- Konu Sahibi Guzideakyol
Bi sonraki kırılma nedenin için senaryo önermelerinde bulunmuş arkadaşKaynana?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi sonraki kırılma nedenin için senaryo önermelerinde bulunmuş arkadaşKaynana?
Yaaaa kıyamam ki biz mi çiçek alıp göndersek sana eşinede kapak olur bak anne değilim ama göndermişler dersinÇok kalbim kırık
Mesele çiçek değil istemedim buna rağmen öyle demesiYaaaa kıyamam ki biz mi çiçek alıp göndersek sana eşinede kapak olur bak anne değilim ama göndermişler dersin![]()
Hayır özel günlerde gerçek çiçek alıyor onu kastettim hatta o da doğru anlaşmışbence gayet al demişsin devam filmi tadında güzideciiğim :) o kurduğun cümle o anlama gelir.
E adam da abartı bişey söylememiş ki, sonra da özür dilemiş. Eski konularına da baktım seninle yaşamak işkence gibi bişey olsa gerek.Durup dururken demesi. Zaten ben anneler günü için bir şey dememistim
Bir süredir gündeminiz çocuk sahibi olmak olduğu için aklına anneler günü gelmiştir belki. Benim kafamı karıştıran size yarından bahsetmiyorum, dediğinizde, biliyorum demesi oldu. Yani anneler gününden hahsetmediğinizi biliyorsa niye sen daha anne olmadın diyor?Eşimle markete gitmiştik gelirken yolda çiçekçi gördüm yapay bir çiçek vardı elma ağacı gibi. Ben de özel günler olduğunda böyle bir çiçek al bari eve süs olur dedim. O da dediğimi anladı ben yarın ile ilgili hçbir şey demediğim halde sen daha anne olmadın ki dedi ben de yarından bahsetmiyorum dedim biliyorum dedi sonra üzüldüğümü görünce özür diledi ama kalbim çok kırıldı ben ona zaten yarın ile ilgili bir şey dememistim
Bu mantıkla babalar günüm, doktorlar günümün de kutlanması lazım. Neticede tansiyon ateş ölçüyorum, çocuğumun viral hastalıklarını az çok anlıyorum antibiyotik dayamıyorum eşim nöbetteyse babalık da ediyorum bi yerdeBence eşin tam bir öküzanneler günü sadece doğurmuş kişileri kapsamıyor, içinde bir hayvana, çocuğa merhamet hissetmiş, bir çocuk ağladığında içi cız etmiş, bir yerlerde bir hayvanı beslemiş, tüm öğrencilerine anne gibi bakmış öğretmenleri, kısaca içinde merhamet taşıyan tümmm insanları kapsıyor. Kadın olmak anne olmak anlamına gelmiyor, gayet erkeklerde anne merhametini taşıyabilir... ve bence anneler günü herkesin günüdür... eşin öküzlük yapmış ancak özür dilemiş en nihayetinde önemli olan bu
![]()
Size çiçek alması için ne özel güne ne anneliğe ihtiyacınız var..Eşimle markete gitmiştik gelirken yolda çiçekçi gördüm yapay bir çiçek vardı elma ağacı gibi. Ben de özel günler olduğunda böyle bir çiçek al bari eve süs olur dedim. O da dediğimi anladı ben yarın ile ilgili hçbir şey demediğim halde sen daha anne olmadın ki dedi ben de yarından bahsetmiyorum dedim biliyorum dedi sonra üzüldüğümü görünce özür diledi ama kalbim çok kırıldı ben ona zaten yarın ile ilgili bir şey dememistim