yok kız nerden çıkardın sıkıntım oldugunu :))) şimdilik bişey yok hamileliğin verdiği sıkıntılar :)
alyaaaa ben fikrimde sabitim kim ne derse desin.beklemek seni yipratmaktan baska bir ise yaramaz.ben esime bosanmak istedigimi soyledigimde inanmamisti once.kendisi sehir disindaydi.gel dedim bu is bitecek.blof yapiyorum sandi."tamam dedim bekle yarin dilekceyi veriyorum mahkeme celbi eline gelince gorursun".bu kez adam "gelir seni komalik edene kadar doverim,sen hastaneye ben nezarathaneye" dedi. "degil komalik etmek,oldursen bosanacagim"dedim.bu kez "kendimi oldururum yolda arabayi ucuruma surerim,omur boyu vicdan azabi cekersin" dedi."erkeksen gec karsima kafana sık" dedim.SONUC=bosandim.sana burda da,etrafinda da kim ne dese bos canim.senin herkesi,herseyi bir tarafa birakip tek basina net bir karar vermenin zamani geldi de geciyor bile.gordugun gibi herkes bir tarafa cekistiriyor seni.ailen bir tarafa,kocan bir tarafa,kocanin ailesi bir tarafa.nasil hirpalandigini tahmin etmiyorum;YASİYORUM!!!ne kadar daha dayanacaksin artik bunu merak ediyorum biliyor musun?
ekinelif iki gündür konuşuyoruz ama alyanın kafası hala karışık verecegi karara kendisinn güvenmesi geerekir başta. evet çok haklısın adam artık alışmış onu bu şekilde eve döndürmeye bundada öyle olacak sanıyo. gün geçtikçe dahada zorlaşacak onun için... yazdıgına eklenecek hiç birşey yok ne desen haklısın canımmmm...
hayat ne 2 gunu ben gunlerdir konusuyorum canim onunla.alya surekli kendisi ile celisiyor.donse ayni seyleri yasayacagini adi gibi bildiginden ayrilmak istiyor,bir taraftan adamin duygu somurulerine kanip acaba degisir mi sorularini soruyor kendine.Alya bir yerlerini de yirtsa bu adam degismeyecek,degismeyecek.hadi ilk kez evden gitmis olsa da adamin ilk pismanligi olsa Alya bir sans daha ver,en azindan acabalar kalmaz aklinda diyecegim.ama 3 degil 5 degil canim.bir daha donerek niye kendi ayagima sikayim???
kesinlikle kiii bu seefer dönerse benm fikrim onu iyice eve bağlamak için hemen çocuk bile düşünebilr ozaman hayatı dahada zora gider bende değişcegini düşnmüyorum... ve ailesi şuan yanında ağzını açtıgı anda yanında oolacak birileri var döndüüğü zaaman o yanında olanlarda kalmyack belki canımmm...
KIZLARR ANNEM ARADIIIIIII HİÇ BEKLEMİYORDUM ONU ZİYARETE GİTMİŞ BELKİDE GERÇEKTEN İNANMADI İNTİHAR ETTİĞİNEE AMA GERÇEKMİŞŞ MALESEF..BÖYLE BİR APTALLIK YAPMIŞ...
KIZIMI VE BİZİ RAHAT BIRAK ZAMANN VER BİZE DEMİŞ SENDE SAKİN DÜŞÜN ODA SAKİN DÜŞÜNSÜN DEMİŞ......OLAY BENDEN DE ÇIKTI BAKSANIZA KADIN GİTMİŞ GÖRMÜŞ VE KONUŞMUŞ...
ŞUAN NASILMIYIM ŞAŞKINN
hayat ve ekin sizi çok sevdim benn iyiki yanımdasınız..diğer yorum yapan ve bana vakit ayıran arkadaşlara da sonsuz teşekkürler tabiki..bundan sonra kafam rahat olucak ve daha sağlıklı düşüneceğime eminimm kızlarr
hayatçım ne bilim ben senınde bi sıkıntın var sandıım bebeimmm yaa ne güzell mutlu olmana bı sorun olmamasına cok sevındım hep boyle olsunn insallah kaç aylık hamilesinn
canımmm martın başında doğumum var bakalım kızım olucak allah izin verirse. ayrıca gelişmelere çok sevindim tatlımm. en azından sakın kafayla düşünmen için bi fırsat
Aaa çok sevindim canım benim allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana yaa..Allahım analı babalı büyütsün inşallah
evet cnm böyle bir gelişme oldu iştee..eşim beni sevdiği için mi yaptı yoksa gerçekten mi rol mu yapıyor bilmem artık..ama insan da rol olarakta intiharı seçermi bilemedim :26:
valla onu bende bilemedim canımm annenin gidip bi rahat bırak demesi çok iyi olmuş vallaa. ayrıca çok teşekkür ederim canımmmm...
