est. size tabii ki akılsız dediğim anlamına gelmez bu herkesin şartı, imkanı farklıdır ona göre davranmak durumunda kalır. Ama eşiniz için sevmeyen yoktur, tek sorun iletişimsizliği falan demişsiniz de aslında en büyük sorun o. İletişimsizlik... Bence, siz onu şaşırtın... 180 derece bi değişimin içine girin. Kendi kendine takılsın biraz, kendinizle ilgilenin, hobiydi, şuydu, buydu... Bi yalnızlık öğrensin bakalım...Evet zor biliyorum. Şimdi dogru tavrım ne olur diye soruyorum size aslında
Ben akıllı değilim o halde mesaji aldim.
Ama konu uzar girersem. Malesef maddi imkanım yoktu ve hâlâ yok. Her gördüğüm genç kıza meslek edin diyorum bu yüzden.
Çözüm belli de siz o çözümü yok saymaya çalışıyorsunuz.Biliyorum ve çözüm bulamiyorum
Çözüm ne? Ayrilmak diyecekseniz bir gelirim yokki. 40 yaşında iş arasam bulurmuyum diyorsunuz, hani üniversite mezunları işsiz bu ülkede ya?Çözüm belli de siz o çözümü yok saymaya çalışıyorsunuz.
Söylediği şeyler çok ağır yani onun özür dilemesi lazım kendi haline bırakın ev için birikim var mıKonu söyle;
Öncelikle ben 40 eşim 50 yaşında oglumuz var. Normal rutin bir hayatımız var sakin.ama bunun yan etkisi en ufak bir tartışma büyük olay oluyor. Bu defa olay şöyle gelişti. Ben yıllardır ev alma tataftariyim ancak eşim hep ağırdan alır. Alırız bir gün der geçer. Seyehatten döndü yemek yedik vs. Kahvemizi icerken dedim bak şu kişi de bu fiyatlar artmadan ev aldı ne iyi oldu. Keske bizde geçen yil alsaydık şimdi çok zor dedim. Balti b9zuldu. E artık başarcik da konusabilelim dedim. Ağır konustu. Baska birini bul ona aldır ne konuyuaçıp duruyorsun dedi. Aldı kahvesini gitti. Ben yine aşağıdan aldım çay ister misin vs dedim. Yok istemiyor konuşmuyor bile beyfendi. Genel olarak tartışma şekli bu. Bazen böyle dirumlatda ayrılma kararı bile aldığı oluyor. Nasıl bir rih çözemiyorum. Tıkandım kaldim nasil davranayım ven bu adama şaşırdım. Şimdi konuşmadan oturuyoruz öyle. Biraz biraksam yine bir ayrılık kararı çıkacak saniyorum. Ama yoruldum. Huyu çok ağır. Psikolojik yardim vs asla istemez ağır abi. Benimle bile konuşmuyor. Nasıl davranmalı bu iletişim bozukluğunda sizce??
Bu kadar zaman eli kapıda olan bir insanı elde tutmak zor olmadı mı?? 50 Yaşında adam hala tartışmayı bilmiyorsa bu saatten sonra da öğrenemez bence, boşuna uğraşmayın.Konu söyle;
Öncelikle ben 40 eşim 50 yaşında oglumuz var. Normal rutin bir hayatımız var sakin.ama bunun yan etkisi en ufak bir tartışma büyük olay oluyor. Bu defa olay şöyle gelişti. Ben yıllardır ev alma tataftariyim ancak eşim hep ağırdan alır. Alırız bir gün der geçer. Seyehatten döndü yemek yedik vs. Kahvemizi icerken dedim bak şu kişi de bu fiyatlar artmadan ev aldı ne iyi oldu. Keske bizde geçen yil alsaydık şimdi çok zor dedim. Balti b9zuldu. E artık başarcik da konusabilelim dedim. Ağır konustu. Baska birini bul ona aldır ne konuyuaçıp duruyorsun dedi. Aldı kahvesini gitti. Ben yine aşağıdan aldım çay ister misin vs dedim. Yok istemiyor konuşmuyor bile beyfendi. Genel olarak tartışma şekli bu. Bazen böyle dirumlatda ayrılma kararı bile aldığı oluyor. Nasıl bir rih çözemiyorum. Tıkandım kaldim nasil davranayım ven bu adama şaşırdım. Şimdi konuşmadan oturuyoruz öyle. Biraz biraksam yine bir ayrılık kararı çıkacak saniyorum. Ama yoruldum. Huyu çok ağır. Psikolojik yardim vs asla istemez ağır abi. Benimle bile konuşmuyor. Nasıl davranmalı bu iletişim bozukluğunda sizce??
Hayir pek yok. Bir arabam var sadece satabiliriz, konuşabilsekSöylediği şeyler çok ağır yani onun özür dilemesi lazım kendi haline bırakın ev için birikim var mı
İkinizde çalışıyorsanız alınabilir uygun bir ev ama yanasmiyorsa zorHayir pek yok. Bir arabam var sadece satabiliriz, konuşabilsek
Ağır abi değil eşiniz. O eskiden delikanlılık anlamında kullanılırdı ki. Bir delikanlı gir başkasını bul demez eşine. Terbiyesizliğn dibi.Konu söyle;
Malesef istanbulda ev almak okadar zorki.İkinizde çalışıyorsanız alınabilir uygun bir ev ama yanasmiyorsa zor
Konu söyle;
Evet zor biliyorum. Şimdi dogru tavrım ne olur diye soruyorum size aslında
Ben akıllı değilim o halde mesaji aldim.
Ama konu uzar girersem. Malesef maddi imkanım yoktu ve hâlâ yok. Her gördüğüm genç kıza meslek edin diyorum bu yüzden.
Kahvemizi icerken dedim bak şu kişi de bu fiyatlar artmadan ev aldı ne iyi oldu. Keske bizde geçen yil alsaydık şimdi çok zor dedim. Balti b9zuldu.
Çözüm ne? Ayrilmak diyecekseniz bir gelirim yokki. 40 yaşında iş arasam bulurmuyum diyorsunuz, hani üniversite mezunları işsiz bu ülkede ya?
Şuan çalışmıyorum 36 yaşındayım bebeğim biraz büyüsün istiyorum. Ama kafamdaki yaş 40 tamam diyorum 40 da iki cocugumda kendini ezdirmeden yardımciyla kalabilir . Bende daha güzel bir hayat sunmak için eşime yardımcı olurum. Hicbirsey yapmasanız evde çocuk bakabilirsiniz . Güvenilir bir bakıcım olsa anında geri dönmüştüm işimeÇözüm ne? Ayrilmak diyecekseniz bir gelirim yokki. 40 yaşında iş arasam bulurmuyum diyorsunuz, hani üniversite mezunları işsiz bu ülkede ya?
Hı hı bulamazsınız evet.Çözüm ne? Ayrilmak diyecekseniz bir gelirim yokki. 40 yaşında iş arasam bulurmuyum diyorsunuz, hani üniversite mezunları işsiz bu ülkede ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?