Eşim kahveye çok gidiyor...

Değişmez canim aynısını yaşadım sonuç boşandım .
3.5 yıl evli kaldım küçük bir ilçede yaşadım onun şehriydi , kahveye okey oynamaya giderdi 5 kişilik bir grubu vardi ogre5men arkadaşları hepsini de tanırdım benim okuldan olan da vardi .
Neyse sıkıntı yasatmadim, kısıtlamadım , yeter ki mutlu olsun dedim , bazen gitmezdi senin icin kalayım derdi o akli hep orda olurdu fena bağımlı olmuştu .
2 ay oldu ayrılalı bugun aklıma geldi birden , çünkü cumartesi ben kursa giderdim o uyurdu , 12 de gelir kahvaltısını hazırlardım yer giderdi 7 gibi gelir yemek yer yine gider gece 12de gelirdi .
Bugün üzüldüm evliliğim bitti diye ama birden bu durum aklıma geldi , esasen evliliği yürüten , alttan alan hep benmisim.
Sizin gibi susarak tepkimi gösterirdim bilirdi buna alındığımı ama gel sana bir kahve yapayim der gönlümü alırdı .
Ben de onun bu adımını boşa çıkarmaz barışırdım ama kahveyi bana icirdikten sonra yine izin alır giderdi .
Bak simdi izin aldığı kimse kalmadı inşallah bir ömür de kalmaz izin alabileceği biri.
Demem o ki bunlardan eş olmaz , evlilik nedir bilmezler

Severek mi ayrıldınız? Yoksa soğumuş muydunuz eşinizden?

Mesele kahve ya da başka bir mekana gitmek istemesi değil. Belli ki eşiniz evde durmak istemiyor ve gideceği tek yer kahvehane. Kahvehaneye gitme demek yerine evde neden durmak istemiyor bunu öğrenmeniz ve ona göre bişeyler yapmanız lazım.
ben eşimi bekarkende tanıyordum o zamanda kahve alışkanlığı vardi sadece onda değil tüm sülalesinde var bu erkekler dışarda kadınlar evde onlara çok normal geliyor bu durum ben bu yüzden boşansam eminim bir taraflarıyla gülerler bana

Bu tipler ancak kendisi soğursa vazgeçiyor bu alışkanlıklarından. Başka kimse vazgeçiremiyor maalesef. Benim evliliğim bitmek üzere.3 aydır ayrıyız.

hani diyorlar ya şimdiki aklın olsa eşinle yine evlenirmiydin ben evlenmezdim şimdiki aklım olsa önce tanır sonra herşey okeyse severdim keşke onu hiç sevmemiş olsaydım yalnız şunu çok iyi anladim buyukler ne diyorsa doğru söylüyor biraz kulak vermek lazım.kisi alışkanlıklarından vazgeçmiyor.8 yıldır rutin olarak ben kahve yüzünden ona küserim oda ben küstügüm için bana küser bir süre sonra ben ne zaman küstügümü unuturum gelir öper barışırız sonra tekrar gider tekrar küserim öyle öyle usandım artık onun yüzünden hep çatık kaşla dolaşıyorum evde 4 Yaşındaki oğlum diyorki anne sen neden hep böyle bakıyorsun nasıl diyorum kaslarını çatıyor böyle diyor

Yuh... 8 9 saat ne yahu?
Adam resmen bir mesai de orda yapiyor...

Peki bu sekilde aile oldugunuza inandiniz da mi 2. Cocugu yaptiniz?

Kahveye gitmek bosanma sebebi bu arada.

Yuh... 8 9 saat ne yahu?
Adam resmen bir mesai de orda yapiyor...

Peki bu sekilde aile oldugunuza inandiniz da mi 2. Cocugu yaptiniz?

Kahveye gitmek bosanma sebebi bu arada.
2.çocuğu planlayarak yapmadım zaten ama düşünüyordum bir süre sonra.2. çocuğu yapmadan öncede kahve problemimiz vardi ama bu derece ayrılık düşündürecek derecede değildim.O dönem çalışıyordum belki bende dışarda olduğum için onun ne kadar dışarda olduğunu yoğunluktan farketmedim bilmiyorum 2.çocuk olduktan sonra k.valdem ile ayrıldıktan sonra işten çıkıp kendi evimde olduktan sonra bu durum bana çok zor gelmeye başladı şimdiye kadar sadece üzülüyordum bu sebeple ayrılık olması düşünmeyeceğim bir şeydi gerçi yine düşünmek istemiyorum bir ihtimal bu huyundan vazgececegine inanmaya çalışıyorum ama bilmiyorum o kadar karmaşık duygular icindeyimki...çoğu zaman ona sinirlenip uzakta bir yakınıma gideyim çocuklarla beraber iyice özlesin bizi belki anlar hatasını diyorum öyle biride yokki gideyim..annem bile bir sokak ötemde gidiyorum kahve çıkışı bu sefer anneme geliyor bir güzel yemeğinide yiyor sonra eve geliyoruz.

