• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Kalbimi Kırdı

Kırıla kırıla bir gün bir bakcan alışmışsın kırılmamaya başlamışsın.
Boşver bacım:KK14:

Ahhh canımm hiç de bozmuyor😂😂😂Tamam dur K.K adina adına yolluyorum ben sana🌹🌷💐

Bir kadın anne değilse anne değildir bunda kırılacak ne var yahu?
Sizinki yine iyiymiş, eşim anneler günü gibi günleri saçma buluyorum, insanlara para harcatmak için uydurulmuş saçma sapan günler dedi. Ben anne olsam bana anneler gününde hediye almayacak mısın yani dedim. Yoo dedi. Peki dedim. :KK45:
Ota moka kırılmaya yer arıyorsunuz, hayat çok kısa.

Bence eşin tam bir öküz 😁 anneler günü sadece doğurmuş kişileri kapsamıyor, içinde bir hayvana, çocuğa merhamet hissetmiş, bir çocuk ağladığında içi cız etmiş, bir yerlerde bir hayvanı beslemiş, tüm öğrencilerine anne gibi bakmış öğretmenleri, kısaca içinde merhamet taşıyan tümmm insanları kapsıyor. Kadın olmak anne olmak anlamına gelmiyor, gayet erkeklerde anne merhametini taşıyabilir... ve bence anneler günü herkesin günüdür... eşin öküzlük yapmış ancak özür dilemiş en nihayetinde önemli olan bu 😊

Eşimle markete gitmiştik gelirken yolda çiçekçi gördüm yapay bir çiçek vardı elma ağacı gibi. Ben de özel günler olduğunda böyle bir çiçek al bari eve süs olur dedim. O da dediğimi anladı ben yarın ile ilgili hçbir şey demediğim halde sen daha anne olmadın ki dedi ben de yarından bahsetmiyorum dedim biliyorum dedi sonra üzüldüğümü görünce özür diledi ama kalbim çok kırıldı ben ona zaten yarın ile ilgili bir şey dememistim
Bir süredir gündeminiz çocuk sahibi olmak olduğu için aklına anneler günü gelmiştir belki. Benim kafamı karıştıran size yarından bahsetmiyorum, dediğinizde, biliyorum demesi oldu. Yani anneler gününden hahsetmediğinizi biliyorsa niye sen daha anne olmadın diyor?
Neyse zaten anneler gününün kutlanması için de çocuk doğurmuş olmaya gerek yok bence. İstese de çeşitli sebeplerden dolayı anne olamamış, küçük yaşta kardeşlerine annelik yapmak zorunda kalmış, sokak hayvanlarına ve kendi evcil hayvanlarına annelik yapmış, çocuğunu toprağa vermek zorunda kalmış tüm annelere selam olsun ❤️

Bence eşin tam bir öküz 😁 anneler günü sadece doğurmuş kişileri kapsamıyor, içinde bir hayvana, çocuğa merhamet hissetmiş, bir çocuk ağladığında içi cız etmiş, bir yerlerde bir hayvanı beslemiş, tüm öğrencilerine anne gibi bakmış öğretmenleri, kısaca içinde merhamet taşıyan tümmm insanları kapsıyor. Kadın olmak anne olmak anlamına gelmiyor, gayet erkeklerde anne merhametini taşıyabilir... ve bence anneler günü herkesin günüdür... eşin öküzlük yapmış ancak özür dilemiş en nihayetinde önemli olan bu 😊
Bu mantıkla babalar günüm, doktorlar günümün de kutlanması lazım. Neticede tansiyon ateş ölçüyorum, çocuğumun viral hastalıklarını az çok anlıyorum antibiyotik dayamıyorum eşim nöbetteyse babalık da ediyorum bi yerde😂😂

Eşimle markete gitmiştik gelirken yolda çiçekçi gördüm yapay bir çiçek vardı elma ağacı gibi. Ben de özel günler olduğunda böyle bir çiçek al bari eve süs olur dedim. O da dediğimi anladı ben yarın ile ilgili hçbir şey demediğim halde sen daha anne olmadın ki dedi ben de yarından bahsetmiyorum dedim biliyorum dedi sonra üzüldüğümü görünce özür diledi ama kalbim çok kırıldı ben ona zaten yarın ile ilgili bir şey dememistim
Size çiçek alması için ne özel güne ne anneliğe ihtiyacınız var..

Back
X