Eşim Kardeşimi Evde İstemiyor

Aileden aileye ve ailelerle olan ilişkiye göre değişiyor bu konular:)
Bizde kimse sorun etmez, kovulmuşlar gibi algılamazlar, aile büyüklerimiz 70 yaş ve üzeri sağlık sorunları da var, uzun yolculuğu sürekli yapamıyorlar, 2-3 senede bir gelebilirlerse ne ala, 10 gün 20 gün kalmışlar dert etmeyiz, görümce yok, elti yok, eşimin de hepi topu bir tane baldızı var, ben de sizin gibi kalabalık bir ailede büyüdüm lakin yıllar geçtikçe o aile tablosu fotoğraflarda kaldı herkes bir bir eksildi, o yüzden birkaç senede bir gelmişler dert değil

Aile ve eş arasında kalmak çok kötü, diğer konuyu bilemem amaa , kardeşe hadi git diye ima etmek biraz zor ve güç ve birazda bana göre yanlış.. konu sahibi geçmiş konuyu okudum olaylarıda, ailesi ver diye ısrar etmemiş sanırım siz kendi arzunuz ve isteğinizle eşinizle birliktee kardşeinize yardım etmişsinizz . Olabilir .. kimse bilemez ilerde kime muhtaç olacağını, belkide ilerde o öğrenci olan kardşeiniz size bakar . Bunu kimse bilemez. Herzaman iyilik önemli olan. Eminim konu sahibi aynı özveriği eşinin ailesi içinde gösterir. Görümcesi veya kaynınada aynı yardımı yapardı Herhalde diye düşünüyorum ki öyle olması gerekiyor..
eşiniz sizin her kknuda yanınızda olmuş. Onu asla kırmayın evliliğinize aileleri asla karıştırmayın. Kardeşinizede git diyemessiniz. Ama orta yollu tedavi olduk çocuk düşünüyoz bak sen burdasın yapamıyorum fln şaka yolluyo söylerseniz belki msjı anlar gider diye düşüyorum. Hem onuda kırmamış olursunuz.. H hayasevinceguzel16

Bence her konu kendi özelinde değerlendirilmeli
Normal de katdeş bu, sorun olmamalı
Ama siz evliliğiniz boyunca bas bas paraları leyla ya modunda kazık kadar kardeşinize para yağdırıp eşinizle kavga ettiniz.
Adamın istememesi normal

Bence eşin haklı .Çokda sağlam nedenlerı var .Kardeşin daha ne kadar kalıcak ?

Esin yerden göğe kadar haklı. Benim eşimin kardeşi böyle geldi gitmek bilmediler. Bizde şehir dışında ablam var bizi aradılar çağırıyorlar ay kusura bakmayın gitmemiz gerek dedik ve gittiler. Buna benzer birşey bulabilirsiniz.

Bence olayın özetine bakılırsa baslık bir tık yanlış olmus cunku esiniz ablanızı istemiyor değil, misafirliğinin abartılı sekilde uzamasından sikayetci ki haklı, çalışan insan için aksam ayaklarını uzatıp rahatca ev haliyle dinlenememek gercekten kötü, buraya kadar bir nebze yine kabul edilir ama özelde bir durumunuz varmış...
Birde zaten samimi değillermiş, muhtemelen ortada genelde sessiz bir hava hakim oluyor, bu durumlarda, insanda oturduğu yerde bile rahat edemiyor bir süre sonra.. nasıl bir yol izlemeyi dusunuyosunuz, ben yerinizde olsam ses çıkarmam heralde, zaten 10 gün kalmış daha ne kadar kalsın ki, aylarca sürecek hali yok. Kalp kırıklığına vs hic gerekte yok abladır sonucta.

Peki ablanız neden gelmiş

Yahu kardeşiniz anladığım kadarıyla 30 lu yaşlara yakınmış. İşsizmiş ve paraya da sürekli ihtiyacı olan, özel zevkleri olan biriymiş. Bu yaşta işe falan girmeyi düşünmüyor mu? Ne bileyim bir hayali falan yok mu? Ben erişkin olduğumdan beri kimsede 3 günden fazla kalmadım, kimse de bende 3 günden fazla kalmadı. Ne kadar boş vakti var insanların valla hayret ki ben 6 aydır işsizim gebelik nedeniyle evdeyim yine de bir çok işim var şimdi gidip kalmam yine.

Bir de yapı meselesi işte. Bazı insanlar çok sosyal oluyor hoş sizin kardeşinizde o da pek yok gibi.

Eskiden bir misafir gelirmiş aylarca gitmek bilmezmiş brezilya dizisindeki misafirler gibi. Artık hayat öyle değil. Ben kendi kuzenlerim geleceği zaman 2 günden sonra bunalıyorum ki 10 gün çekeceğim. Streshanım ın konusu da benzerdi orada da dedim. Evimde pijamayla, gecelikle sütyensiz oturmak istiyorum. Bazen sohbet etmek istemiyorum, kendim takılmak istiyorum. Eşim de aynı şekilde. Eşiniz de bizim gibiyse insanları değiştiremezsiniz. Kibarca haftaya arkadaşlar plan yapalım istiyor ama ne kadar kalırsın bilemedim canım ona göre erteleyim deyip gideceği tarihi öğrenin.

Hoş ben olsam geldiniz gitmek bilmiyorsunuz diye laf sokardım ki bizim kuzenlerle çok yakın olduğumuz için kimse bunlara alınmaz. Onlar da gelmeden önce 1 hafta sizde kalacağız ha ha ha diye espiri yapıp gelirler 1 gece kalıp dönerler . Bizim ailede herhalde kimse yatılı misafir sevmiyor.

Ben aynı sehirdeler diye anladim.O yüzden haklı dedim.Ya kim olursa olsun evin düzeni değişiyor .Aynı şehirdelerse hiç gerek yok nadir durumlar hariç (hastalık vb.) Ama aynı şehirdeki insanların gelip yatılı kalmalarını anlamıyorum .Yatak serip kaldırmak bile mesele her gün.

Kardesim beni ziyarete gelmis ozel bir sebebi yok. Oylesine gelmis yani. Bugun hafif bir ima etmeyi dusunuyorum kardesime. Ne zaman gidecegi belli degil. Gitmek lafi agzindan cikmiyor bile.
Neden ima ediyorsunuzki .Bir de hafif .Karakterini bilmem ama işine gelmez ise anlamamazliktan gelebilir .Bir şey uydurun kocam bana sürpriz yapmış biz tatile gidiyoruz şehir dışına deyin ya da şehir dışından yatılı misafirler gelecekmiş .Sen bir süre git deyin .Açık olun bence .

Kardesim beni ziyarete gelmis ozel bir sebebi yok. Oylesine gelmis yani. Bugun hafif bir ima etmeyi dusunuyorum kardesime. Ne zaman gidecegi belli degil. Gitmek lafi agzindan cikmiyor bile.

O kadar cok alismis ki senin ona bakmana, gerek duymuyor bile gitmeye.
Kalir o sen göndermezsen gitmez. E tabi bide orda kesin cebine parasini da koyuyorsun

Eee haklı tabi 10 gün uzun bir süre canın da olsa kanında olsa doğru değil. O sana sormadan çağırsın kardeşlerini ve bu kadar sakin kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…