Esim kedimi kıskanıyor ?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.233
3.000
133
29
Benim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?

İlk başlarda bende diyordum yok kıskanmaz diye ama kıskanıyor anladım şimdi geçen yukarıdan bir ses geldi şiddetli oturuyorduk bunlar korktu ikisi birden bende dedim ki kedime ahh bebegim sen korktun mu kıyamam eşimde dediki bende korktum sadace o korktu sanki hep oni seviyorsun o an anladım ki kıskanıyor normalde de diyordu niye ilk onu öpüyorsun sabahları beni değil fln diyede

Kediniz 1 Aralık 2022 konunuzda 9 aylıktı, yakında 1 yaşına girecek diye; salon tutup doğum günü yapmak istiyordunuz.

Bugünse kediniz Benjamin Button misali gençleşivermiş , 8 aylık olmuş.

Eşiniz "varsa(!)" siz kedinizle uyurken , kendisi nerede uyuyor ; evde 2 çift kişilik yatağınız mı var ?

Eşle uyumamak ne yahu, aklınızı mı kaybettiniz? Kedi neden korksun ayrıca, şiddet görmüş bir hayvan mı? Sekiz ayda hayvan güvende olduğunu algılamıştır, neden kediyle uyuyorsunuz? Ya da neden siz, eşiniz ve kedi uyumuyorsunuz?

Kediniz 1 Aralık 2022 konunuzda 9 aylıktı, yakında 1 yaşına girecek diye; salon tutup doğum günü yapmak istiyordunuz.

Bugünse kediniz Benjamin Button misali gençleşivermiş , 8 aylık olmuş.
asntwtbwfbafb sizde ayrı bir süpersiniz yemin ediyorum kk kadınları birer ajan

Evet kedim yakinda 1 yaşına girecek zaten 8 9 ay civarında tam 9 ayını doldurmadı ne yani ben yalan mı söylüyorum kedimin resmini payalaşabilyorsam paylaşadabilirim çok güzel biri.
2 kişilik yataga mi ihtiyac var küçücük kediyle uyumak için aşağıda misafir odamız var evimiz terasli

Kim terasta, kim misafir odasında yatıyor ?

Gece gece midem kazındı uyandım bişiler yiyim dedim bide bdv bakiiim dedim. İlk actığım konuya bak demek kedi korkmasın diye eşinizle uyumak yerine kedicikle uyuyosunuz hı eşinizde ammaaa abartmış canım kedi dururken önce niye onu öpesiniz veya niye kedi varken eşinizle niye uyuyasınız doğru yoldasınız hatta yarın akşam kediyle mum ışığında güzel bi yemek yiyin eşiniz bi haddini yerini bilsin

Tabiki Hayr şiddet durumu vs yok biz 2 aylıkken sahiplendik onu esimde kediyle uyumak istemiyor gece kafamın üzerinde dolanıyor diyor uyuyamıyorum

Eşiniz haklı
Daha da ne denir ki konunuza bilemiyorum

Herkes kinaye yapmış ama ben dalga geçmek için demiyorum ciddi söylüyorum ; doğru olanı yapıyorsunuz çünkü canım kediler çünkü algıda kedicilik hastalığım var, kedilere aşığım

Merhaba KK yazılı bir kağıtla paylaşın :d görelim şu ülkenin %99undan daha fazla kıymet gören miniği :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…