merhaba arkadaşlar 8 yıldır evliyim eşim fırsatını bulduğu her an kahveye gidiyor öyle azda değil bir gitti mi 8-9 saat.Bu konu yüzünden sürekli tartışıyoruz aslinda tartışma derken öyle değil ben kişiliğim gereği sakîn sessiz biriyim eşimde öyle bu sebeple ona mutsuzluğumu susarak ve surat asarak belli ediyorum yapım bu oda bundan çok rahatsız oluyor. Benim suratım asık olunca bazen ertesopi gün gîtmîyor ondada benim suratım asık onunki asık oturuyoruz keşke gitseydide bu suratı çekmeseydim diyorum.He diceksinizki surat astığın için gidiyor kesinlikle hayır güleryüzlü ilgili olduğum zamanları da biliyorum değişen birşey olmadı. ilk 4,5 yıl ailesiyle birlikte oturduk sanki beni ailesine hizmetçi almış gibi hissediyordum evde k.valdem ve k.pederim vardi o yüzden yanlızlığımı çok hissetmiyormuşum ama şimdi yalnız olduğumu hissediyorum iki çocuğum var biri 4 yasında diğeri 4 aylık onlarında bakımı çok zor olunca kendimi hem yorgun hemde çok yalnız hissediyorum.Artık ona karın mı?yoksa kahvenmi? şeklinde tercih yapmasını isteyip sonuca göre gereğini yapmak ister moda geldim.Var mı benim yaşadıklarımı yaşayan lütfen çok kötü durumdayım.