Esim kedimi kıskanıyor ?

Senin çocuk doğurma vaktin gelmiş

Önce kediye mekan tutup doğumgünü konusu şimdi bu, trollsün. Ya da ciddi psikiyatrik problemlisin. Bence birincisi

Tabiki Hayr şiddet durumu vs yok biz 2 aylıkken sahiplendik onu esimde kediyle uyumak istemiyor gece kafamın üzerinde dolanıyor diyor uyuyamıyorum
Aklıma Sabri bey ile Ayla hanım geldi."Siz kedi babasınınız efem,kedi babası." diyordu Ayla hanım.

Ya ben de bayılırım kedilere hatta hayvanların hepsine ama bu kadarı fazla değil mi, aynı şeyi eşim yapsa tepki gösteririm.. başka bi konuya da yazdım ulen empati olan ilişkide sorun olmaz biraz empati ya hu...

Çok güzel biri nasıl bir ifade şekli.
Çok güzel bir hayvan degil mi?
Üstelik konuda kedi haklı ben kediyi haklı buldum

Eşimle uyumam kedim korkar onunla uyurum kısmına kadar yaaaaannnniiii dedim ama bunu okuyunca troll herhalde diye düşündüm.
Dalga geçiyorsunuz dimi?

Oha dedim sabah sabah.
Hiç sağlıklı bir durum değil.
Kantarin topuzunu kaçırmışsın yani :)

Kedinizle yatiyor olmasaydiniz esinizi birakip belki inanirdim.

sen geçen kedisine mekan kapatıp doğum günü yapmak isteyen kişisin di mi jkdklfhdskj valla ne denir ki sana Yazık o adamcağıza...

Böyle konuları eşime okutmak istiyorum belki şükreder ne bileyim kıymet bilir. Konu sahibi o kadar mı boşsunuz işiniz mi yok böyle konular açma gereği duyuyorsunuz. Yani hangi zekasız erkek kendisi ile uyumayan birine kahvaltı hazırlar ve üstüne kıskanır. Türkiye burası kendine gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…