Ne demek annenle konuşmana bile kızmak yaa ?!
Böyle bir durum olamaz, çok anormal.
bence telefon kayıtlarınızı silmemeliydiniz siz açıklamışsınız sebebini
ama bu şekildede yinede eşinizin istediği şekilde oluyorsunuz..
yanı o sizin annenizi aramadığınızı sanıyor ne gerek var buna alışması gerekir insanlar annelerini,arkadaşlarını,kardeşlerini,kuzenlerini vs vs ararlar..
bakar mısın adam dediğiniz gibi hemen bakıyor göremeyince süpheleniyor..
Allah yardımcınız olsun bilmiyorum kaç yıllık evlisiniz bir sütlaçtan buralara gelmek şaşırtıcı..herşeyi geçtim eşinize çok şey vemeyin yanı ne bileyim o sorar diye telefon nosu slmek varsa başka bunun gibi şeyler yapma..adam olağan şeylere alişşın
Arama listesinden silerek daha da şüpheye düşürürsün. Bence aradığınız orada kalmalı. Çünkü yaptığınız yanlış bir durum değil. Eşiniz abartmış. Silmemeniz gerekir.
Dün akşam ona eğer arama kayıtlarından bile siliyorsam annemi aradığımı düşün ki ne kadar baskı uyguluyorsun neden sildim acaba sebebini hiç düşünüyor musun diye ses yok. İnsan 13 yıllık eşinden bu sebepten şüphelenir mi hadi onu da geçtim ben silmeseydim de adamın kafasında şüphe varmış ki hemen arama kayıtlarına bakmış.
Sana yemin ediyorum artık uğraşmaktan yoruldum onun için hiç bilmesin istedim. Evet silmemeliydim bundan sonra zaten silmeyeceğim umrumda değil ne diyip ne demeyeceği. Annemi aradığım halde adam hala şüpheci yaklaşıyor gerisini sen düşün artık.
Aaaa bi yaşıma daha girdim. Oda annesiyle konuşmasın ozaman. Hem anlamadım o sızı durakta goruyor ve arabayla geçiyor sıze pas vermiyor. O kocanın ben ...... Ben erkek olucam benım eşim hasta olucak durakta onu bırakıp geçip gıdıcem. Bırak allah aşkına ya. Adam sadece pipi kocalıgı yapmış ..... Kusura bakma cok sınırlendım canım.
boşver silme alışması gerek artık..ya böyle hayat geçer mi sen kendini kontrol et dur olur mu..Allah yardımcın olsun..bak şimdi aklıma geldi sütlaçtada annen yapma o kadar çok dedi diye kıyameti koparmıştı..demek gcıklık ediyor sende bundan sonra hiç takma snir olsun iyice
Erkek tarafı silse arama kayıtlarını peşini bırakma, takip et, durduk yere silmez vs. derdik
Rica ederim. Aynen öyle. Daha fazla yıpranmak istemiyorum inan bana ona da söyledim artık benimde sinirim tepeme çıktı. Bu bardağı taşıran son noktaydı. Erkek dediğin karısından bu kadar şüpheleniyorsa ki ortada hiçbir şey yokken madem şüphen var madem ben ahlaksızım o zaman gider boşarsın ne diye hala evli kalıyorsun. Biraz olsun gururun varsa bu olaydan sonra benim yanımda durmaz çeker gidersin dedim hiç ses çıkarmıyor. Zamana bırakmış ben zamana bırakmıyorum artık hiçbir şeyi benim için zaman doldu dedim.
canım tartışmaktan yorulmuş olabilirsin
ama annen bu ona da karışmasına izin verme
senin eşin çok sinirli bir adam zaten
sanırım bi de ne dediğini bilmiyor sinirlenince
sende arama kaydını silince şüphelenmemiştir zannetmem
ama bir insan neden siler diye düşünüp kendi kendini doldurup
senin canını yakmak için bilerek böyle konuşmuştur
çevremde var kuzenlerimde falan böyle erkek
şüphelenmediği halde kendini doldurup eşinin canını yakmak için
densiz densiz konuşan ordan biliyorum
Canım bundan sonra annenle günde 10defa konuş. Silme arama kayıtlarını. Kalsın. Vıdıı vıdı yaparsa git ananın evine de. Terbiyesiz adam. Evde o yokmuş gıbı yasa bir sure. Bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?