- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Hanim efendi yazdıklarımı okuduysaniz ben bu konuda eşime bir şey diyemem diye özellikle belirttim. Böylesine hayatı bir konuyu bir süredir de bu noktaya geleceği tahmin edilen bir konuyu benimle paylaşması gerekmez miydi acaba. Sadece buna içerledim.babasına böbreğini vermek için sizden izin mi almasını bekliyorsunuz ?
boşuna alınganlık yapıyorsunuz bence bu konuyu çok dillendirmeyin yanlış anlaşılırsınız.
Hanim efendi yazdıklarımı okuduysaniz ben bu konuda eşime bir şey diyemem diye özellikle belirttim. Böylesine hayatı bir konuyu bir süredir de bu noktaya geleceği tahmin edilen bir konuyu benimle paylaşması gerekmez miydi acaba. Sadece buna içerledim.
Esinizle evlendiniz diye bobreginde soz hakki oldugunuzu mu zannediyorsunuz?
Ayip cok ayip
Yanlış anlaşılma istemem. Böyle bir durumda babasına böbreğini verip vermemesine ben karışamam. Vebal altına da girmem. Fakat bir süredir gündemde olup konusulanbir konu için eşimin bana danışması yada fikrimi alması gerekmez miydi?
Adam ın o anda canı yanmış aklına bile gelmemiş olabilirHanımlar derdim neden benden izin almadı neden bana danışmadı değil sadece neden paylaşmadi, paylaşılması gereken bir konu değil mi diye soruyorum.
Yoksa bir hayat söz konusu iken Tribe girecek değilim.
Eşine bir sorsan bunu? Tatlı dille neden haberim yok bende kendimi o psikolojiye hazırlardm deseniz ne olur kavga mı çıkar ?Hanımlar derdim neden benden izin almadı neden bana danışmadı değil sadece neden paylaşmadi, paylaşılması gereken bir konu değil mi diye soruyorum.
Yoksa bir hayat söz konusu iken Tribe girecek değilim.
Böyle bir kararda sanırım bende eşime neden sormadı diyemezdm. Ayrıca naklin uyu saglayacagi da belli degil sadece tedbir almis. Doktorlar zaten bir ton teste tabiî tutacak . Ha deyince olmz bu işler. Sakin ol canım
Gülüm kan uyumu değil ki sadece böbreğin de uyum sağlaması önemli olan . O yüzden pat diye almazlar ameliyata. Evet haklisin söylese çok güzel olurdu sonuçta esisin. Ama çok da tepki verme. Babamı kalpten kaybettim kalp lazım olsaydı eşime sormazdm ben gidiyorum derdim. Zora girince duygular öyle karışık oluyor ki anlatamam. Ben eşime evlenmek istemiyorum yoluna bak bile dedim çünkü ortada bi baba var ve çok acı bir durum elinden bisey gelmemesi.15 yıl önce nakil sırasında eşim daha genç diye teste tabi tutmamislar. Dedesi vermiş böbreğini. Şimdi aile içinde kan grubu tutan tek kişi eşim. Bakalım. Allah hayırlısıni versin. Allah başımızdan eksik etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?