arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım kayınpederle kavga etmiştik bi süre önce ama kayınvalidemle hiçbi sorunumuz yok.bu süre zarfında yani yaklaşık bir aydır gitmiyorum onların evine ama k.v yle telde falan hal hatır soruyoruz birbirimize.pazartesi günü küçük bi operasyon geçireceğimi duyunca bugün çıkmış gelmiş kadın bikaçgün bizde kal ayağa falan kalkma demeye bende kibar bi şekilde gelemeyeceğimi olanlardan sonra mümkün olmadığını söyledim derken tabi olayla ilgili konuşmaya başladık.ben kayınbabama olan kırgınlığımı anlatırken odadan içeri eşim girdi ve bağırmaya başladı annesine sen niye geldin buraya çık git bidahada gelme diye.ben resmen şok oldum elim ayağım titredi resmen.kadın beni öptü apar topar çıktı gitti.benim burda onlardan başka kimsem yok ben konuşarak belki çözeriz diye uğraşırken eşim beni yanlızlığa mahkum etmek istiyor.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.tabi annesi gittikten sonra buseferde biz tartıştık feci şekilde.ya insan annesini evden kovarmı.
arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım kayınpederle kavga etmiştik bi süre önce ama kayınvalidemle hiçbi sorunumuz yok.bu süre zarfında yani yaklaşık bir aydır gitmiyorum onların evine ama k.v yle telde falan hal hatır soruyoruz birbirimize.pazartesi günü küçük bi operasyon geçireceğimi duyunca bugün çıkmış gelmiş kadın bikaçgün bizde kal ayağa falan kalkma demeye bende kibar bi şekilde gelemeyeceğimi olanlardan sonra mümkün olmadığını söyledim derken tabi olayla ilgili konuşmaya başladık.ben kayınbabama olan kırgınlığımı anlatırken odadan içeri eşim girdi ve bağırmaya başladı annesine sen niye geldin buraya çık git bidahada gelme diye.ben resmen şok oldum elim ayağım titredi resmen.kadın beni öptü apar topar çıktı gitti.benim burda onlardan başka kimsem yok ben konuşarak belki çözeriz diye uğraşırken eşim beni yanlızlığa mahkum etmek istiyor.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.tabi annesi gittikten sonra buseferde biz tartıştık feci şekilde.ya insan annesini evden kovarmı.
arkadaşlar şöyle bi gelişme oldu ve düşünmem gerektiğini bilmiyorum.dün eşimle tartışıp o evden gittikten sonra kendi annemi arayıp olayı anlatmıştım.oda benden habersiz eşimi aramış ve niye böyle yaptın oğlum bak kızım çok üzülmüş demiş.eşimde ona bu konuların beni üzdüğünü oraya her gidip geldiğimde babasının laf soktuğunu ve benim eve gelip ağladığımı onunda buna dayanamadığını söylemiş.huzurumuzu bozmalarını istemiyorum onlarla gidip gelmesinide istemiyorum ben karımı seviyorum ve onla mutluyum demiş.bu durumda acaba eşim oraya gittiğinde annesidemi el altından bişeyler diyodu da eşim böle tepki verdi.kafam karıştı iyice.
Bir laf vardı, diyesim geldi ne kadarda bana yakışmayan bir kelimede olsa, ama hemen banlanırim o yüzdenÇok vahim bir durum..
Kayınvalideme bayılmasam da eşimin asla böyle bişey yapmasını geçtim, bağırmasını bile istemem.. yazık yaaa
Bir laf vardı, diyesim geldi ne kadarda bana yakışmayan bir kelimede olsa, ama hemen banlanırim o yüzden
Hayır tatlım genel olarak/ ve konu sayibine ama yorum yapmışdin ya ' yazık' diye işte bir laf vardı, yazik nokta nokta diye tabi neyse aciklayamam sanırım, aciklasamda banlanirim.Lafınız bana mıdır? Anlayamadım?
Vay artiste bak sen.
Aklınca sizi korumuş mu oluyor şimdi.
Gücü annesine yetmiş,ona artistlik yapmış.
Sıkıysa babasına sizin aile hayatınıza karışmamasını söyleseymişya.
O sıkar tabii.Kadıncağıza bağırıp evden kovmak daha kolay gelmiştir tabii..
Ben sizin yerinizde olsam hem annesiyle hem de babasıyla aramı düzeltirdim.
k.validen adına çok üzüldüm.çocuğunu bu yaşa getir evlendir o da gelsin eşinin yanında seni evinden kovsun.
Rabbim kimseye böyle birşey yaşatmasın,evladın da Hayırlısını versin.
bir adam karısını korumak için annesini harcıyorsa ona diyecek hiçbir şey yok.büyük ayıp bu.bin kez özür dilesin annesinden bence.
ve sen de tavrını yok çünkü annesine saygısı olmayan bir adamın eşine hiç saygısı olmaz ve gün gelir sana da aynı şeyi yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?