- 19 Şubat 2021
- 7.419
- 23.170
- 298
- 39
- Konu Sahibi pamuklukek
-
Kardeşine de kocanın parasıyla destek olamazsın ama. Kalk git işe çalış kazan kendi paran hakkında söz sahibi ol. Kardeşin de öyle daha işini gücünü oturtmadan nişan yapmaya kalkmasın kusura bakma. Madem çocuğu bahane ediyorsun çalışmıyorsun e kusura Bakmayacaksın adamın kendi parası kendi evine bakıyor mu bakıyor, bitti.Sinirden direk üyelik açıp yazdım. Ne önemi var ki şuan. Ben kardeşime destek olmak niyetindeyim eşimin duyarsızlığını size anlattım. Destek vermenizi beklemiyorum ama bu şekilde hitap edemezsin.
Kardeşinin nişanını neden kocan yapsın? Ayrıca nişan kız tarafınındır iyi misiniz yav ne alaka şimdi?Bu nasıl manyak bir yorum. Kardeşimin işi yok demedim. Askerden geldi işi var çalışıyor maaşı düşük kendi çapında bişeyler yapmaya çalışıyor çocuk. Maddi durumu çerçevesinde. Benimde eşimin geliri yine iyi olduğu için bizde destek olalım dedim. Neden atmasın ki. Kayınbiladeri. Benim kardeş onun arabasını yıkardı edersin pasta çekerdi sanayiye götürürdü. Niye yapmasın yani. Evlenecek tabi ki adam geliri düşük adamlar evlenemez diye yasa mı var.
Senin ailene vermek zorunda degil çalış kendi kszandigini ver sakamisinÇalışmıyorum. Hem giyeceğime hemde ona yardımcı olmak istiyorum niye sen arıyorsun fotpgrafçı sanane para atalım destek olalım diyorum yok. Durumu maaşı iyi
Kardeşinin nişanına karışmıyor ki size karışıyorEşim artık kardeşimin nişanına karışmaya başladı. Yani şöyle elbise alıyorum masraf diyor. Ayakkabı çanta diyorum kardeşinden al diyor. Annesine her şeyi alır ama hiç gözüne batmaz. Alsın ok annesi de ne ya bu böyle. Kuaföre gideceğim masraf. Az önce de aramış altın ver bozdurayım borcumu öderim sende daha rahat nişan şeyini yaparsın diyor. Ya zaten sen benim masraflarımı karşılamak durumundasın. Kardeşim çalışmıyor askerden yeni geldi daha uyguna fotpgrafçı olsun kuaföre elbise kız için uygun fiyatlı bişeyler araştırıyorum. Daha siz ailecek kardeşinin nişanını yapamıyorsunuz dedi gözüm felan döndü atacaktım tokat ta zor tuttum kendimi artık. Herşey ateş pahası güzel ve iyi olan şeylerin indirimli fiyatına var. Niye ilk gördüğümüze atlayalım. Tabii araştırma yapacaz. Kendisinin tuzu kuru bizi eleştiriyor. Dediği laf ağrıma gitti. Oh size de anlattım içimi döktüm. Ama o kuaföre de gidecemayakkabıyı çantayıda alacam. Görür o !!!!
Hem kendiniz çalışmıyorsunuz hemde kardeşinize eşinizin maaşından mı destek olmak istiyorsunuz ? Doğru mu anladım?Çalışmıyorum. Hem giyeceğime hemde ona yardımcı olmak istiyorum niye sen arıyorsun fotpgrafçı sanane para atalım destek olalım diyorum yok. Durumu maaşı iyi
Yengeç sen evlendin mie kardesiniz de erkek degil mi? o da ladinin masraflarını gozetmek durumunda değil mi? o zaman neden askerden gelir gelmez işsiz haliyle bu islerin altina girdi?
kendin demissin calismiyor diye simdi de "calisiyor ama dusuk gelirli" diyorsun.
ilk dedigine inaniyorum ki calismiyor. e onun neyine evlenmek?
sevgilisine de yazik degil mi herseyi ucuza getirmeye calisiyorsunuz kizin icinde kaliyor. oyle olacagina hem aileniz hem o birikim yapsin az cok kenara altin vs atsinlar. seneye bj gunler baslayin nişan islerine hem daha iyi is bulur belki hem de birikimle daha rahat eder . gencecik oglan yani askere gittigine gore. ha bir sene once ha bir sene sonra evlenmis ne acelesi vardi?
kendi etmis kendi bulmus.
ayrica eşin hayvanın teki ama biliyorsun kocanin huyunu neden anlatiyorsun yok ucuz fotografci ariyorum yok bilmemne diye. tabii laf eder çünkü karakteri bozuk. biliyorsun adamin agzina laf veriyorsun.
ayrica sen gorumcesin. sen 24 yasinda coluk cocuga karışmışsin calismiyorsun, kardesin 22 yasinda belki askerden gelmis calismadan evlenme derdinde. buradan sosyoekonomik konumunuz belli oluyor. bu kultur grubunda gorumcenin "ucuzunu bulalim" halleri hos karsilanmaz. karsi taraf sinirlenir "ben en iyisine layik degil miyim" diye.
