kv bakıma muhtaçmı kendi tek kalamaz mı,
ayrıca 7 kardeşin düşünmediiğini eşin neden tek başına düşünüyor,
umre 3 ay falan sürüyor diymi yanlış biliyoda olabilirim ,
eğerki 3 ay da 7 kardeşte zaten 15 er gün kalsa olur biter,
ayrıca laf oyunları kısa süreli bahaneler oluyor , eğerki istemiyorsan hem senin hem annesinin rahatsızlık duyabileceğini, rahat
edemiyeceğini açıkça belirt derim, eşin zatne laf oyunu yaptığını anlıyordur belki bu duruma da sinir oluyor olabilir
canım niye ısrar etmeni istiyorki teklif edersiniz gelirse gelirbelki oda istemez evinde kalmak ister. görümcen ne kadar kalcakki umrde olmadı idare edeceksin eşinin hatırı için ama eşin annesine çok düşkünmüş bunun sonu gelecek gibide görünmüyor ilerde devamlı kalsın diye tekliflede gelebilir:44:
Eşim fazla düşkün annesine anlayamadığım bir düşkünlüğü var. O yüzden diğer kardeşleri bile anneleri sanki yalnızca eşimin annesi gibi davranıyorlar. 1 ay sürecekmiş umre... Rahatsız olacağımı söylediğimde de senin ailen de gelmesin diyor...
eşler arasında bu şekil pazarlıkları çok çirkin buluyorumeşim bnm ailemle problem yaşasa ben de onun ailesiyle mi görüşmiycem yani sen bnmkilerle görüşmüyorsun diye.. diğer ailenin ne suçu var.. anlamıyorum bu kadar pazarlık yapılana kadar mantıklı olan şeyler düşünülse keşke...
Allah yardımcın olsun..
Ben de sevmiyorum bu pazarlıkları... Çok çirkin ve eşim evlenmeden önce bu şekilde pazarlıklardan hoşlanmadığını söylemişti. Şimdi ise kendisi yapıyor...
hatırlattın mı peki bunu ona, ne dedi
Geçen gün uyku tutmamış. Noldu dedim. Yok bir şey biraz düşündüm dedi. Ne düşündüm dedim. Saçma sapan şeyler dedi ve söylemedi. Sonra ısrar ettim ve bana ablasının umreye gideceğini benimse onun annesinin ne yapacağını hiç düşünmediğimi, bize davet etmediğimi falan filan...
Bu pazarlık değilmiş, bu değerini vermekmiş. Normalde kızın annesi babası gelmezmiş, eşim lutfediyormuş... Neyse şimdi bunları hatırladıkça sinirleniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?