kafam rahat olucak ve daha sağlıklı düşüneceğime eminimm kızlarr
hayatçım ne bilim ben senınde bi sıkıntın var sandıım bebeimmm yaa ne güzell mutlu olmana bı sorun olmamasına cok sevındım hep boyle olsunn insallah kaç aylık hamilesinn

canımmm martın başında doğumum var bakalım kızım olucak allah izin verirse. ayrıca gelişmelere çok sevindim tatlımm. en azından sakın kafayla düşünmen için bi fırsat

canımmm martın başında doğumum var bakalım kızım olucak allah izin verirse. ayrıca gelişmelere çok sevindim tatlımm. en azından sakın kafayla düşünmen için bi fırsat

Aaa çok sevindim canım benim allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana yaa..Allahım analı babalı büyütsün inşallah
evet cnm böyle bir gelişme oldu iştee..eşim beni sevdiği için mi yaptı yoksa gerçekten mi rol mu yapıyor bilmem artık..ama insan da rol olarakta intiharı seçermi bilemedim :26:

valla onu bende bilemedim canımm annenin gidip bi rahat bırak demesi çok iyi olmuş vallaa. ayrıca çok teşekkür ederim canımmmm...

valla onu bende bilemedim canımm annenin gidip bi rahat bırak demesi çok iyi olmuş vallaa. ayrıca çok teşekkür ederim canımmmm...

rica ederim yaa ne dmeek :)) ee isim düşündün mü küçük prensese

bayağı güçlü bi kadınsınız yorumlarınızı okuorum iyi bir bilirkişisiniz :)

bayağı güçlü bi kadınsınız yorumlarınızı okuorum iyi bir bilirkişisiniz :)

tesekkur ederim yorumunuz icin.ben bu ve benzer tum konulara sadece kendi yasadiklarima istinaden yorum yazmiyorum.tabii yasanmisliklar insani sabit fikirli yapiyor ama...at gozlugu de takmiyorum.cevremde de,burda da duzeleni gormedim.duzeldiyse de yine kadin fedakarlik ettigi icin,kadin sabir gosterdigi icin yuruyordur.yoksa ben hic sanmiyorum,adamin pismanligindan ya da kendini tam olarak degistirdigi icin o evlilik yuruyor.

alya şuan kalbinle değil mantığınla hareket et bence. kalbini dinlemişssin ve sonuç belli olmuş.
ayrıca bende insanın değişebileceğine inanmıyorum. he ne olur sadece biraz körelir evlilikde. oda evlilik de birbrini idare etmekden geçtiği içindir. ama senin kocan idare edilecek safhayı çoktan geçmiş. intihar mı etmişse onuda ruhunun hasta olduğuna dair kanıt sayabilirsin. hem yap et hemde intihar et..
alyam yaşın genç, gençliğinide hiç uğrana sakın ola harcama derim ben. :26:

Canım yanlış anlamadıysan eşin intihar etmiş değil mi??

Eger böyle bişey yaptıysa tamamen sağlıksız bir kişiliği oldugu ortada bence çok ciddi düşünüp dogru karar vermelisin...

sende guclu ve ozguveni olan bir kadinsin aslinda.sadece hala bunun farkinda degilsin ve birilerinin bunu senin gozune sokmasi lazim artik.bu biriside oncelikli ben olacagim tatlim :)

vallla canım annemde gözüme gözüme sokuyor ama bence bende hastayımm :))

bebeim yaa offf zor bir durumdayım beni kendine çekmek için intihar ettiğini biliyorum ama kalbimi dinlemezsem eğerr onsuz daha mutlu olurmuyum acaba..suan o hayatımda yok mesela eve gidiyorum yaa gene mutlu değilim ki :) acaba bu sefer aklı başına gelmişmidir die düşünmekten kendimi alamıyorummm..yuva yıkmak gerçekten çok zormuş hiç öyle hadi boşanalım demekle olmuyormuş...

Canım yanlış anlamadıysan eşin intihar etmiş değil mi??

Eger böyle bişey yaptıysa tamamen sağlıksız bir kişiliği oldugu ortada bence çok ciddi düşünüp dogru karar vermelisin...

canım o bana demişti intihar ederim bak die dün bende dedim ki o senin sorunun .....böyle bişey yapacağını hiç düşünmemiştim..zaten sağlıklı düşünemiyorum şuan psikolojim iyi değil demişti..yapmış bi aptallık işte...

evet tatlım DİREN olaca
k ismi inş :))

DİREN hmmm farklı bir isim canım anlamı ne ki? allahım uzun ömürler versin hepinize....

canımıniçi bence başka şeylerle ilgilenmeye bak biraz sakin kafayla düşün düşün düşün... git bi kafeye otur tek başına al kahvenide bi artıları eksileri tart onsz oldugunda hayatında neler eksilecek veya sana neler katabilecek bunnları düşün aynı evde tekrar yaşamak nasıl olur. en ince ayrıntısına kadar düşün mantıgınla karar ver derimm canımmm... keşkelerle yaşamanı asla istemem

haklısınn canımm ama ben onsuzz solup gitcekmişim gibime geliyor ki bunu nasıl atlatçam bilmem :)) saol ilgin içinnn bebeim.....

haklısınn canımm ama ben onsuzz solup gitcekmişim gibime geliyor ki bunu nasıl atlatçam bilmem :)) saol ilgin içinnn bebeim.....

ailem istemedi o şunu dedi bu bunu dedi vs ler yüzünden ayrılırsanız solup gidersin zamanla sana verdiği zararları da unutursun, sen sana ne sıkıntılar yaşattığını, uyguladığı şiddeti,aldatmasını,ilgisizliğini vs vs bunları düşünerek sadece kendin için bu ayrlığıa karar verdiğini düşünmen lazım eğer ki ayrılık olacaksa...aksi taktirde aklını çelmesi kolay olur

sana bişey diyeyim mi canım şuan onları düşündüğümde de canım yanmıyor biliyomusun nefret etmem gerekirken kin tutmam gerekirken olmuyo işte olmuyo yapamıyorum..Allah yardımcın olsun yani ne diyeyimmmm....

bazı konularda kendime okadar çok benzetiyrumki seni. zaman neler gösterecek bakalım canımm

bazı konularda kendime okadar çok benzetiyrumki seni. zaman neler gösterecek bakalım canımm

doğrudur valla canım..insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmaz diyorlar ya doğru yani..bu kadar kişi böyle düşünürken benim aklım karışık işteee aklıma getiriyorum kızayım dıyorum ama yok abi yok olmuyor

Allah yardımcın olsun , bende sana bişi diyimmi; bazı arkadaşlar kızacaklar bana ama söylemeden edemiycem;
kendi kararlarımızdan dolayı duyduğumuz pişmanlıklar geçiyor da başkalarının sözünü dinleyerek yaşadığımız pişmanlıklar geçmiyor

kararını buna göre vermeni tavsiye ederim içinde bitmemiş yaşanması gereken zaman var demekki hem bunu düşün hem de ailenin seni bazı kararlara zorlamasında senin iyiliğini düşündüklerini ve senin göremediklerini gördükleri için bunu yaptıkları

sonuçta kötü zamanlar yaşamışsın eşinin düzelme ümidi %50 belki de daha az karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…