arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım kayınpederle kavga etmiştik bi süre önce ama kayınvalidemle hiçbi sorunumuz yok.bu süre zarfında yani yaklaşık bir aydır gitmiyorum onların evine ama k.v yle telde falan hal hatır soruyoruz birbirimize.pazartesi günü küçük bi operasyon geçireceğimi duyunca bugün çıkmış gelmiş kadın bikaçgün bizde kal ayağa falan kalkma demeye bende kibar bi şekilde gelemeyeceğimi olanlardan sonra mümkün olmadığını söyledim derken tabi olayla ilgili konuşmaya başladık.ben kayınbabama olan kırgınlığımı anlatırken odadan içeri eşim girdi ve bağırmaya başladı annesine sen niye geldin buraya çık git bidahada gelme diye.ben resmen şok oldum elim ayağım titredi resmen.kadın beni öptü apar topar çıktı gitti.benim burda onlardan başka kimsem yok ben konuşarak belki çözeriz diye uğraşırken eşim beni yanlızlığa mahkum etmek istiyor.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.tabi annesi gittikten sonra buseferde biz tartıştık feci şekilde.ya insan annesini evden kovarmı.
ben yapmam eşimde böyle birşey yapsa nasıl tepki veririm bilemiyorum ama artık ona iyi gözle bakamam herhalde. bugun onu 9 ay karnında tasımıs ınsanı evınden kovanın yarın bana neler yapabılecegını tahmın edemem. sıkıntılı ama halledebileceğiniz bir durum sonucta annesı babası. sende eşi olarak arayı sıcak tutman gereken tarafsın. umarım en kısa zamanda duzelır...
Şimdi benim dikkatimi çeken bir şey var. Her şey iyi güzelken sen tüm bu olanlardan sonra gidemeyeceğini söylüyorsun sonra kayınpederine karşı kırgınlığını dile getiriyorsun yani eski defterler yeniden açılıyor. Ayrıca eşin 2 günde bir orada.. bu durumda eşin sana tepki verememiş bence o an annesini göndermekte bulmuş çareyi sorunu kendi ailesiyle değil senin onun ailesiyle yaşadıkların ilişkileri iyice yıpratmasın diye böyle bir yol izliyor gibi geldi bana
Halbuki geçmişte ne olursa olsun kadın oraya kadar gelmiş bir de evden kovulmasına rağmen seni öpmüş gitmiş, neden eski konuları karıştırıyorsun? Bunu her zaman yapıyorsan bayat pilav gibi sürekli yenmez bu benim eşim de aynısını yapsaydı ben de görüşmelerini istemezdim.
ben bu olanlardan sonra oraya o şekilde yatılı gidemeyeceğimi söyledim evet ama eski konuları ben açmadım.zaten bu olay bizim aramızda hiç konuşulmamıştı kayınvalidemde konuşmak istedi.bişeyler çözülecekse konuşularak çözülmeli diye düşünüyorum.yani ben bayat pilav gibi ısıtıp durmuyorum konuyu arkadaşım.eski defter dediğinde şurda 20 günlük bi mevzu.
bu olayda bir mantık hatası var, eğer siz gerçekten kv ile içli dışlı olmayı isteseydiniz, eski defterleri karıştırmazdınız,kadın gelmiş bizde kal diye yok anne evde rahat olurum ama sen gel sık sık diyebilirdiniz,
eşinizin annesini kovması kendi meselesidir, ama her iki tarafın şikayetlerinden bıktığı için sizi yakınlaştırmak istemiyor, siz gidip gelmek istiyorsanız, onların lafını da sözünü de sineye çekip eşinize de şikayet etmeyip görüşün
şimdi ben kalkıp bütün konuştuklarımızı harfi harfine hatırlayıp yazmaya kalksam ozamanda çok uzun olurdu.zaten önemli bi operasyon olmadığını evde kalabileceğimi söyledim ısrar etti niye gelmiyosun kızım dedi bende söyledim.kayınvalidemle içli dışlı olmaya gelince tabiki vıcık vıcık olalım demiyorum ama ihtiyacımız olduğundada bi aile olarak birbirimizin yanında olmamız daha iyi olmazmı sizcede.
bugün hastanedeydim malum bi operasyonum vardı.kayınvalidem aradı saolsun.bişeye ihtiyacım olup olmadığını sordu.benimle gelmek istemiş ama oda kendi kayınvalidesine bakıyor bi süredir hastaymış babaanne o yüzden gelememiş.bende önemli değil düşünmen yeter dedim.tabi bide geçen gün için özür diledim eşim adınada bi hatam varsa kendi adımada.oda sen canını sıkma kızım benim oğlum o ben bilirim onun huyunu siz iyi olunda ben bişey istemiyorum başka dedi.öylece kapadık telefonu.
bugün hastanedeydim malum bi operasyonum vardı.kayınvalidem aradı saolsun.bişeye ihtiyacım olup olmadığını sordu.benimle gelmek istemiş ama oda kendi kayınvalidesine bakıyor bi süredir hastaymış babaanne o yüzden gelememiş.bende önemli değil düşünmen yeter dedim.tabi bide geçen gün için özür diledim eşim adınada bi hatam varsa kendi adımada.oda sen canını sıkma kızım benim oğlum o ben bilirim onun huyunu siz iyi olunda ben bişey istemiyorum başka dedi.öylece kapadık telefonu.
geçmiş olsun.
Siz doğru olanı yapmışsınız.
Kayınvalidenize de helal olsun olgun kadınmış.
Başkası olsa size de tavır yapardı.
Ben bana yapılsa bu kadar kolay sineye çekebilirmiydim bilemem.
Herşey görüdüğü gibiyse hakikaten kv niz çok ılımlı hanımmış,bravo valla sizi araması,kırgın olmadığını dile getirmesi herkesin yapacağı bişey değil.
İnşallah herşey düzelir.
şimdi ben kalkıp bütün konuştuklarımızı harfi harfine hatırlayıp yazmaya kalksam ozamanda çok uzun olurdu.zaten önemli bi operasyon olmadığını evde kalabileceğimi söyledim ısrar etti niye gelmiyosun kızım dedi bende söyledim.kayınvalidemle içli dışlı olmaya gelince tabiki vıcık vıcık olalım demiyorum ama ihtiyacımız olduğundada bi aile olarak birbirimizin yanında olmamız daha iyi olmazmı sizcede.
sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın, ben olsam görüşmezdim, sizin görüşmek istemeniz de normal, ama kayınpederle ara kötüyken rahat görüşmeniz zor,
bir de suçu size bulmamış, ilk defa duyuyorum böyle birşey, kv ler hep oğullarının doldurulduğunu iddia eder, bana bunca şeye rağmen olgun davranması da tuhaf geliyor, siz yinede mesafenizi koruyun derim ben, bir gün her şeyin suçlusu siz oluverirsiniz...
katiliyorum sana ben de benimkini hiç sevmem ama saçma sapan bir sebepten (hatta sebepsiz yere) kovmasi çok uzer beni, nolursa olsun anne ! nasil uzulmustur... yazik kadina... besle kargayi oysun gozunu...
eşiniz çok ama çok ayıp etmiş
böyle evladı olduğu için yazık gerçekten yazık...
ama sizin ve kayınvalidenizin olgun tavrını takdir ettim eşinin adına özür dilemen iyi olmuş...
umarım eşiniz en kısa zamanda pişman olup annesinin elini öpmeye gider helallik istesin annesinden:26: