• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim iyice zıvanadan çıktı

Görünürde yok canım yani benim bildiğim fark ettiğim. Eşimin kendisiyle sorunu var yüksek ihtimalle aşağılık kompleksi var hep benim dediğim doğru her şeyi ben bilirim ben yönetirim tarzında gün yüzüne çıkartıyor. Onun isteklerine göre yaşamamı hiç söz hakkımın olmamasını istiyor. Hatta bir keresinde bana şimdiki aklım olsa köyden bir kız alırdım hiç değilse senin kadar cevap vermezdi lafımı dinlerdi demişti. Bende hala geç kalmış sayılmazsın demiştim.

yani ben acaba annelerle sorunu var
onun içinmi aramana karışıyor diye aklıma geldi
o zaman eşinini tedavi olması şart
bazı erkekler bayanları ezmeyi bayanın ondan daha alt şartlarda olmasını seviyorlar
seninkide öyle sanırım
ha bide şu var arama kayıtlarını bende silerim
günlük silerim akşam olunca
yıgınla aranmış numara hoşuma gitmiyor
eşimde hiç sormaz
eve gelince eşime bi öpücük veriyim bari buda bişeymiş:9:

yani ben acaba annelerle sorunu var
onun içinmi aramana karışıyor diye aklıma geldi
o zaman eşinini tedavi olması şart
bazı erkekler bayanları ezmeyi bayanın ondan daha alt şartlarda olmasını seviyorlar
seninkide öyle sanırım
ha bide şu var arama kayıtlarını bende silerim
günlük silerim akşam olunca
yıgınla aranmış numara hoşuma gitmiyor
eşimde hiç sormaz
eve gelince eşime bi öpücük veriyim bari buda bişeymiş:9:

Tedavi olması gerektiğini çok söyledim ama onun bir şeyi yokmuş sorun bendeymiş ben azıcık dili tutsam hiç sorun olmayacakmış. Ama tüm bunlar çalıştığım için oluyormuş yani çalıştığım için sesim bu kadar çok çıkıyormuş 13 yıldır çalışıyorum neden ona destek olmak için çocuklarıma daha iyi bir gelecek sağlamak için ama adamın bana dediği lafa bak. Facesime bile bakar hatta halamın torunu arkadaşlık isteği göndermişti kabul etmedi niye kabul etmedin ki dediğimde ne gerek var sanki sohbet mi edeceksiniz diye cevap verdi (halamın torunu erkek diye sadece) ama kendi tarafından biri olsa kabul ederdi kesin. Sürekli ayrım yapıyor ama bunu kabul etmiyor her şeye karışıyor kiminle konuşacağım, oturup kalkmama her şeye.

Tedavi olması gerektiğini çok söyledim ama onun bir şeyi yokmuş sorun bendeymiş ben azıcık dili tutsam hiç sorun olmayacakmış. Ama tüm bunlar çalıştığım için oluyormuş yani çalıştığım için sesim bu kadar çok çıkıyormuş 13 yıldır çalışıyorum neden ona destek olmak için çocuklarıma daha iyi bir gelecek sağlamak için ama adamın bana dediği lafa bak. Facesime bile bakar hatta halamın torunu arkadaşlık isteği göndermişti kabul etmedi niye kabul etmedin ki dediğimde ne gerek var sanki sohbet mi edeceksiniz diye cevap verdi (halamın torunu erkek diye sadece) ama kendi tarafından biri olsa kabul ederdi kesin. Sürekli ayrım yapıyor ama bunu kabul etmiyor her şeye karışıyor kiminle konuşacağım, oturup kalkmama her şeye.

ilginç valla
bu kadar sabrı nerden buldunuz merak ettim
tamam kıskanılmak güzel ama sizinki resmen hayatınızı sizi kısıtlıyor
sen eşinle muhattp olup ilgilenme
bırak kendi haline bakalım

ilginç valla
bu kadar sabrı nerden buldunuz merak ettim
tamam kıskanılmak güzel ama sizinki resmen hayatınızı sizi kısıtlıyor
sen eşinle muhattp olup ilgilenme
bırak kendi haline bakalım

