• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim iyice zıvanadan çıktı

anneyim78

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
184
29
18
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, daha önceki konumda da eşimin sinirliliğinden bahsetmiştim. 13 yıllık evliyim eşimi ya tanımamışım ya da iyice kafayı yemeye başladı bilmiyorum. Dün evden dolmuş durağına yürürken annemi aramak istedim sesini duyayım diye. O sırada eşim beni arabayla geçerken görmüş telefonla konuşurken yani neyse burada bir sorun yok ama asıl sorun ben annemi aramama rağmen telefondan siliyorum silmek zorunda kalıyorum çünkü ona da karışıyor neden arıyorsun ne konuşuyorsunuz diye bende sorun olmasın diye hiç görmesin diyordum ve siliyordum (hata etmişim görürse görsün o nasıl ailesiyle görüşüyorsa bana da karışamazsın demeliymişim başından beri) akşam yemek yedik çay demledim filan her şey gayet iyiydi çocukları yatırdım. Oturdum tam eşim sabah sen beni gördün mü dedi hayır dedim. Dolmuş durağına doğru yürüyordum telefonla konuşuyordun sabah sabah kiminle konuşuyordun dedi annemle dedim arama kayıtlarında yok dedi şok oldum. Adam resmen şüphelenip eve gelip arama kayıtlarına bakmış bende evet yok çünkü sildim dedim öğleden sonra annenle yine konuşmuşsun ama onu silmemişsin dedi çocuklardan ve yemek telaşından (dün çok hastaydım doktora gittim oradan eve geçtim işyerinden izin alıp doktordan gelince ararsın kızım dedi onun için aradım annemi öğleden sonra yine) unutmuşum unutmamış olsaydım onları da silerdim çünkü sen laf ediyorsun ne konuşuyorsun annenle diye dedim. Silmek ne demek bilmiyorum artık kiminle konuştuğunu ama ayağını denk al dedi. Bende aldım elime telefonu annemi aradım anne sabah ben seni aradım değil mi dedim evet kızım 9,30'ta aradın ya unuttun mu dedi konuştuk hatta dedi megafona aldım eşimde duyuyor annemin konuştuklarını ne oldu ki dedi bende yok bir şey xx görmüşte bir şey mi oldu da bana söylemiyorsun moralin mi bozuldu bir şeye yoksa anneni sabah aramazdın dedi de bir şey olmadığına inansın diye aradım dedim (yine de aramızdaki tartışmanın gerçek nedenini bilsin istemedim şimdilik) daha sonra annem yine aradı kızım merak ettim niye sordun ki diye bende yine aynı şeyleri söyledim neyse annemde uzatmadı konuyu. Eşim tabi biraz mahçup oldu ama silmene anlam veremiyorum silmeseydin kuşkulanmazdım sen neden oldun buna dedi bende ona neden sildiğimi otur da düşün istersen sürekli baskı uyguluyorsun sürekli sorguluyorsun annemle konuştuğumda sadece bunun için dedim. Bugünde ona internet yoluyla şunları söyledim. Sen nasıl bir insankın ki 13 yıllık karından şüpheleniyorsun ve telefon kayıtlarına bakma gereği duyuyorsun. Güven olmayan yerde evlilikte olmaz madem ben senin gözünde ahlaksızlık yapıyorum verirsin mahkemeye boşarsın. Sana her şeyi anlattım hala anlamamakta ısrar ediyorsan bu da senin sorunun ben artık yoruldum sana hiçbir şey anlatmak istemiyorum nasıl istiyorsan öyle düşün diye. Sizce bu adam ne yapmak istiyor ruh hastası mı ya da kendi yanlışlarını hiç görmüyor mu? Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim.

Ne demek annenle konuşmana bile kızmak yaa ?!

Böyle bir durum olamaz, çok anormal.

bence telefon kayıtlarınızı silmemeliydiniz siz açıklamışsınız sebebini

ama bu şekildede yinede eşinizin istediği şekilde oluyorsunuz..

yanı o sizin annenizi aramadığınızı sanıyor ne gerek var buna alışması gerekir insanlar annelerini,arkadaşlarını,kardeşlerini,kuzenlerini vs vs ararlar..

bakar mısın adam dediğiniz gibi hemen bakıyor göremeyince süpheleniyor..

