- Konu Sahibi diygusalhatun
Manipülasyon yapma yemezlerSende kendini belli ettin zaten şu konuşma tarzınla yazık üzüldüm kendinle kavga eder gibisin şu üsluba bak
Senin üslubun İngiliz kraliyet ailesi çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manipülasyon yapma yemezlerSende kendini belli ettin zaten şu konuşma tarzınla yazık üzüldüm kendinle kavga eder gibisin şu üsluba bak
Keşke benim eski kaynanam da eve hiçbir şey getirmeseydi de oğlunu doldurup doldurup eve geri göndermeseydi. Anlamanız için yazıyorum Eski eşim ailesiyle sınır bilmeyen onlara hayır diyemeyen biriydi eşini annesiyle dedikodu yapan biri. Ailemle samimi olmazsan seni boşarım diyebilen biri. Bakın saygı demiyorum resmen ailem ne derse o diyen biri. Sırf anneci olması yzunden bosandım hem maddi hem manevi yuvası oraydı cnku. Bırakın kaynananiz size bir şey getirmesin. Eşiniz ille de şunu yap zorla git demiyorsa o kendisi gitsin tabi.Evet bir sorun olduğu zaman annem haksız diyemiyo benim arkamda durmuyo yaşlı diyip geçiyo
Adımıza çok üzüldüm bende bu dertten muzdaribim herkes yanlış anlamış kayınvalidemdende eşimi ölümsüz yönde çok etkiliyo ve dolduruyo kaç defa şahit oldum eşimde sen mesafe koy ben gidip gelirim demiyo zorluyo bandı izinlerde gideriz çoğu zaman aç yatıyorum temizlik takıntım var rahat edemiyorum eşimde beni bu konuda anlamıyoKeşke benim eski kaynanam da eve hiçbir şey getirmeseydi de oğlunu doldurup doldurup eve geri göndermeseydi. Anlamanız için yazıyorum Eski eşim ailesiyle sınır bilmeyen onlara hayır diyemeyen biriydi eşini annesiyle dedikodu yapan biri. Ailemle samimi olmazsan seni boşarım diyebilen biri. Bakın saygı demiyorum resmen ailem ne derse o diyen biri. Sırf anneci olması yzunden bosandım hem maddi hem manevi yuvası oraydı cnku. Bırakın kaynananiz size bir şey getirmesin. Eşiniz ille de şunu yap zorla git demiyorsa o kendisi gitsin tabi.
Size göre anaç değil, siz kendi annenizi değerlendirin. Her kardeşin annesine düşkünlüğü aynı olacak diye de bir şey yok ayrıca. Sırf kadını sevmiyorsunuz diye eşinizin de ona karşı soğuk olmasını beklemeniz bencillik kusura bakmayın.Mesela ne yapabilirim buraya gerçekten birinden yardım almak için yazdım mesele doğurup büyütmek değil anaç bir kadın değil eşimin onu fazla abartması gözüme batıyo diğer çocukları bunun farkında ama eşim değil annesinden çok etkileniyo
Evet ben rahatsız olduğum konuyu dile getirdim sizin gibi ağzımı köpürtüp saldırmadmManipülasyon yapma yemezler
Senin üslubun İngiliz kraliyet ailesi çünkü
Lütfen bana annenden laf getirme deyin. Ben de sana eşlik ederim sen istedginde git ben de geldigimde olur gelmedigimde deyin. Ona zaten annesinden rahatsz olduğunuzu dile getirirseniz sizi hiç takmaz daha çok yapar.Adımıza çok üzüldüm bende bu dertten muzdaribim herkes yanlış anlamış kayınvalidemdende eşimi ölümsüz yönde çok etkiliyo ve dolduruyo kaç defa şahit oldum eşimde sen mesafe koy ben gidip gelirim demiyo zorluyo bandı izinlerde gideriz çoğu zaman aç yatıyorum temizlik takıntım var rahat edemiyorum eşimde beni bu konuda anlamıyo
Bu dileğinizde ağzınızdan çıksın koynunuza girsin ben yaşadığım tüm şeyleri buraya yazamam yüzeysel anlattm belki doğru ifade edemedim beni tanımadan bilmeden bu dilekte bulunmanız hiç hoş değil..12 haftalık düşük yaptım lohusayım bu mesajınız beni çok üzdü yaraladı sizde bu şekilde imtihan edilinAnne senin olmayınca değersiz tabi, oda bir anne,3 günlük evliliğindemi karar verdin fedakar olmadığına veya eli boş geldi diyemi bencil, bişey yapmak istiyorsan bakış açını değiştir
Adamın annesine değer vermesi seni neden yıpratıyorinşallah anne olursun ve bir oğlun olur dikkat et sınanırsın ...
