- 7 Kasım 2025
- 13
- -15
- 1
- 26
- Konu Sahibi pamuklukek
-
Tek maaş mısınız? Durumunuz nasıl?Eşim artık kardeşimin nişanına karışmaya başladı. Yani şöyle elbise alıyorum masraf diyor. Ayakkabı çanta diyorum kardeşinden al diyor. Annesine her şeyi alır ama hiç gözüne batmaz. Alsın ok annesi de ne ya bu böyle. Kuaföre gideceğim masraf. Az önce de aramış altın ver bozdurayım borcumu öderim sende daha rahat nişan şeyini yaparsın diyor. Ya zaten sen benim masraflarımı karşılamak durumundasın. Kardeşim çalışmıyor askerden yeni geldi daha uyguna fotpgrafçı olsun kuaföre elbise kız için uygun fiyatlı bişeyler araştırıyorum. Daha siz ailecek kardeşinin nişanını yapamıyorsunuz dedi gözüm felan döndü atacaktım tokat ta zor tuttum kendimi artık. Herşey ateş pahası güzel ve iyi olan şeylerin indirimli fiyatına var. Niye ilk gördüğümüze atlayalım. Tabii araştırma yapacaz. Kendisinin tuzu kuru bizi eleştiriyor. Dediği laf ağrıma gitti. Oh size de anlattım içimi döktüm. Ama o kuaföre de gidecemayakkabıyı çantayıda alacam. Görür o !!!!
Umarım cidden 26 yaşında değilsinizdir. Bu yaşta böyle bir hayat yaşamak çok kötü. Gidin iş bulun kendinize.Ama o kuaföre de gidecemayakkabıyı çantayıda alacam. Görür o !!!!
Onu demek istedim aslında sinirden yazamadım sizle konuşuyormuş gibi yazdımKardeşinizin nişanına karışmamış ki, sizin harcamalarınıza karışmış. Çalışıyorsanız ciddiye almayın bile.
Çalışmıyorum. Hem giyeceğime hemde ona yardımcı olmak istiyorum niye sen arıyorsun fotpgrafçı sanane para atalım destek olalım diyorum yok. Durumu maaşı iyiİki sorum var
1 çalışıyor musunuz?
2 Kardeşinizin nişanında giyeceklerinize mi para vermek istemiyor yoksa siz kardeşinize destek olmak istiyorsunuz ona mı laf söylüyor?
Maalesef çalışmıyorsanız çalışmak zorundasınız. Ondan sonra tekrar düşünün bu evliliğin sonunu. Çünkü eşine cimri adamdan bir halt olmaz. Yarın öbürgün çocuklarınıza da aynı şeyleri reva görür.
Tek maaş durumu iyi 100 bin tl sadece borcu varTek maaş mısınız? Durumunuz nasıl?
Maaşı ne kadar,eviniz kira mi?Tek maaş durumu iyi 100 bin tl sadece borcu var
130 bin tl geliri var. Kira değil evMaaşı ne kadar,eviniz kira mi?
İşte çalışmayınca maalesef erkekler kendi ailesine yardımı hak görüp sizin ailenizi umursamaz. Çok nadirdir yardım eli uzatan. Etse bile bir ömür diline dolayacak bir izlenim aldım.Çalışmıyorum. Hem giyeceğime hemde ona yardımcı olmak istiyorum niye sen arıyorsun fotpgrafçı sanane para atalım destek olalım diyorum yok. Durumu maaşı iyi
İşte çalışmayınca maalesef erkekler kendi ailesine yardımı hak görüp sizin ailenizi umursamaz. Çok nadirdir yardım eli uzatan. Etse bile bir ömür diline dolayacak bir izlenim aldım.
Öyle yaptıda.İşte çalışmayınca maalesef erkekler kendi ailesine yardımı hak görüp sizin ailenizi umursamaz. Çok nadirdir yardım eli uzatan. Etse bile bir ömür diline dolayacak bir izlenim aldım.
130 bin maaşı olan birinin 100 bin borcu olması garip.kredi kartı gideri zaten 20 30 bin olur min.Calışmadığınız için kardeşinize yapqcagnız en ufak harcama eşinizin gözüne batar rahatsız olur çalışıyor olsanız birsey diyemezdi.Kendi ailesine maddi bi yardımı oluyor mu?130 bin tl geliri var. Kira değil ev
Kendi ailesinin gelirleri var. Oradan da alır ortak yatırımları var para bölüşülür 2 erkek kardeş arasında130 bin maaşı olan birinin 100 bin borcu olması garip.kredi kartı gideri zaten 20 30 bin olur min.Calışmadığınız için kardeşinize yapqcagnız en ufak harcama eşinizin gözüne batar rahatsız olur çalışıyor olsanız birsey diyemezdi.Kendi ailesine maddi bi yardımı oluyor mu?
Bebeğim var bırakıp nerde iş bulayım ki çocuğu kreşe versem paramın hepsini kreşe gidecekUmarım cidden 26 yaşında değilsinizdir. Bu yaşta böyle bir hayat yaşamak çok kötü. Gidin iş bulun kendinize.
Değil , çok ağırınıza gidiyorsa çalışınYa zaten sen benim masraflarımı karşılamak durumundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?