Allah yardımcınız olsun bilmiyorum kaç yıllık evlisiniz bir sütlaçtan buralara gelmek şaşırtıcı..herşeyi geçtim eşinize çok şey vemeyin yanı ne bileyim o sorar diye telefon nosu slmek varsa başka bunun gibi şeyler yapma..adam olağan şeylere alişşın

Son düzenleme:
Arama listesinden silerek daha da şüpheye düşürürsün. Bence aradığınız orada kalmalı. Çünkü yaptığınız yanlış bir durum değil. Eşiniz abartmış. Silmemeniz gerekir. :31:

bence telefon kayıtlarınızı silmemeliydiniz siz açıklamışsınız sebebini

ama bu şekildede yinede eşinizin istediği şekilde oluyorsunuz..

yanı o sizin annenizi aramadığınızı sanıyor ne gerek var buna alışması gerekir insanlar annelerini,arkadaşlarını,kardeşlerini,kuzenlerini vs vs ararlar..

bakar mısın adam dediğiniz gibi hemen bakıyor göremeyince süpheleniyor..

Allah yardımcınız olsun bilmiyorum kaç yıllık evlisiniz bir sütlaçtan buralara gelmek şaşırtıcı..herşeyi geçtim eşinize çok şey vemeyin yanı ne bileyim o sorar diye telefon nosu slmek varsa başka bunun gibi şeyler yapma..adam olağan şeylere alişşın

Sana yemin ediyorum artık uğraşmaktan yoruldum onun için hiç bilmesin istedim. Evet silmemeliydim bundan sonra zaten silmeyeceğim umrumda değil ne diyip ne demeyeceği. Annemi aradığım halde adam hala şüpheci yaklaşıyor gerisini sen düşün artık.

bu kadar basıt bı konudan tartışılabılıyosa çoktan bırbırınıze olan güvenınız bıtmış zaten.Herkezın kendi annesi yaa ne konuştuğunun saat kaçta aradığının hesabı sorulamıcak bışey,daha önceki konularınızı okumadım ama belliki sıkıntılı geçiyo.Msjı atmakla iyi yapmışınız belki dank eder kafasına dıcem ama 13 sene değişmemiş insan bu saatten sonra asla değişmez.

Arama listesinden silerek daha da şüpheye düşürürsün. Bence aradığınız orada kalmalı. Çünkü yaptığınız yanlış bir durum değil. Eşiniz abartmış. Silmemeniz gerekir. :31:

Dün akşam ona eğer arama kayıtlarından bile siliyorsam annemi aradığımı düşün ki ne kadar baskı uyguluyorsun neden sildim acaba sebebini hiç düşünüyor musun diye ses yok. İnsan 13 yıllık eşinden bu sebepten şüphelenir mi hadi onu da geçtim ben silmeseydim de adamın kafasında şüphe varmış ki hemen arama kayıtlarına bakmış.

Dün akşam ona eğer arama kayıtlarından bile siliyorsam annemi aradığımı düşün ki ne kadar baskı uyguluyorsun neden sildim acaba sebebini hiç düşünüyor musun diye ses yok. İnsan 13 yıllık eşinden bu sebepten şüphelenir mi hadi onu da geçtim ben silmeseydim de adamın kafasında şüphe varmış ki hemen arama kayıtlarına bakmış.

Hadi o şüpheleniyor o zaten yanlış ama aradığınız orada kalmalı bence silmeyin. Daha da şüphelenir. Annenizi aramanıza bile laf yapıp şüpheleniyorsa durum vahim. :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaaa bi yaşıma daha girdim. Oda annesiyle konuşmasın ozaman. Hem anlamadım o sızı durakta goruyor ve arabayla geçiyor sıze pas vermiyor. O kocanın ben ...... Ben erkek olucam benım eşim hasta olucak durakta onu bırakıp geçip gıdıcem. Bırak allah aşkına ya. Adam sadece pipi kocalıgı yapmış ..... Kusura bakma cok sınırlendım canım.

Sana yemin ediyorum artık uğraşmaktan yoruldum onun için hiç bilmesin istedim. Evet silmemeliydim bundan sonra zaten silmeyeceğim umrumda değil ne diyip ne demeyeceği. Annemi aradığım halde adam hala şüpheci yaklaşıyor gerisini sen düşün artık.

boşver silme alışması gerek artık..ya böyle hayat geçer mi sen kendini kontrol et dur olur mu..Allah yardımcın olsun..bak şimdi aklıma geldi sütlaçtada annen yapma o kadar çok dedi diye kıyameti koparmıştı..demek gcıklık ediyor sende bundan sonra hiç takma snir olsun iyice

Aaaa bi yaşıma daha girdim. Oda annesiyle konuşmasın ozaman. Hem anlamadım o sızı durakta goruyor ve arabayla geçiyor sıze pas vermiyor. O kocanın ben ...... Ben erkek olucam benım eşim hasta olucak durakta onu bırakıp geçip gıdıcem. Bırak allah aşkına ya. Adam sadece pipi kocalıgı yapmış ..... Kusura bakma cok sınırlendım canım.