Kahvehane bağımlılığı fena çünkü erkekler için inanılmaz keyifli bir ortam sohbet muhabbet cay sigara... Benim babam 40 yil cikmadi kahvehaneden. 55 e gelince camiye gitmeye basladi öyle ayagi kesildi. Yani bir deneyin sansinizi derim ama cok zor birakmasi bence.

3.5 yıl evli kaldım küçük bir ilçede yaşadım onun şehriydi , kahveye okey oynamaya giderdi 5 kişilik bir grubu vardi ogre5men arkadaşları hepsini de tanırdım benim okuldan olan da vardi .
Neyse sıkıntı yasatmadim, kısıtlamadım , yeter ki mutlu olsun dedim , bazen gitmezdi senin icin kalayım derdi o akli hep orda olurdu fena bağımlı olmuştu .
2 ay oldu ayrılalı bugun aklıma geldi birden , çünkü cumartesi ben kursa giderdim o uyurdu , 12 de gelir kahvaltısını hazırlardım yer giderdi 7 gibi gelir yemek yer yine gider gece 12de gelirdi .
Bugün üzüldüm evliliğim bitti diye ama birden bu durum aklıma geldi , esasen evliliği yürüten , alttan alan hep benmisim.
Sizin gibi susarak tepkimi gösterirdim bilirdi buna alındığımı ama gel sana bir kahve yapayim der gönlümü alırdı .
Ben de onun bu adımını boşa çıkarmaz barışırdım ama kahveyi bana icirdikten sonra yine izin alır giderdi .
Bak simdi izin aldığı kimse kalmadı inşallah bir ömür de kalmaz izin alabileceği biri.
kesinlikle haklisin tebrik ederim bosanmis kurtulmussun insan sinir hastasi olur ya boyleleri tedavi olmali ve evlenmemeli..

kesinlikle haklisin tebrik ederim bosanmis kurtulmussun insan sinir hastasi olur ya boyleleri tedavi olmali ve evlenmemeli..
böyleleri kadını çok yıpratıyor , asla empati kuramıyorlar her gün tek başına ne yapar bu kadın evde .
Ataerkil ailede büyümüşler kadın evde oturacak erkek her gün kahveye gidecek .
Normal onlar icin ama bir şeyi unutuyorlar günümüz kadını artik çalışıyor eve en az onlar kadar para getiriyor hatta daha fazlasını bile getiriyor .
Ev , iş bir de onların bu umursamazlığı katlanilacak gibi değil

Kahvehane bağımlılığı fena çünkü erkekler için inanılmaz keyifli bir ortam sohbet muhabbet cay sigara... Benim babam 40 yil cikmadi kahvehaneden. 55 e gelince camiye gitmeye basladi öyle ayagi kesildi. Yani bir deneyin sansinizi derim ama cok zor birakmasi bence.
yani ya bu deveyi güdeceğim yada bu diyardan gideceğim durum onu gösteriyor

peki birşey sorucam 2 ay olmuş ayrılalı onun hiç pişmanlığı yokmu yani barışmak için hiçbirşey yapmadımı kahve için evliliğini nasıl yıkar bir insan eşiniz için söylüyorum yanlış anlamayın.ne var ya gitmiceksin olup biticek.

peki birşey sorucam 2 ay olmuş ayrılalı onun hiç pişmanlığı yokmu yani barışmak için hiçbirşey yapmadımı kahve için evliliğini nasıl yıkar bir insan eşiniz için söylüyorum yanlış anlamayın.ne var ya gitmiceksin olup biticek.

Erkekler icin o kadar basit olmuyor maalesef. Siz bu kahvehane meselesi yüzünden bosanmayi dusunuyor musunuz? Bana pek istemiyorsunuz gibi geldi.

