arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım kayınpederle kavga etmiştik bi süre önce ama kayınvalidemle hiçbi sorunumuz yok.bu süre zarfında yani yaklaşık bir aydır gitmiyorum onların evine ama k.v yle telde falan hal hatır soruyoruz birbirimize.pazartesi günü küçük bi operasyon geçireceğimi duyunca bugün çıkmış gelmiş kadın bikaçgün bizde kal ayağa falan kalkma demeye bende kibar bi şekilde gelemeyeceğimi olanlardan sonra mümkün olmadığını söyledim derken tabi olayla ilgili konuşmaya başladık.ben kayınbabama olan kırgınlığımı anlatırken odadan içeri eşim girdi ve bağırmaya başladı annesine sen niye geldin buraya çık git bidahada gelme diye.ben resmen şok oldum elim ayağım titredi resmen.kadın beni öptü apar topar çıktı gitti.benim burda onlardan başka kimsem yok ben konuşarak belki çözeriz diye uğraşırken eşim beni yanlızlığa mahkum etmek istiyor.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.tabi annesi gittikten sonra buseferde biz tartıştık feci şekilde.ya insan annesini evden kovarmı.
ben yapamam boyle birsey, esim de yapamaz, birde annesini bu sekilde kovabiliyorsa karisina neler yapar...
tabi tam olarak neden kavgali olduklarini bilmedigim için fazla birsey soyliyemicem ama benden sana tavsiye aralarina girme, birak ne sorunlari varsa kendi aralarinda halletsinler... oglu hakkinda bisey desen ya da annesi hakkinda yarin obur gun olaylar unutulur senin soyledigin olumsuz seyler kalir... baristirmak için iyilik melegi olsan yarin obur gun unutulur sana haksizlik yapilir bu sefer de ne kadar safmisim diye için içini yer...
yanlis anlamadiysam o zaman sana kizgin oluyor, annesini kovmasinin sebebi annesinin seninle araniza mesafe koymamasi, seni cezalandirmak istiyor ve ailesini de senden uzak tutmak istiyor ! ailesini sahipleniyor seni de elin kizi gibi goruyor sanki... umarim yanlis anlamisimdir yoksa esinle durumlar cidden kotu gorunuyor...
Ne ekersen onu biÇersin
Yazik gerÇekten Çok yazik...
arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım kayınpederle kavga etmiştik bi süre önce ama kayınvalidemle hiçbi sorunumuz yok.bu süre zarfında yani yaklaşık bir aydır gitmiyorum onların evine ama k.v yle telde falan hal hatır soruyoruz birbirimize.pazartesi günü küçük bi operasyon geçireceğimi duyunca bugün çıkmış gelmiş kadın bikaçgün bizde kal ayağa falan kalkma demeye bende kibar bi şekilde gelemeyeceğimi olanlardan sonra mümkün olmadığını söyledim derken tabi olayla ilgili konuşmaya başladık.ben kayınbabama olan kırgınlığımı anlatırken odadan içeri eşim girdi ve bağırmaya başladı annesine sen niye geldin buraya çık git bidahada gelme diye.ben resmen şok oldum elim ayağım titredi resmen.kadın beni öptü apar topar çıktı gitti.benim burda onlardan başka kimsem yok ben konuşarak belki çözeriz diye uğraşırken eşim beni yanlızlığa mahkum etmek istiyor.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.tabi annesi gittikten sonra buseferde biz tartıştık feci şekilde.ya insan annesini evden kovarmı.
olay olduğunda kimseyi sahiplenmedi okadar sessiz kalmıştıki biz iyi olalım boşver demişti.ama ben anlayamıyorum bu tepkisi niye.yani banada herhangi bişey söylemiyor şöyle yaptın yada böyle dedin gibi.sanki hiçbişey olmamış gibi yaşamak istiyor.anneni neden kovdun evden kadın bidaha gelirmi diyorum o bana alınmaz diyor.ozaman beni bu şekilde yanlızlığa mahkum ediyosun diye bağırdım bende sehpaya yumruk vurup bütün çayları döktü sağa sola sonrada çıktı gitti.yarın gider oraya hiçbişey olmamış gibi.hiçbişey anlayamıyorum gerçekten.
bence bu konulardan sıkıldığı için annesini hiç suçu yokken kovmuş...kabak yine sizin başınıza patlamaz inşallah...çok geçmiş olsun buarada...
bencede olan suçsuz iyi niyetli annesine oldu.aslında herşeyi yapan babasıyken niye gücünün yettiğine bu şekilde davranıyor anlamıyorum.annesi çok iyi niyetli bi kadın hiçbi sorunumuz olmadı bugüne kadar.gerçekten çok severiz birbirimizi.çok üzgünüm ben bu olanlardan dolayı.kabakta benim başıma patlıyacak gibi görünüyor ya hayırlısı artık.
canım üzülme bence eşin annenin gelip bu konuları açtığını sandı...sende rahatsız olduğun için seni düşünerek karımı üzüyo diye böyle bi tepki vermiş olabilir...bikere bizde eşimle fena kavga etmiştik annesi yle ablası arayı bulmaya gelmişlerdi ama ben burnumdan soluyorum eşimde diğer odada bi baktım bunlar oğullarını savunuyolar bi başladım cırlamaya dahada delirdim siz buraya oğlunuzun hakkını savunmayamı geldiniz diye bağırdım çağırdım şok oldularsonra eşim geldi odaya bunları kovdu evden kızı deli ettiniz iyice niye geldiniz gidin hemen diye kovdu evden...ben şok olmuş bi şekilde izliyorum manyağa bak dedim içimden sanki beni deli eden kendisi değilmiş gibi bide anlamsız bi şekilde savundu kendi kendine benimde eşimin ailesiyle aram çok iyidir hiç bi sorunum olmadı bugüne kadar ama kabak onlara patladı onlar gidincede adam geldi sarıldıu sakin ol aşkım sinirlenme gönderdim onları dedi ben şok vaziyette bakakaldım işte sonra biz eşimizi dolduruyo oluruz ama olayların bizimle hiçbi alakası yok halbuki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?