- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Boşayın kocayı, kediyle evlenin.Benim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Sıradaki konu da muhtemelen arabamı/ evimi kedimin üstüne yapmak istiyorum mümkün mü?Bu nasıl başlık dedim eşim kendimi kıskanıyor okudum
Geçen kedisi için yaş günü yapıp bilezik bozdurup parti düzenleyecem ama eşim istemiyor demişti
Baktı tuttu o konu ordan devam edeyim dedi
Ne oldu konu sahibi yaş günü partisi
Kesinlikle bunun serisi devam edicekSıradaki konu da muhtemelen arabamı/ evimi kedimin üstüne yapmak istiyorum mümkün mü?
Evet Dijital baba aracılığıyla haberim oldu benim de bu sapkınlıktanKesinlikle bunun serisi devam edicek
Katibin Ruhu evlenin demiş ya yurt dışında var böyle sapıklıklar yakında burda da görürüz şaşirmam yani
Eşiniz bir de bayılsin isterseniz Feriha gibiBenim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Hahahahahaha ya çok tatlı bı konu güldüm hahahahaha maşallah sizlereBenim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Evet ya bir de protesto falan etmişlerdi bir ara " türcülüğe hayır, neden köpeğimle evlenemiyorum, biz birbirimize aşığız" diyorlardı.Kesinlikle bunun serisi devam edicek
Katibin Ruhu evlenin demiş ya yurt dışında var böyle sapıklıklar yakında burda da görürüz şaşirmam yani
Böyle sapıklıklar var isteEvet ya bir de protesto falan etmişlerdi bir ara " türcülüğe hayır, neden köpeğimle evlenemiyorum, biz birbirimize aşığız" diyorlardı.
Böyle sapıklıklar var istebunlar olsa şaşırmayacağız birileri de çıkıp herkesin hayatı özgürlük sözüne duy3nler bike olabilir
Eki Görüntüle 3174370 Eki Görüntüle 3174371
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?