Erkekler icin o kadar basit olmuyor maalesef. Siz bu kahvehane meselesi yüzünden bosanmayi dusunuyor musunuz? Bana pek istemiyorsunuz gibi geldi.
istemiyorum evet çünkü 2 tane çocuğum var hoş çocuk olmasa bile boşanmak kolay birşey değil ben eşimle 5 yıl filort ettim 7. yılın sonunda evlendim çok zor şartlarda evlendik bu evlilik için çok emek verdim onu çok sevdim evet kahve konusu yüzünden ona çok kızıyorum ama sevdiğim başka yönleride var ama kızgınlığım daha ağır basıyor ve mutsuz oluyorum. Kendimi rahatlatmak için diyorumki çok basit bir tabir olucak ama dövmüyor sovmuyor aldatmıyor çalışıyor çocuklarına düşkün vs.tek kahve için boşansam hem çocuklarıma hem vermiş olduğum emeklere yazık olacağını düşünüyorum.Birde benim ablamda boşandı annem babam çok üzüldü ikiside kanser onlara bir acı daha yaşatmak istemem.Sadece burada kahve alışkanlığını acaba benmi çok abartıyorum yoksa normal birseymi böyle birsey için bosanilirmi başkalarından görüş almak istedim. Keşke bu yapı hiç inşaa edilmeseydi yıkmak o kadar zor ki mutlu muyum değilim tabiki hergün yiyip bitiriyorum kendimi.Ama kavgada etmiyorum onunla sadece sürat asıyorum bunu zorla yapmıyorum ama kendiliğinden suratım düşüyor bidahada kalkmıyor.Kavga etsem biliyorum ben kavgayı hiç sevmediğim için o sinirle çıkar giderim bir dahada gelmem o yüzden durumu dahada sorunlu hale getirmek istemiyorum.Offf aslında o kadar zor durumdayimki düşünmekten mal gibi oldum eskiye dair hiçbişey hatırlamıyorum.basi geliyor sonu gelmiyor insanlarla bu yüzden muhabbet bile edemiyorum bugün bir arkadasimla konuştuk çok unutkan olduğumu söyledim evet bende farkettim dedi sağlığından bile şüphe ediyorum artık.Ne olur dua edin bana herşey yoluna girsin.

tek sebep bu degil , başka etkenler de oldu , kahvenin dolaylı etkisi var .
Yani hic gündeme getirmedim ama evliliğimizi bu aşamaya getiren başka bir nedendi kahveye gitmek .
Zaten derdimiz vardi onun kahve bağımlılığı oturup sağlıklı düşünüp evliliğimizi kurtarmak icin çabalamasıni engelledi .
Neyse benimki uzun hikaye , ruhu yanimda olmayanin bedeni de yanimda olmasın .
Kahvelerde sürünsün amin ;))
konu sahibi üzülme lütfen bu seni daha da yıpratır .

istemiyorum evet çünkü 2 tane çocuğum var hoş çocuk olmasa bile boşanmak kolay birşey değil ben eşimle 5 yıl filort ettim 7. yılın sonunda evlendim çok zor şartlarda evlendik bu evlilik için çok emek verdim onu çok sevdim evet kahve konusu yüzünden ona çok kızıyorum ama sevdiğim başka yönleride var ama kızgınlığım daha ağır basıyor ve mutsuz oluyorum. Kendimi rahatlatmak için diyorumki çok basit bir tabir olucak ama dövmüyor sovmuyor aldatmıyor çalışıyor çocuklarına düşkün vs.tek kahve için boşansam hem çocuklarıma hem vermiş olduğum emeklere yazık olacağını düşünüyorum.Birde benim ablamda boşandı annem babam çok üzüldü ikiside kanser onlara bir acı daha yaşatmak istemem.Sadece burada kahve alışkanlığını acaba benmi çok abartıyorum yoksa normal birseymi böyle birsey için bosanilirmi başkalarından görüş almak istedim. Keşke bu yapı hiç inşaa edilmeseydi yıkmak o kadar zor ki mutlu muyum değilim tabiki hergün yiyip bitiriyorum kendimi.Ama kavgada etmiyorum onunla sadece sürat asıyorum bunu zorla yapmıyorum ama kendiliğinden suratım düşüyor bidahada kalkmıyor.Kavga etsem biliyorum ben kavgayı hiç sevmediğim için o sinirle çıkar giderim bir dahada gelmem o yüzden durumu dahada sorunlu hale getirmek istemiyorum.Offf aslında o kadar zor durumdayimki düşünmekten mal gibi oldum eskiye dair hiçbişey hatırlamıyorum.basi geliyor sonu gelmiyor insanlarla bu yüzden muhabbet bile edemiyorum bugün bir arkadasimla konuştuk çok unutkan olduğumu söyledim evet bende farkettim dedi sağlığından bile şüphe ediyorum artık.Ne olur dua edin bana herşey yoluna girsin.

O zaman hic bosanma lafi acmayin ya kahve ya ben filan da demeyin. Kendinize ugras bulun. Esiniz yokken kafanizi dağıtacak şeyler. Minik çocuklarınız varmis. Anneniz filan yakinda sık sık onları çağırın siz misafirlige gidin mumkunse orgü dantel bisey orun. Bebeginiz biraz daha buyuyunce halk egitim kurslarına gidin. Hayatınızin merkezine esinizi koymazsaniz ancak öyle huzur bulabilirsin üzülmezsiniz.

Kahvede 8/9 saat kalmak nedir be manyak dicen. Kahvede gecirdigin zamanla ek is bul calis dicen madem 8saat bos zamani oluyor calissin!

Back
X