eşim kanser

Derdi veren rabbim şifasını da yaratmış,Allah şifa versin eşinize ve size uzun ve mutlu bir ömür diliyorum..

acil şifalar diliyorum, moralin etkisini lütfen unutmayın, buraya gelin sohbet edin, yalnız kalmayın, bunların geçeceği ve evinize çıkacağınız günü düşünün. lösemi tedavisi en başarılı olan tür, unutmayın.

Çok ama çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifa versin İnşaAllah

Ailesinde bu rahatsızlıkla karşılaşmış biri olarakk sizi cok iyi anlıyorum
Dualrım sizinle dilerim bir an önce eşiniz sağlığınıza kavuşur

Rabbim acil şifalar versin canım eşini sana bağışlasın ..

Rabbim acil şifalar versin canım eşini sana bağışlasın ..

Rabbim şifa versin eşinize inş.
Allah yardımcınız olsun, sabrınızı arttırsın inş.

Çok geçmiş olsun,Allah eşinize şifa, sizede kolaylık güç versin.İnşallah kısa sürede atlatır bu durumu...

acil şifalar versin yüce rabbim, benimde teyzem bu hastalıkla mücadele verdi iyi bilirim, bizimle yaşadığı için annem gibi hissettim, acısını paylaştım seni çok iyi anlıyorum, ama tamen ilacı moral moral moral....siz gönlünüzü ferah tututn onun yanında mücadele ettiğinizi güçlü olduğunuzu görsün sizden moraql ve güç alsın, allah yar ve yardımcınız olsun....

Allah şifa versin canım sakın umudunu yitirme moralini bozma

benim de nişanlım da eskiden kanserdi sizin geçtiğiniz yollardan geçti ama şimdi turp gibi maşallah o günler aklına bile gelmiyor. Umarım siz de en kısa sürede atlatırsınız, çok çok geçmiş olsun...

rabbim dilerim şifasını verir. her şey bir imtihan. burada size düşen sabır etmek ve dua etmek. rabbim yardımcınız olsun.

Allah hepinizden razi olsun .. Cok zor gunler gecirdik tedavimiz devam ediyor .. Moral cok onemli yasayan bilir heran burnum sizliyor .. Surekli Allahim sana emanet diyorum .. 27 yasindayim ama kendimi 10 yasinda kiz cocugu gibi goruyorum aciz muhtac surekli Rabbim diyorum .. Cok sukur heranimiza Allah bizimle birlikte tum hastalara acil sifa versin.. Buarada esimin dogumgunu bugun .. Yatiyor uyuyor hic hali yok opmem dokunmam yasak cok zor .. Gidin sevdiklerinizi opun ilk gibi son gibi

canim allah acil şifalar versin esine..sana da sabir diliyorum..cok zor yasadiklariniz ama atlaticaksiniz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…