Eşim kardeşimin nişanına karışıyor.

pamuklukek

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2025
13
-15
1
26
Eşim artık kardeşimin nişanına karışmaya başladı. Yani şöyle elbise alıyorum masraf diyor. Ayakkabı çanta diyorum kardeşinden al diyor. Annesine her şeyi alır ama hiç gözüne batmaz. Alsın ok annesi de ne ya bu böyle. Kuaföre gideceğim masraf. Az önce de aramış altın ver bozdurayım borcumu öderim sende daha rahat nişan şeyini yaparsın diyor. Ya zaten sen benim masraflarımı karşılamak durumundasın. Kardeşim çalışmıyor askerden yeni geldi daha uyguna fotpgrafçı olsun kuaföre elbise kız için uygun fiyatlı bişeyler araştırıyorum. Daha siz ailecek kardeşinin nişanını yapamıyorsunuz dedi gözüm felan döndü atacaktım tokat ta zor tuttum kendimi artık. Herşey ateş pahası güzel ve iyi olan şeylerin indirimli fiyatına var. Niye ilk gördüğümüze atlayalım. Tabii araştırma yapacaz. Kendisinin tuzu kuru bizi eleştiriyor. Dediği laf ağrıma gitti. Oh size de anlattım içimi döktüm. Ama o kuaföre de gidecemayakkabıyı çantayıda alacam. Görür o !!!!

Tek maaş mısınız? Durumunuz nasıl?

İşte annesidir alsın derseniz böyle olur. Karşına geçip borç içindeyiz annene almazsın diyeceksin ki görecek ebesinin nikahını. Hem sizi para harcamayacakta kime harcayacak paşamız anasına mı?

Ona diyin ki beni şöyle bir giyindir donatta millet görsün kocanınız karısı belki işe yarar. Hiç sevmiyorum böyle eşine cimri tipleri. Ne bilim eş dediğin eşinin gözünü bir şey de bırakmamaya çalışmalı lüks, pahalı olmasın ama imkanlar çerçevesinde bir şeyler yapmaya çalışsın

İki sorum var
1 çalışıyor musunuz?
2 Kardeşinizin nişanında giyeceklerinize mi para vermek istemiyor yoksa siz kardeşinize destek olmak istiyorsunuz ona mı laf söylüyor?

Maalesef çalışmıyorsanız çalışmak zorundasınız. Ondan sonra tekrar düşünün bu evliliğin sonunu. Çünkü eşine cimri adamdan bir halt olmaz. Yarın öbürgün çocuklarınıza da aynı şeyleri reva görür.

Çalışmıyorum. Hem giyeceğime hemde ona yardımcı olmak istiyorum niye sen arıyorsun fotpgrafçı sanane para atalım destek olalım diyorum yok. Durumu maaşı iyi

Çalışmıyorum. Hem giyeceğime hemde ona yardımcı olmak istiyorum niye sen arıyorsun fotpgrafçı sanane para atalım destek olalım diyorum yok. Durumu maaşı iyi
İşte çalışmayınca maalesef erkekler kendi ailesine yardımı hak görüp sizin ailenizi umursamaz. Çok nadirdir yardım eli uzatan. Etse bile bir ömür diline dolayacak bir izlenim aldım.

130 bin tl geliri var. Kira değil ev
130 bin maaşı olan birinin 100 bin borcu olması garip.kredi kartı gideri zaten 20 30 bin olur min.Calışmadığınız için kardeşinize yapqcagnız en ufak harcama eşinizin gözüne batar rahatsız olur çalışıyor olsanız birsey diyemezdi.Kendi ailesine maddi bi yardımı oluyor mu?

Kendi ailesinin gelirleri var. Oradan da alır ortak yatırımları var para bölüşülür 2 erkek kardeş arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…