- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
Senin çocuk doğurma vaktin gelmişBenim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Önce kediye mekan tutup doğumgünü konusu şimdi bu, trollsün. Ya da ciddi psikiyatrik problemlisin. Bence birincisiBenim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Aklıma Sabri bey ile Ayla hanım geldiTabiki Hayr şiddet durumu vs yok biz 2 aylıkken sahiplendik onu esimde kediyle uyumak istemiyor gece kafamın üzerinde dolanıyor diyor uyuyamıyorum
Çok güzel biri nasıl bir ifade şekli.Evet kedim yakinda 1 yaşına girecek zaten 8 9 ay civarında tam 9 ayını doldurmadı ne yani ben yalan mı söylüyorum kedimin resmini payalaşabilyorsam paylaşadabilirim çok güzel biri.
2 kişilik yataga mi ihtiyac var küçücük kediyle uyumak için aşağıda misafir odamız var evimiz terasli
Kedi kalsın ya , ne suçu varUmarım eşiniz sizi ve kedinizi sokağa atar da aklınız başınıza gelir
Eşimle uyumam kedim korkar onunla uyurum kısmına kadar yaaaaannnniiii dedim ama bunu okuyunca troll herhalde diye düşündüm.Benim 8 aylık bir kedim var o benim bebeğim gibi kedi değilde canımdan bir parca sanki onunla çok ilgileniyorum bütün gün hep onunla resimler paylaşıyorum diye eşim kıskanmaya başladı bana diyor ki neden ikimizi koymuyirsun hep kediyi koyuyorsun geçen bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışırlarken tabak kırılmış eşimin ayağına gelmiş kanamis bende kızdım ya kediye gelseydi ona bir şey olsaydi seni napardim ben diye kırıldı sabahları uyandığımda ilk kedimi öperim sonra eşimi misal veya gece uyurken kedim korkar diye onunla uyurum eşimle uyumam sizce eşim haklı mı?
Kim bakacak ayol çocuğa ,kadın kedisine adamış kendiniSenin çocuk doğurma vaktin gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?