eşim kendi annesini evden kovdu

ebruli26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
782
36
118
İzmir
arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım kayınpederle kavga etmiştik bi süre önce ama kayınvalidemle hiçbi sorunumuz yok.bu süre zarfında yani yaklaşık bir aydır gitmiyorum onların evine ama k.v yle telde falan hal hatır soruyoruz birbirimize.pazartesi günü küçük bi operasyon geçireceğimi duyunca bugün çıkmış gelmiş kadın bikaçgün bizde kal ayağa falan kalkma demeye bende kibar bi şekilde gelemeyeceğimi olanlardan sonra mümkün olmadığını söyledim derken tabi olayla ilgili konuşmaya başladık.ben kayınbabama olan kırgınlığımı anlatırken odadan içeri eşim girdi ve bağırmaya başladı annesine sen niye geldin buraya çık git bidahada gelme diye.ben resmen şok oldum elim ayağım titredi resmen.kadın beni öptü apar topar çıktı gitti.benim burda onlardan başka kimsem yok ben konuşarak belki çözeriz diye uğraşırken eşim beni yanlızlığa mahkum etmek istiyor.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.tabi annesi gittikten sonra buseferde biz tartıştık feci şekilde.ya insan annesini evden kovarmı.

ben yapamam boyle birsey, esim de yapamaz, birde annesini bu sekilde kovabiliyorsa karisina neler yapar...
tabi tam olarak neden kavgali olduklarini bilmedigim için fazla birsey soyliyemicem ama benden sana tavsiye aralarina girme, birak ne sorunlari varsa kendi aralarinda halletsinler... oglu hakkinda bisey desen ya da annesi hakkinda yarin obur gun olaylar unutulur senin soyledigin olumsuz seyler kalir... baristirmak için iyilik melegi olsan yarin obur gun unutulur sana haksizlik yapilir bu sefer de ne kadar safmisim diye için içini yer...

onun ailesiyle bi sorunu yok kendisi gidip görüşüyor.kayınbabamla ben tartışmıştım daha önce oda istemiyorsan gitme oraya bidaha dedi konu böylece kapanmıştı.kendisi iki günde bir gidiyor ama benim onlarla aramı düzeltmeme bu şekilde engel olmuş oluyor.ne yapacağımı şaşırdım inan.bizim evde bu konuların konuşulmasını istemiyormuş beyefendi.hiç bi sorun çıkarmadan öylece yapayanlız bu evde çürümemi istiyor sanırım.

yanlis anlamadiysam o zaman sana kizgin oluyor, annesini kovmasinin sebebi annesinin seninle araniza mesafe koymamasi, seni cezalandirmak istiyor ve ailesini de senden uzak tutmak istiyor ! ailesini sahipleniyor seni de elin kizi gibi goruyor sanki... umarim yanlis anlamisimdir yoksa esinle durumlar cidden kotu gorunuyor...

olay olduğunda kimseyi sahiplenmedi okadar sessiz kalmıştıki biz iyi olalım boşver demişti.ama ben anlayamıyorum bu tepkisi niye.yani banada herhangi bişey söylemiyor şöyle yaptın yada böyle dedin gibi.sanki hiçbişey olmamış gibi yaşamak istiyor.anneni neden kovdun evden kadın bidaha gelirmi diyorum o bana alınmaz diyor.ozaman beni bu şekilde yanlızlığa mahkum ediyosun diye bağırdım bende sehpaya yumruk vurup bütün çayları döktü sağa sola sonrada çıktı gitti.yarın gider oraya hiçbişey olmamış gibi.hiçbişey anlayamıyorum gerçekten.

amaci ne belli degil... kime kizgin, neden boyle bir tepki veriyor meçhul, çok enteresan gerçekten... umarim hersey duzelir...

kıyamam..ayyyy içim yandı gözlerim doldu ne arsızlık bu boylelerıde var bu adaletmı canım benım sen ara bari eşinin yerne telefon ette gönlünü al kadının

inşallah kaynanan oğluna gereken tepkiyi veriride,insanlara nasıl davranması gerektiğini öğrenir dengesiz kocan

Bir insan kendi annesini nasıl evden kovar anlamıyorum gerçekten seni doğursun yetiştirsin,büyütsün,meslek sahibi yapsın evlendirsin daha sonra annesini evinden kovsun yukarıda bir arkadaşımız demiş ya konu sahibi arkadaşım ne ekersen onu biçersin diye yani bugun annesini evinden kovan kocanın çocukları da ileride ona öyle davranır bugun sen anneni evden kovarsın yarın kendi çocukların seni evden kovar bu dünya etme bulma dünyası.Konu sahibi arkadaşım eşinle güzelce konuş yaptıgının hata oldugunu söyle annesinden özür dilesin güzelce konuşmak varken neden kaba saba davranılır hem arada kalanda sen olursun üzülürsün.

kendi evinden kovduğu annesinin evine hangi sifatla gidecek eşiniz olan yaratık..
alinmazmış..mış...
tam tersine insan en çok sevdiğinden alinir..