Bu şekilde kaç defa konuştuk ama öyle olmaz diyo annesi sevmesin demiyorum altı dolu olsun bazı şeylerin bu kadar abartılı sevmesine anlam veremiyorumLütfen bana annenden laf getirme deyin. Ben de sana eşlik ederim sen istedginde git ben de geldigimde olur gelmedigimde deyin. Ona zaten annesinden rahatsz olduğunuzu dile getirirseniz sizi hiç takmaz daha çok yapar.
Sizi bırakıp bırakıp önceliği orasıyla sıkıntı ama normalde annesini aşırı sevmesine bir şey yapılamaz maaslef.Bu şekilde kaç defa konuştuk ama öyle olmaz diyo annesi sevmesin demiyorum altı dolu olsun bazı şeylerin bu kadar abartılı sevmesine anlam veremiyorum
Eşinizin annesi hakkındaki kötü düşünceleriniz, eşinizi ailesinden uzaklaştırma çabalarınız yüzünden evlat hasreti ile sınanıyor olabilir misiniz? Bir de bu açıdan bakın derim.Bu dileğinizde ağzınızdan çıksın koynunuza girsin ben yaşadığım tüm şeyleri buraya yazamam yüzeysel anlattm belki doğru ifade edemedim beni tanımadan bilmeden bu dilekte bulunmanız hiç hoş değil..12 haftalık düşük yaptım lohusayım bu mesajınız beni çok üzdü yaraladı sizde bu şekilde imtihan edilin
Size göre anaç değil, siz kendi annenizi değerlendirin. Her kardeşin annesine düşkünlüğü aynı olacak diye de bir şey yok ayrıca. Sırf kadını sevmiyorsunuz diye eşinizin de ona karşı soğuk olmasını beklemeniz bencillik kusura bakmay
Mesele meyve almak değil kısır düşünmeyi bırakır mısınız kıyımsız demeye çalışıyorum maddi sıkıntısı olmayan biri çocuğunun evine gidiyo üç beş katkım olsun der bunlar birikim yapıyo ve hiçbir çocuğuna faydası yok insan çocuğundan kısar mı bunu anlatmaya çalışıyorum bilmiyo değil herkesten birşey bekliyo ama kendi yapmıyo biraz empati kurarak okur musunuz hemen saldırıya geçmeyinYa bu eve gelirken meyve almadı bilmem ne konularini yazarken nasıl utanmıyorsunuz? Bin çeşit insan var herkes sizin için makul şekilde olmak zorunda mı? Onun da doğrusu baska demek ki. Öyle görmüş ona ayıp ya da kötü gelmiyor. Bilerek yapmıyor. Rahatsız olduğunuz bir durum varsa siz de evinize geldikleri zaman onlar gibi davranın. Başka da bir sey isteme hakkınız yok
Ben imtihan cihetiyle bakıyorum Rabbimden geldi ayrıca eşimi uzaklaştırma gibi bir çabam yok sadece eşim beni anlasın istiyorum o yüzden buraya yazdım belki aynı durumu yaşayan biri vardır belki çözülmüştür mesele diyeEşinizin annesi hakkındaki kötü düşünceleriniz, eşinizi ailesinden uzaklaştırma çabalarınız yüzünden evlat hasreti ile sınanıyor olabilir misiniz? Bir de bu açıdan bakın derim.
ay tamam konu sahibine hak vermedik okey de, siz de abartmayın dilerseniz, forum adabı denen bir şey var, bizler mahalle arkadaşınız değiliz ki burada( konu sahibi dahil) , size hiç yakıştıramadımSeni gidi şark kurnazı cadaloz
Yazdığınız konuyu bir daha okuyun benceEvet ben rahatsız olduğum konuyu dile getirdim sizin gibi ağzımı köpürtüp saldırmadm
Burada yorum yapan çoğu kadın anne ve bu ifade beni çok rahatsız etti kusura bakmayın sizin derdiniz zerre samimi gelmedibeni çok sever değer verir aynı özenide annesinede verir buda beni çok yıpratıyo
Konunun ilk haliyle şu an evrilmeye zorladığınız hali bambaşka. İlk yazdığınız şeyler bariz eşimi kayınvalidemden nasıl uzaklaştırabilirim temalıydı. Destek göremeyince evirip çevirdiniz.Ben imtihan cihetiyle bakıyorum Rabbimden geldi ayrıca eşimi uzaklaştırma gibi bir çabam yok sadece eşim beni anlasın istiyorum o yüzden buraya yazdım belki aynı durumu yaşayan biri vardır belki çözülmüştür mesele diye