sizi ailesinden uzak tutmaya çalışıyor:26:
siz eşinin ailesine gitmediginiz için eşinde senin ailene gitmez bence..karışık bi durum
benim ailem çok uzakta zaten anca senede bikere görüyoruz.onlarla bi problemi yok eşimin zaten uzakta oldukları içinde işte kandildi bayramdı normal bikaç kelime tel konuşması oluyo okadar.
o zaman sorun yok arkadaşım kafaya takma sende
hiç güleceğim yokken güldürdün ya beni allahta seni hep güldürsün.adam bunu fırsata çevirmiş işte senle barışmak için.sanki ailesi yüzünden kavga etmişsiniz gibi bide tamam aşkım sakin ol gönderdim onlarımı diyoreşin çok zeki biriymiş bence.sanırım benimkide böyle düşünerek yaptı bunu şimdi biraz daha iyi anladım.çünki öbür olay olduğunda ben çok ağlamış üzülmüştüm hep teselli etmişti beni.ama yazık ya kayınvalideme oldu olan.ama benimki olaydan sonra bi açıklama yapmıyo bana deseki böyle böyle bu yüzden yaptım anlıycam.daha çok hırçınlaşıyor sağa sola vuruyo buda aramızın iyice gerilmesine neden oluyor.
bir evlat ne olursa olsun anne babasını evinden kovmamalı çok çirkin bir davranış bunun geçerli bir sebebi olamaz bana göre
kaldı ki sen kayınvalideni evinde istiytorsun onunla bir sorunun yokken eşin niye bunu yapıyor anlamadım ilginç bir durum:44:
Emin olmadan yapmazsın. Kv gelinin yanında canım cicim atakları yapıyor olabilir ama kapı arkasında çirkin şeyler yapıyor olmalı. Aksi halde oğlu böyle bir şey yapmazsı için korkunç biri olmalı, Zadece her ne ise karısından gizliyor..Yazık be o kadının emeklerine...bence konu sahibi ana ve oğulun arasını yapmalı. Bir de konu ile alakasız ama O benim nazımı çeker deyip kendisini seven insanları böyle kıran insanlardan bi cacık olmaz.
arkadaşlar şöyle bi gelişme oldu ve düşünmem gerektiğini bilmiyorum.dün eşimle tartışıp o evden gittikten sonra kendi annemi arayıp olayı anlatmıştım.oda benden habersiz eşimi aramış ve niye böyle yaptın oğlum bak kızım çok üzülmüş demiş.eşimde ona bu konuların beni üzdüğünü oraya her gidip geldiğimde babasının laf soktuğunu ve benim eve gelip ağladığımı onunda buna dayanamadığını söylemiş.huzurumuzu bozmalarını istemiyorum onlarla gidip gelmesinide istemiyorum ben karımı seviyorum ve onla mutluyum demiş.bu durumda acaba eşim oraya gittiğinde annesidemi el altından bişeyler diyodu da eşim böle tepki verdi.kafam karıştı iyice.
Evet belki dediğiniz gibidir ama yine de bu eşinizin annesini evden kovması için neden olamaz,annesi bu ya herhangi biri değil, nasıl yapabildi anlayamadım.
Merak ettim arayıp annesinin gönlünü almaya çalıştı mı,haberiniz var mı?
Bence siz yine de tavrınızı bozmayın,eşinize annesini aramak istediğinizi söyleyip arayıp konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?