Ben nefret dolu olmama rağmen eşim annesine böyle davransa, evden kovsa
üzülürdüm..
Nerede ne kadar tepki vermek gerektiğini bilmek çok önemli

a a deli mi nedir ayol, kadının kımseyle sorunu yok, kadını kovuyor. o artistliği gücünün yettiği anasına değil, babasına yapsın bakalım.
sen ara kv ni gönlünü al bari.

Annelerin hakki odenmez esiniz nasil boyle bir hata yapti hemen helallik alsin. Allah basina bir musibet vermeden. Bende annelerimizin degerini anne olunca anlayanlardanim. Anneme saygim kat kat artmistir. Esim annesine bazen sesini yukseltir ben hemen araya girerim.
Esinizi Allah islah etsin. Ana gibi yar olur mu ya?

bende sizler gibi düşünüyorum sebep ne olursa olsun insan annesine bu şekilde davranmamalı.böyle olması gerektiğini söylediğim içinde kavga ettik eşimle.konuşmuyoruz şuanda kadıncağız çıkmış gelmiş arayı düzeltmek isterken.şimdi o kadın bidaha gelirmi benim evime.bence gelmez.

bence bu konulardan sıkıldığı için annesini hiç suçu yokken kovmuş...kabak yine sizin başınıza patlamaz inşallah...çok geçmiş olsun buarada...

bence bu konulardan sıkıldığı için annesini hiç suçu yokken kovmuş...kabak yine sizin başınıza patlamaz inşallah...çok geçmiş olsun buarada...

bencede olan suçsuz iyi niyetli annesine oldu.aslında herşeyi yapan babasıyken niye gücünün yettiğine bu şekilde davranıyor anlamıyorum.annesi çok iyi niyetli bi kadın hiçbi sorunumuz olmadı bugüne kadar.gerçekten çok severiz birbirimizi.çok üzgünüm ben bu olanlardan dolayı.kabakta benim başıma patlıyacak gibi görünüyor ya hayırlısı artık.

canım üzülme bence eşin annenin gelip bu konuları açtığını sandı...sende rahatsız olduğun için seni düşünerek karımı üzüyo diye böyle bi tepki vermiş olabilir...bikere bizde eşimle fena kavga etmiştik annesi yle ablası arayı bulmaya gelmişlerdi ama ben burnumdan soluyorum eşimde diğer odada bi baktım bunlar oğullarını savunuyolar bi başladım cırlamaya dahada delirdim siz buraya oğlunuzun hakkını savunmayamı geldiniz diye bağırdım çağırdım şok oldular sonra eşim geldi odaya bunları kovdu evden kızı deli ettiniz iyice niye geldiniz gidin hemen diye kovdu evden...ben şok olmuş bi şekilde izliyorum manyağa bak dedim içimden sanki beni deli eden kendisi değilmiş gibi bide anlamsız bi şekilde savundu kendi kendine benimde eşimin ailesiyle aram çok iyidir hiç bi sorunum olmadı bugüne kadar ama kabak onlara patladı onlar gidincede adam geldi sarıldıu sakin ol aşkım sinirlenme gönderdim onları dedi ben şok vaziyette bakakaldım işte sonra biz eşimizi dolduruyo oluruz ama olayların bizimle hiçbi alakası yok halbuki...

hiç güleceğim yokken güldürdün ya beni allahta seni hep güldürsün.adam bunu fırsata çevirmiş işte senle barışmak için.sanki ailesi yüzünden kavga etmişsiniz gibi bide tamam aşkım sakin ol gönderdim onlarımı diyor eşin çok zeki biriymiş bence.sanırım benimkide böyle düşünerek yaptı bunu şimdi biraz daha iyi anladım.çünki öbür olay olduğunda ben çok ağlamış üzülmüştüm hep teselli etmişti beni.ama yazık ya kayınvalideme oldu olan.ama benimki olaydan sonra bi açıklama yapmıyo bana deseki böyle böyle bu yüzden yaptım anlıycam.daha çok hırçınlaşıyor sağa sola vuruyo buda aramızın iyice gerilmesine neden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…