eşim kardeşiyle kampa gitmek istiyormuş

Kamp ve kadın ilişkisi ilginç olmuş :)
Evliyim ve kız arkadaşlarımla kampa gittiğim de oldu. Eşimle zaten sürekli kamp yaparız.
Bırakın kardeşi ile gitsin sonra ikna edin beraber gidin çok sevebilirsiniz :)

meraba kk üyeleri

evleneli 11 ay oldu. ailemden çok uzak bir şehre, eşimin ailesinin şehrine evlendim. evlendiğimden beri kpss ye hazırlanıyorum. Uzak bir şehre gelin gelmek, evliliğe alışmak, kültür farkına alışmak, kv ye alışmak derken kısa sürede çok yıprandım. ekonomik sorunlarımız da vardı. bu süre boyunca evden çıkmadık dersem yeridir. eşim 2 haftalığına ek iş buldu, borçlarımız biraz hafifledi bu ay ve birden kardeşi ile kampa gitmek istediğini söyledi.
ama hiç aklında ben yokum. ben kpssden sonra ailemin yanına gittiğimde gitmeyi planlıyorlarmış. neden benimle gitmek istemiyorsun dediğimde ' kardeşimle bir şeyler yapmak istiyorum' 'kadınların kampta güvende olduğunu düşünmüyorum ' ' zaten balayına gittik ' filan diyor.
benimle bir yere gitmeyi düşünmüyor musun dediğimde, seninle de gideriz diyor.
kendisinin beni götürmeyi en sevdiği yer kayınvalidemin yanı bunu da ek olarak belirteyim..
ben mi bencilce davranıyorum bana lütfen bir şeyler söyleyin
Neden meslegini eline almadan evlendin merak ediyirum

Eşin annesine tek mı gidiyor ki sen annenlere de tek gideceksin..

Erkeklere bazı hakları siz verirseniz hak sahibi olurlar...

.siz eşinizle kv ye giderken, siz ailenize gittiğinizde kampa gitmek istemesi, sizin ailenize onu götürmekte ısrar etmemenizden kaynaklı gibi..

Son düzenleme:
Bırakın kardeşiyle gitsin. Sizinle de gider. Kardeş kardeşe vakit geçirmek istemişler. Neden öküzün altında buzağı arıyorsunuz.
Adam seninle bir yere gitmem dememiş ki. Seninle de plan yapar gideriz demiş.
Siz kendi kendinize eşinizin ailesine bilenmişsiniz.
Ayrıca siz annenize gidebiliyorken neden eşiniz kardeşiyle bir yere gidemesin anlamadım.

2017 yılında mezun oldum. o yıl girdiğim kpss nin mülakat kısmı açıklanmadı bile. evlenmeseydik süreç 2 yıl kadar uzayacaktı. ayrıca bir müddet ücretli öğretmenlik yaptım ama daha sonra kpss için dershaneye gitmemin daha doğru olduğuna karar verdim ve ücretli öğretmenliği bırakıp sınava odaklandım. yaşadığım yer yüksek puanla alıyor ve benim yakın yerlere atanmam gerekiyor. ben sürekli kendimden fedakarlık yaptığımı düşünüyorum. eşimle üniversitenin ilk gününden itibaren sevgiliyiz ama evlendikten sonra onun eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum. bana en çok dokunan şey (eşim ek iş yapıyor kısa bir süreliğine) bu yaz için tatile gitmeme kararı almıştık , bu ek işten gelen parasını sadece kardeşine ayırmış. ben sormasam benimle bir planı yoktu.
hepinize yorumlarınız içinde teşekkür ediyorum :)

Back
X