Eşim kahveye çok gidiyor...

Kahve haneler malesef ki erkekleri evinden karisindan çocuklarından ayıran pislik bir illet. Ailemde babam gidermiş ama cocuktuk hatırlamıyorum bile. Şimdi ise anne baba ayrı , babam hala daha gidiyor ama 1 saat 2 saat. Orda ne yapıyorlar ne yaşayıp ne paylasiyorlar muamma olsada KUMAR diye bir gerçek var. Babam oynar mi onuda bilmem. Ama oynasa 1 saat sürmez biliyorum. Malesef 8-9 saat deyince ilk kumar geliyor aklıma. Veya siz emin misiniz o kadar saat kahvede olduğuna. Başka birsey olmasın ? Size yalan söylüyor olmasın sakin??

Kafanız karışıyor biliyorum ama burda yazılanları göz ardı etmeyin. Çok yuva dağılıyor bu sebeplerden dolayı.

Allah bagislasin evlatlarinizi size.

Size onerebilecegim bi çözüm malesef yok. Annem babam bu savaşa yenildiler çünkü. Ha onlar kahve yüzünden ayrılmadı ama bi sebepte oymus.

Valide ve peder i yanınıza cekseniz onlar belki size yol gösterebilir diye düşünüyorum.

8,9 saat bi insan kahvede ne yapar yahu insan ailesiyle de vakiy geçirmek istemeli bi de ufacık çocuklarınız baba olan insan yavrularıyla zaman geçirmeli ve size de yardımcı olmalı..sinir oldum eşinize

merhaba arkadaşlar 8 yıldır evliyim eşim fırsatını bulduğu her an kahveye gidiyor öyle azda değil bir gitti mi 8-9 saat.Bu konu yüzünden sürekli tartışıyoruz aslinda tartışma derken öyle değil ben kişiliğim gereği sakîn sessiz biriyim eşimde öyle bu sebeple ona mutsuzluğumu susarak ve surat asarak belli ediyorum yapım bu oda bundan çok rahatsız oluyor. Benim suratım asık olunca bazen ertesopi gün gîtmîyor ondada benim suratım asık onunki asık oturuyoruz keşke gitseydide bu suratı çekmeseydim diyorum.He diceksinizki surat astığın için gidiyor kesinlikle hayır güleryüzlü ilgili olduğum zamanları da biliyorum değişen birşey olmadı. ilk 4,5 yıl ailesiyle birlikte oturduk sanki beni ailesine hizmetçi almış gibi hissediyordum evde k.valdem ve k.pederim vardi o yüzden yanlızlığımı çok hissetmiyormuşum ama şimdi yalnız olduğumu hissediyorum iki çocuğum var biri 4 yasında diğeri 4 aylık onlarında bakımı çok zor olunca kendimi hem yorgun hemde çok yalnız hissediyorum.Artık ona karın mı?yoksa kahvenmi? şeklinde tercih yapmasını isteyip sonuca göre gereğini yapmak ister moda geldim.Var mı benim yaşadıklarımı yaşayan lütfen çok kötü durumdayım.

var annem, kardeşim ve ben.. sonuç: 22 yıllık evliliğin sonu ve babaları ile görüşmeyen çocuklar.. bilmem daha kısa ve çarpıcı nasıl anlatılır??
yalnız şunu söyleyim kahve öyle rezil bir alışkanlık ki benim babam gitmeyeceğim diyerek oturduğumuz muhiti değiştirdik yine buldu yine buldu. boş beleş bir adam oldu. öyle..

tek sebep bu degil , başka etkenler de oldu , kahvenin dolaylı etkisi var .
Yani hic gündeme getirmedim ama evliliğimizi bu aşamaya getiren başka bir nedendi kahveye gitmek .
Zaten derdimiz vardi onun kahve bağımlılığı oturup sağlıklı düşünüp evliliğimizi kurtarmak icin çabalamasıni engelledi .
Neyse benimki uzun hikaye , ruhu yanimda olmayanin bedeni de yanimda olmasın .
Kahvelerde sürünsün amin :KK66:)
konu sahibi üzülme lütfen bu seni daha da yıpratır .
evet bu sözü sevdim ruhu yanımda olmayanın bedenide yanımda olmasın... sizinde hakkınızda hayırlısı inşallah bu olmuştur.tesekkur ediyorum

Kahve haneler malesef ki erkekleri evinden karisindan çocuklarından ayıran pislik bir illet. Ailemde babam gidermiş ama cocuktuk hatırlamıyorum bile. Şimdi ise anne baba ayrı , babam hala daha gidiyor ama 1 saat 2 saat. Orda ne yapıyorlar ne yaşayıp ne paylasiyorlar muamma olsada KUMAR diye bir gerçek var. Babam oynar mi onuda bilmem. Ama oynasa 1 saat sürmez biliyorum. Malesef 8-9 saat deyince ilk kumar geliyor aklıma. Veya siz emin misiniz o kadar saat kahvede olduğuna. Başka birsey olmasın ? Size yalan söylüyor olmasın sakin??

Kafanız karışıyor biliyorum ama burda yazılanları göz ardı etmeyin. Çok yuva dağılıyor bu sebeplerden dolayı.

Allah bagislasin evlatlarinizi size.

Size onerebilecegim bi çözüm malesef yok. Annem babam bu savaşa yenildiler çünkü. Ha onlar kahve yüzünden ayrılmadı ama bi sebepte oymus.

Valide ve peder i yanınıza cekseniz onlar belki size yol gösterebilir diye düşünüyorum.
teşekkür ederim ama büyüklerinde çözüm olacağını düşünmüyorum.

Back
X