Zaten dün akşamki olayından sonra o kadar tiksindim ki anlatamam yüzünü dahi görmek istemiyorum keşke eve gelmese ama gitmeye de gitmiyor. Şüphen varsa boşarsın dedim adam hala arama kayıtlarını silmek ne demek oluyor diyor. Söylediğimi de anlamıyor ki ya boşa madem ben ahlaksızım ne diye benimle evli kalıyorsun diyorum ama o kestirip atamıyor benim gibi bundan da bir şey anlamıyorum.

Zaten dün akşamki olayından sonra o kadar tiksindim ki anlatamam yüzünü dahi görmek istemiyorum keşke eve gelmese ama gitmeye de gitmiyor. Şüphen varsa boşarsın dedim adam hala arama kayıtlarını silmek ne demek oluyor diyor. Söylediğimi de anlamıyor ki ya boşa madem ben ahlaksızım ne diye benimle evli kalıyorsun diyorum ama o kestirip atamıyor benim gibi bundan da bir şey anlamıyorum.

eşinle başkası konuşsa
yani sevdigi bi büyügü
mesala kp konuşsa faydası olmazmıki

canım sen artık hiiiiiiiiiiiç güzel kafanı yorma
aklı başında mantıklı güzel güzel konuşmuşsun
söyleceğini de söylemişsin
umursama biraz uzak dur bakalım
boşver yaa kafanı dinle..

canım sen artık hiiiiiiiiiiiç güzel kafanı yorma
aklı başında mantıklı güzel güzel konuşmuşsun
söyleceğini de söylemişsin
umursama biraz uzak dur bakalım
boşver yaa kafanı dinle..

Sağol yorumun için benim mantıklı konuşmam bile batıyor ona biliyor musun? Çok bilmişlik yapıyormuşum. Acaba diyorum eve gidip öldürsem de kurtulsam mı? :1::1: Şaka bir yana çok sinirlerimi bozdu benim.:47::47:

Ah bu erkekler...

Bir gün de siz alın onun telefonunu elinden ve bakın bakalım arama kayıtlarına, mesajlarına vb...

Şaka bir yana, herkesin bir özeli olmalı. Burada karşılıklı güven konusunda sıkıntı yaşandığı aşikar.

Bence gereken cümleleri kullanmışsınız.

Biraz sabır göstermenizi ve HAYATIN TADINI çıkarmanızı öneririm...

Ah bu erkekler...

Bir gün de siz alın onun telefonunu elinden ve bakın bakalım arama kayıtlarına, mesajlarına vb...

Şaka bir yana, herkesin bir özeli olmalı. Burada karşılıklı güven konusunda sıkıntı yaşandığı aşikar.

Bence gereken cümleleri kullanmışsınız.

Biraz sabır göstermenizi ve HAYATIN TADINI çıkarmanızı öneririm...

Evet haklısınız bundan sonra öyle yapacağım laftan anlamıyor çünkü hatasını anlarsa anlar anlamazsa keyfi bilir hiç umurumda değil artık ben seçimi ona bıraktım bu saatten sonra ya kendine çeki düzen verir ya da bu evlilik biter çünkü sabrım kalmadı artık. Hoş bitsin diyen taraf benim şu an iftira atan kuşkulanan o madem öyle bitsin diyen ben.