alyaaaa ben fikrimde sabitim kim ne derse desin.beklemek seni yipratmaktan baska bir ise yaramaz.ben esime bosanmak istedigimi soyledigimde inanmamisti once.kendisi sehir disindaydi.gel dedim bu is bitecek.blof yapiyorum sandi."tamam dedim bekle yarin dilekceyi veriyorum mahkeme celbi eline gelince gorursun".bu kez adam "gelir seni komalik edene kadar doverim,sen hastaneye ben nezarathaneye" dedi. "degil komalik etmek,oldursen bosanacagim"dedim.bu kez "kendimi oldururum yolda arabayi ucuruma surerim,omur boyu vicdan azabi cekersin" dedi."erkeksen gec karsima kafana sık" dedim.SONUC=bosandim.sana burda da,etrafinda da kim ne dese bos canim.senin herkesi,herseyi bir tarafa birakip tek basina net bir karar vermenin zamani geldi de geciyor bile.gordugun gibi herkes bir tarafa cekistiriyor seni.ailen bir tarafa,kocan bir tarafa,kocanin ailesi bir tarafa.nasil hirpalandigini tahmin etmiyorum;YASİYORUM!!!ne kadar daha dayanacaksin artik bunu merak ediyorum biliyor musun?
bayağı güçlü bi kadınsınız yorumlarınızı okuorum iyi bir bilirkişisiniz :)
bayağı güçlü bi kadınsınız yorumlarınızı okuorum iyi bir bilirkişisiniz :)
aynen ekin arkadaşım çok güçlü bir kadın maşallah yani....
rica ederim yaa ne dmeek :)) ee isim düşündün mü küçük prensese
sende guclu ve ozguveni olan bir kadinsin aslinda.sadece hala bunun farkinda degilsin ve birilerinin bunu senin gozune sokmasi lazim artik.bu biriside oncelikli ben olacagim tatlim :)
alya şuan kalbinle değil mantığınla hareket et bence. kalbini dinlemişssin ve sonuç belli olmuş.
ayrıca bende insanın değişebileceğine inanmıyorum. he ne olur sadece biraz körelir evlilikde. oda evlilik de birbrini idare etmekden geçtiği içindir. ama senin kocan idare edilecek safhayı çoktan geçmiş. intihar mı etmişse onuda ruhunun hasta olduğuna dair kanıt sayabilirsin. hem yap et hemde intihar et..
alyam yaşın genç, gençliğinide hiç uğrana sakın ola harcama derim ben. :26:
Canım yanlış anlamadıysan eşin intihar etmiş değil mi??
Eger böyle bişey yaptıysa tamamen sağlıksız bir kişiliği oldugu ortada bence çok ciddi düşünüp dogru karar vermelisin...
evet tatlım DİREN olaca
k ismi inş :))
canımıniçi bence başka şeylerle ilgilenmeye bak biraz sakin kafayla düşün düşün düşün... git bi kafeye otur tek başına al kahvenide bi artıları eksileri tart onsz oldugunda hayatında neler eksilecek veya sana neler katabilecek bunnları düşün aynı evde tekrar yaşamak nasıl olur. en ince ayrıntısına kadar düşün mantıgınla karar ver derimm canımmm... keşkelerle yaşamanı asla istemem
haklısınn canımm ama ben onsuzz solup gitcekmişim gibime geliyor ki bunu nasıl atlatçam bilmem :)) saol ilgin içinnn bebeim.....
ailem istemedi o şunu dedi bu bunu dedi vs ler yüzünden ayrılırsanız solup gidersin zamanla sana verdiği zararları da unutursun, sen sana ne sıkıntılar yaşattığını, uyguladığı şiddeti,aldatmasını,ilgisizliğini vs vs bunları düşünerek sadece kendin için bu ayrlığıa karar verdiğini düşünmen lazım eğer ki ayrılık olacaksa...aksi taktirde aklını çelmesi kolay olur
sana bişey diyeyim mi canım şuan onları düşündüğümde de canım yanmıyor biliyomusun nefret etmem gerekirken kin tutmam gerekirken olmuyo işte olmuyo yapamıyorum..Allah yardımcın olsun yani ne diyeyimmmm....
bazı konularda kendime okadar çok benzetiyrumki seni. zaman neler gösterecek bakalım canımm
sana bişey diyeyim mi canım şuan onları düşündüğümde de canım yanmıyor biliyomusun nefret etmem gerekirken kin tutmam gerekirken olmuyo işte olmuyo yapamıyorum..Allah yardımcın olsun yani ne diyeyimmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?