Rica ederim. Aynen öyle. Daha fazla yıpranmak istemiyorum inan bana ona da söyledim artık benimde sinirim tepeme çıktı. Bu bardağı taşıran son noktaydı. Erkek dediğin karısından bu kadar şüpheleniyorsa ki ortada hiçbir şey yokken madem şüphen var madem ben ahlaksızım o zaman gider boşarsın ne diye hala evli kalıyorsun. Biraz olsun gururun varsa bu olaydan sonra benim yanımda durmaz çeker gidersin dedim hiç ses çıkarmıyor. Zamana bırakmış ben zamana bırakmıyorum artık hiçbir şeyi benim için zaman doldu dedim.

boşver silme alışması gerek artık..ya böyle hayat geçer mi sen kendini kontrol et dur olur mu..Allah yardımcın olsun..bak şimdi aklıma geldi sütlaçtada annen yapma o kadar çok dedi diye kıyameti koparmıştı..demek gcıklık ediyor sende bundan sonra hiç takma snir olsun iyice

Zaten bundan sonra huzursuzluk çıkmasın diye onu idare etmeye yaptığı her dengesizliği sineye çekmeye uğraşmayacağım. Bende limiti doldu bundan sonra umurumda bile değil ne düşündüğü ne yaptığı ben ona son sözümü söyledim. Benim alnım ak bunu sana ispatlamak zorunda değilim bundan sonra ister şüphe edersin istersen etmezsin ama benim için artık çok önemin yok dedim.

Erkek tarafı silse arama kayıtlarını peşini bırakma, takip et, durduk yere silmez vs. derdik

canım tartışmaktan yorulmuş olabilirsin
ama annen bu ona da karışmasına izin verme
senin eşin çok sinirli bir adam zaten
sanırım bi de ne dediğini bilmiyor sinirlenince
sende arama kaydını silince şüphelenmemiştir zannetmem
ama bir insan neden siler diye düşünüp kendi kendini doldurup
senin canını yakmak için bilerek böyle konuşmuştur

çevremde var kuzenlerimde falan böyle erkek
şüphelenmediği halde kendini doldurup eşinin canını yakmak için
densiz densiz konuşan ordan biliyorum

şoklar içinde okudum telefonunu karıştırmasına mı kızsam annenle konuşmana atar yapmasına mı kızsam bilemedim bence kendisi bi haltlar yiyo kişi işi kendinden bilirmiş

Rica ederim. Aynen öyle. Daha fazla yıpranmak istemiyorum inan bana ona da söyledim artık benimde sinirim tepeme çıktı. Bu bardağı taşıran son noktaydı. Erkek dediğin karısından bu kadar şüpheleniyorsa ki ortada hiçbir şey yokken madem şüphen var madem ben ahlaksızım o zaman gider boşarsın ne diye hala evli kalıyorsun. Biraz olsun gururun varsa bu olaydan sonra benim yanımda durmaz çeker gidersin dedim hiç ses çıkarmıyor. Zamana bırakmış ben zamana bırakmıyorum artık hiçbir şeyi benim için zaman doldu dedim.

Canım bundan sonra annenle günde 10defa konuş. Silme arama kayıtlarını. Kalsın. Vıdıı vıdı yaparsa git ananın evine de. Terbiyesiz adam. Evde o yokmuş gıbı yasa bir sure. Bakalım ne olacak.

canım tartışmaktan yorulmuş olabilirsin
ama annen bu ona da karışmasına izin verme
senin eşin çok sinirli bir adam zaten
sanırım bi de ne dediğini bilmiyor sinirlenince
sende arama kaydını silince şüphelenmemiştir zannetmem
ama bir insan neden siler diye düşünüp kendi kendini doldurup
senin canını yakmak için bilerek böyle konuşmuştur

çevremde var kuzenlerimde falan böyle erkek
şüphelenmediği halde kendini doldurup eşinin canını yakmak için
densiz densiz konuşan ordan biliyorum

Sürekli suçlu psilolojisine bürüdü beni sanki ne yaparsam suçmuş gibi. Gerçekten hala böyle düşünse normal şartlarda hiç beklememesi gerekirdi davayı açmak için ama ısrarla açmıyor ve bana söylediği söz ben açmayacağım çok istiyorsan sen aç.

Canım bundan sonra annenle günde 10defa konuş. Silme arama kayıtlarını. Kalsın. Vıdıı vıdı yaparsa git ananın evine de. Terbiyesiz adam. Evde o yokmuş gıbı yasa bir sure. Bakalım ne olacak.

İnan o kadar zoruma gitti ki, benden şüphelenmesine mi yanayım, annemle konuşmama laf etmesine mi yanayım yoksa o kadar güvensizki gelipte 13 yıllık karısının sabah kiminle konuşuyordu diye telefon kayıtlarına bakmasına mı yanayım.

Back
X