Ya kusura bakmayın da bu yüzü sizden bulmuş..Yani bazı konularda bu kadar yumuşak olmanıza ne gerek var anlamadım?
Böyle makul konuşmalar yapmak da çok saçma..
Ne demek annenizi arayınca huzursuzluk çıkarması? Ne demek sizin arama kaydını silmeniz?
Adam tabi ki tepenize çıkmakla kalmamış,tepenizde zıplıyo..
Varsın görsün aradığınızı ne olacak yani? Boşayacak mı?
Annemi aramamdan huzursuzluk çıkaracaksan s.ktirrr git,kapı orda demelisiniz..
Poposu altından,pipisi elmastan değil sonuçta..:51:

Evet haklısınız bundan sonra öyle yapacağım laftan anlamıyor çünkü hatasını anlarsa anlar anlamazsa keyfi bilir hiç umurumda değil artık ben seçimi ona bıraktım bu saatten sonra ya kendine çeki düzen verir ya da bu evlilik biter çünkü sabrım kalmadı artık. Hoş bitsin diyen taraf benim şu an iftira atan kuşkulanan o madem öyle bitsin diyen ben.

Kesinlikle siz demeyin bitirme işini. Bırakın böyle "komik" bir sebepten dolayı kendisi teklif etsin.

Aslında komik bir durum bu. Hem 13 yıllık bir evlilik sırf bundan dolayı biter mi?

Özelinize izin vermeyin sizden habersiz girmesine...

Evliliklerde "biz" oluruz diyoruz ama "biz" i neler oluşturur bir bakın.

Eğer bir elmanın iki yarısı isek, bir taraf sıkıntılı ise o sıkıntı diğer tarafa da sirayet eder.

Uzun lafın kısası; "birey mutluysa" "biz" mutlu olur...

Bence eşiniz yeni zıvanadan çıkmamış.

Annenizle konuşmanıza bile karışan bir adamın ,telefondaki görüşmeyi silince şüphelenmesi hiç garip değil.

Garip olan evliliğinizin 13 yılının tamamı.

anneyim bizi ara ara haberdar et
merak ederim
dün gece falan uğraştı mı konuşmak barışmak için falan?

Annenle konuşmana nasıl karışabiliyor neden bu kadar taviz veriyorsun?
Arama kayıtlarına bakması da hiç hoş değil ama senin de gizli konuşup silmen de saçma geldi kusura bakma ama.

Sürekli Söylüyorum Bunu Ama Bidaha Söyleyecem Kişi Kendinde Bilir İşi Sürekli Bişiylerden Şüphelenen Eşini İyi Takip Et Kendisi Bi Haltlar Yiyor Olabilir

Bide Annenize Takmış Ha Kadın Napsa Suç :57:

Son düzenleme:
Valla 13 yıllık evlilikte bir erkek, eşi annesini arayıp konuşuyor mu diye takip etmez.
Hadi takip ediyor diyelim bu olay 13 yıl sürmez.
Bana sanki olay biraz daha farklı gibi geldi.
Anlatmadıgınız şeyler var diye düşündüm.

Hadi diyelim ki öyle,
siz annenizle her konuştuğunuzda numarayı arama kaydından silmek zorunda kalıyorsanız,
evliliğinizi bir sorgulayın.

hatasini anlamadigini mi saniyorsun canim :) bal gibide biliyor bence. sadece anlamazliktan geliyor. esin uzerinde tam bir otorite olmak istiyor sadece o kadar :). Sen aslinda huzurun icin sustun hep idare ettin buyuk ihtimalle ama iste anlayan kim. ne zaman canin cekerse ararsin anneni, ona soracak deyilsin sonucta. herkes haddini ve yerini bilmeli, es de olsa.

Valla 13 yıllık evlilikte bir erkek, eşi annesini arayıp konuşuyor mu diye takip etmez.
Hadi takip ediyor diyelim bu olay 13 yıl sürmez.
Bana sanki olay biraz daha farklı gibi geldi.
Anlatmadıgınız şeyler var diye düşündüm.

Hadi diyelim ki öyle,
siz annenizle her konuştuğunuzda numarayı arama kaydından silmek zorunda kalıyorsanız,
evliliğinizi bir sorgulayın.

Aslinda soyledigin mantikli, ama herkes malesef mantikli normal birey deyil. Belki esi gercektewn de baskici bir tip, illa bilicek karisinin yaptigi her seyi.

Back
X