*bu arada düğün sacmaliklarindan ben de nefret ediyorum. söz elbisem nişan elbisem gelinligim ayakkabilarim kiyafet tadilatlari saclarim ve makyajlarim hepsi dahil 13 bin lira tuttusozde aldigim ayakkabiyi nisanda ve nikahta da giydim ve gercekten hepsinde cok guzel oldum, ışıl ışıldım
esime de olabilecek en az masrafi yaptirdim. is arkadaslari 6 binlik isteme cikolatacisi aldiracakti . neyse ki bana danismadan don bile almaz. callebauttan sekilli sukullu belcika cikolatasi aldik 500 liraya, nikah sekerlerini kendimiz yaptik, davetiyeleri tasarlayip (reklam degil buyuk oneri bidolu sitesinden) 150 liraya bastirdik - ki hayatimda gördüğüm en guzel davetiyeydi - cidden emek verdik bizi yansitan birsey oldu) nikah cicegimi de kendim cingeneden aldim esimle keyifle sardik - 350 lira ve 3 - 5 video izleyip tasarim izleyip yaptikEki Görüntüle 3671173
makyaja gratise gittim falan
foto cekimi hic dusunmedik bile. dugunden ve fotoğraf cekiminden vs tasarruf ettigimiz parayla 11. ulkemize gidecegiz beraber. orada gelinligimi giyer doganin icinde gonlumuzce cekeriz tripod ile bize yeter.
yani bence de sacma gereksiz seylere "ben en iyisine layigim" diye salak salak rakamlar ödemek.
ama bir gorumcem olsaydi ve bana "kizim ne gerek var oraya bak ucuzu var, onun da ucuzu var, sunun da ucuzunu bulalim" falan deseydi çok pis kurulurdum
Şu muhabbet leş.Eşim artık kardeşimin nişanına karışmaya başladı. Yani şöyle elbise alıyorum masraf diyor. Ayakkabı çanta diyorum kardeşinden al diyor. Annesine her şeyi alır ama hiç gözüne batmaz. Alsın ok annesi de ne ya bu böyle. Kuaföre gideceğim masraf. Az önce de aramış altın ver bozdurayım borcumu öderim sende daha rahat nişan şeyini yaparsın diyor. Ya zaten sen benim masraflarımı karşılamak durumundasın. Kardeşim çalışmıyor askerden yeni geldi daha uyguna fotpgrafçı olsun kuaföre elbise kız için uygun fiyatlı bişeyler araştırıyorum. Daha siz ailecek kardeşinin nişanını yapamıyorsunuz dedi gözüm felan döndü atacaktım tokat ta zor tuttum kendimi artık. Herşey ateş pahası güzel ve iyi olan şeylerin indirimli fiyatına var. Niye ilk gördüğümüze atlayalım. Tabii araştırma yapacaz. Kendisinin tuzu kuru bizi eleştiriyor. Dediği laf ağrıma gitti. Oh size de anlattım içimi döktüm. Ama o kuaföre de gidecemayakkabıyı çantayıda alacam. Görür o !!!!
ayrıca ben sadece para için çalışmayı doğru bulmuyorum tüm maaşı bakıcıya veriyor olsam da çalışırdım sosyal çevre kendini geliştirmek üretmek bir şeylere katkı sağlamak kariyer tatmini gibi gibi yüzlerce sebep sayarım
hatta çoğu çalışmayan kişiye öz ailesi bile saygı duymuyor
Kardeşinizin nişanı için para vermek zorunda değilÇalışmıyorum. Hem giyeceğime hemde ona yardımcı olmak istiyorum niye sen arıyorsun fotpgrafçı sanane para atalım destek olalım diyorum yok. Durumu maaşı iyi
Bu arada kardeşiniz de bu saydıklarınızı yapmak zorunda değildi hoşluk olsun diye yapmış ama işte eşiniz aynı şeyi yapmak istemiyor diye bir şey diyemezsiniz. Lütfen siz de çalışın çocuk büyüyünce. Eşiniz gibi bir adamla para da kenara atma şansınız yok gibi daha kıyafet parasından eriniyor, kardeşin alsın demiş. Ben olsam bu gidişe çok güvenmezdim. Erkeğin cimrisini hiç çekilecek dert değil.Bu nasıl manyak bir yorum. Kardeşimin işi yok demedim. Askerden geldi işi var çalışıyor maaşı düşük kendi çapında bişeyler yapmaya çalışıyor çocuk. Maddi durumu çerçevesinde. Benimde eşimin geliri yine iyi olduğu için bizde destek olalım dedim. Neden atmasın ki. Kayınbiladeri. Benim kardeş onun arabasını yıkardı edersin pasta çekerdi sanayiye götürürdü. Niye yapmasın yani. Evlenecek tabi ki adam geliri düşük adamlar evlenemez diye yasa mı var.
Ablasına güvenemez geliri yokKardeşiniz tam ayranı yok içmeye durumunda. Maddi durumu yoksa ablasına eniştesine güvenmeyecek. Ben de eşimin kardeşinin nişanını yapmak istemem bana ne. Poposuna güvenen girdin bu işlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?