eşim iyice zıvanadan çıktı

Zaten 13 yıldır takip etmiyor. Fakat kıskançlığı hem de aşırı derecede ve baskı kurmaya çalışması evlendiğimiz zamandan beri var. Önceleri aşırı kıskançlıkla başladı şimdilerde ise iyice zıvanadan çıktı. Artık işi şüpheye kadar döktü. Anlatmadığım farklı hiçbir şey yok. Zaten eğer 13 yıl boyunca güvenini sarsacak en ufak bir hatam olsaydı gururum bu kadar incinmezdi.

anneyim bizi ara ara haberdar et
merak ederim
dün gece falan uğraştı mı konuşmak barışmak için falan?

Merhaba, dün işe gelmedim evden de internete girecek halim yoktu çok rahatsızım doktora gittim bronşit olmuşum. Evet eşim dün akşam geldi çocuklar yattıktan sonra biraz konuşalım mı dedi. Olur dedim. Yanlış davrandım farkındayım arama kayıtlarına bakmak yerine direkt olarak sana sorabilirdim. Ama sen de silmemeliydin fakat bana bunun açıklamasını yaptın ve "ben annemle konuştuğumu dahi senden gizleme noktasına geldiysem bunun nedenini kendinde ara" demen seni gerçekten ne kadar çok sıktığımı fark ettirdi bana. Bundan sonra daha farklı olacağım söz veriyorum annenle konuşmana hele hiçbir şey demeyeceğim sonuçta annenle konuşmak hakkın ben galiba farkında olmadan senin bütün doğal haklarını elinden almak istedim. Senden bugüne kadar hiç kuşku duymadım sana güvenim tam eğer en ufak bir şüphem olsaydı 13 yıl evli kalamazdık değil mi. Elimde değil aşırı kıskançlığın sonunda paranoyak oldum galiba acaba biri laf attımı, acaba biri baktımı diye bu belkide seninde dediğin gibi sana olan güvensizliğimden değil kendime karşı bir güvensizliğin sebebi bilemiyorum. Özür dilerim ve seni çok seviyorum. Bundan sonra böyle bir şey olmayacağına dair de söz veriyorum biliyorum seni çok incittim yapmadığın bir şeyle suçladım resmen. Beni affedebilir misin dedi son olarak bende hani sen bana zamana bıraktım bu ilişkiyi demiştin ya 2 gün önce şimdi de ben sana zamana bıraktım diyorum çünkü bu söylediklerinde gerçekten ne kadar ciddisin ya da ne kadar pişman hatalarının ne kadar fakındasın zaman gösterecek dedim ve iyi geceler ben yatıyorum deyip gidip yattım. Sonra arkamdan geldi sarılmak istedi ama kusura bakma o kadar kırıp döktükten sonra bir özür dilemekle en azından şu an için sana eskisi gibi olamam lütfen zorlama beni dedim. Sustu ama uzun süre uyuyamadı bende uyuyamadım ama ona da belli etmedim.

canım güzel yazmışsın. evlimisin bilmiyorum ama güzel tabir olmuş pipi kocalığı...
malesef o tabire uyan çok koca var ve bende bazen bütün kocaların iyi gün dostu olduğunu düşünüyorum

gerçekten büyük bir baskı uyguluyor eşin.... Internet üzerinden yazdıkların çok iyi olmuş ama arkasında dur yazdığın şeylerin olur mu. Eşlerinizin karşısında dik durmak size karşı o baskıcı tavırlarının biraz olsun hafiflemesini sağlar. Siz boyun eğdikçe adamlar nasılsa alttan alan biri var diye baskının dozunu arttırıyorlar

Haklısın dün akşam konuştu benimle zaten yukarıya yazdım internet üzerinden yazdığım şeylerin arkasında duruyorum çünkü artık yeter bugün daha yapmayacağım dese yarın yine yapabiliyor o yüzden onun tüm konuşmasından sonra zamana bıraktığımı bir özür dilemekle tekrar bunları yapmayacağını bilmediğimi söyledim.

şu işaretlediğim yer harika olmuş ve ne kadar karalı olduğunu göstermiş bravo
yuva kurmak gerçekten kolay değil canım..
bu tavrını sürdür bir müddet inşallah eşin düzeli mutlu mesut yaşarsınız çocuklarınızla birlikte

Amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Hepimiz mutlu mesut yaşayalım inşallah

evet daha sonra okudum umarım düzelir eşin...

13 yıl boyunca ters giden bişeyler varsa düzelme ihtimali çok düşük bunu üzülerek söylüyorum. bir de erkekler hatalarını kabul etmeyi kendilerine çekidüzen vermeyi genelde reddederler çünkü düzelirlerse sanki erkekliklerine bişey olacak .....

canım güzel yazmışsın. evlimisin bilmiyorum ama güzel tabir olmuş pipi kocalığı...
malesef o tabire uyan çok koca var ve bende bazen bütün kocaların iyi gün dostu olduğunu düşünüyorum

Canım.teşekkür ederim. Nısanlıyım. Orası oyle ama bi adam eşini cok acil bir mecburiyeti olmadığı sürece neden durakta bırakıp ğıtsın. Anlam veremedim

Annemin kaderini yasayan nekadarda cok kadin varmiş meğer, içim böyle bi çöküyo bu ve benzerlerini okuyunca tek fark herkes annemin yasadiklarinin kismini yasarken o hepsini yasadi
Bence sen bu adama coooooookkkkk guzel bi ayar cek! Oyle kibar ve anlayisli hanimda olmaya calisma. Annemin en buyik hatasi susmak. Ha, ahireti icin cok iyi yapti, zaten hep der allah rizasi icin sustum, ahiretimi karartmamak icin der, ama gel gorki suanda yatagindan mutfaga gidene kadar nefes nefese kaliyo, onu birak yatagindan bismillah deyip hemencik kalkamiyo, ya biri yarsim edicek yada ayagini biyere ilistirip ondan destek alarak kalkicak vs vs.

demem oki sizde kendinize bunu yapmayin, cenneti kazanmanin bicok yolu var, ama bu dunyanizi kendinize zehir ederek etmelerine izin vererek olmamali

gerekirse bagirin cagirin, yada o size napiyosa sizi nasil hissetiriyosa sizde ona aynisi yapin. Annemin kocasi gibi narsist bencil s..... ise yine kendini kendi yaptiklari gormezkendini hakli cikarmak için biton laf eder snde anlarsinki bu 'adam' adam olmaz hayati sana zindan etmeye devam edicek. Ozaman al cocuklarini git annnin evine. Bakalim ozaman kiminle neyle sucliycak seni. Nefret ediyorum boyle erkeklerden nefret!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…