eşim kendi annesini evden kovdu

fena çok fena.büyük hata.en kötü anneye bile yapılmamalı.

yorumu değiştiriyorum.eski konuyu okudum.kp yi gaza getiren eminim KV dir.olayın ona bakan yönünde kovulmayı haketmiş, ancak kocanıza bakan tarafı ise kendini Allah katında kötü duruma düşürmesi.ama evlattır gidip bir şekilde özür dileyip kendini affettirebilir eğer isterse.

Keşke olaylar bu raddeye gelmese.
Eşiniz büyük hata yapmış.
Sorunlar konuşarak çözülebilmeli.
Rahatsız olduğu şeyleri belirtmek yerine annesini evden kovmamalıydı.
Saygı sınırları bu şekilde aşılınca sonradan o ilişkiden hayır gelmiyor.
Amaç sizi korumak kollamak dahi olsa bu çözümden çok çözümsüzlük yaratır ve yeni sorunlara yol açar.

MRB.... esinin burda uslubu yanlis sorun orda diye düsünüyorum...Yoksa kirmadan anlatabilirdi rahatsiz oldugu konuyu..Siradan bir misafiri bile evden kovmak

bize hic yakismiycak olmuycak bir davranistir ki...Kendi annene bunu yapmak kabul edilecek bir durum degil...

k.validen adına çok üzüldüm.çocuğunu bu yaşa getir evlendir o da gelsin eşinin yanında seni evinden kovsun.

Rabbim kimseye böyle birşey yaşatmasın,evladın da Hayırlısını versin.

bir adam karısını korumak için annesini harcıyorsa ona diyecek hiçbir şey yok.büyük ayıp bu.bin kez özür dilesin annesinden bence.

ve sen de tavrını yok çünkü annesine saygısı olmayan bir adamın eşine hiç saygısı olmaz ve gün gelir sana da aynı şeyi yapabilir.

Son düzenleme:
Eski konunu okumadım, fakat nasıl kp in yaptığından kv sorumlu değilse, sen onunla konuşmaya devam ediyorsan, aynı şekilde eşinin yaptığından da sen sorumlu değilsin. Eşin evden kovmuş, senin bir suçun yok.

Önceki konunuzu bilmiyorum
Ama bilsem de eşinizin tepkisine anlam verebileceğimi sanmıyorum

Ne yapmış ki kadın, hasta gelinini görmeye gelmiş
Ayıp ayıp yabancılar bile evden kovulmaz diye öğrendik biz, hele bi anne..

Şimdi benim dikkatimi çeken bir şey var. Her şey iyi güzelken sen “ tüm bu olanlardan sonra gidemeyeceğini söylüyorsun” sonra kayınpederine karşı kırgınlığını dile getiriyorsun yani eski defterler yeniden açılıyor. Ayrıca eşin 2 günde bir orada.. bu durumda eşin sana tepki verememiş bence o an annesini göndermekte bulmuş çareyi… sorunu kendi ailesiyle değil senin onun ailesiyle yaşadıkların ilişkileri iyice yıpratmasın diye böyle bir yol izliyor gibi geldi bana…
Halbuki geçmişte ne olursa olsun… kadın oraya kadar gelmiş bir de evden kovulmasına rağmen seni öpmüş gitmiş, neden eski konuları karıştırıyorsun? Bunu her zaman yapıyorsan bayat pilav gibi sürekli yenmez bu…benim eşim de aynısını yapsaydı ben de görüşmelerini istemezdim.

kayınvalidene çok üzüldüm.
Bizde çocuk büyütüyoruz.İnşallah o konuma düşmeyiz.

tüylerim diken diken oldu başlğı görünce ....aslında söylenecek çok şey var ama söyleyemiyor insan işte. yazık o anneye,kendini,ömrünü,gençliğini...feda ettiği evladı gün gelsin onu evinden kapı dişarı etsin.vay vay vay... hemde suçu günahı yokken. aklım almıyor eşin nasıl uyudu o gece veya nasıl yemek yiyebildi nasıl nefes alabildi... ellerinden öpülür o annenin ki oğlu kovduğ halde seni öpmüş ve tek kelime etmeden çıkmış.daha ne denilir ki. nacizane ben eşinizi ikna edip güzel bi çiçek eşliğinde eşinizin annesinden özür dilemesini sağlamanızı tavsiye ederim. özel değilse kp ile neden tartışma yaşandığını sorabilir miyim

Annesi de birşeyler demiş olmalı evet.

Ama neden her ne olursa olsun anne evden kovulmaz.

Çok vahim bir durum..
Kayınvalideme bayılmasam da eşimin asla böyle bişey yapmasını geçtim, bağırmasını bile istemem.. yazık yaaa

Eşinizi ikna etmelisiniz bence. kayınpeder evde yokken bir küçük hediyeyle gidin bence. Ben olsam ne yapar eder ikna ederdim eşimi
Bir anne için nasıl acı bir durum üstelik kadının bir kabahati yok, öyle olsa sizde konuşmazdınız

Çok vahim bir durum..
Kayınvalideme bayılmasam da eşimin asla böyle bişey yapmasını geçtim, bağırmasını bile istemem.. yazık yaaa
Bir laf vardı, diyesim geldi ne kadarda bana yakışmayan bir kelimede olsa, ama hemen banlanırim o yüzden

Son düzenleyen: Moderatör:
Saf iyi niyetli bir kadınsa eyvallah!
ama öyle olmadığına inanıyorum!
Eyer ailem eşim için kötü şeyler söyleserdi, bunu gizlerdim! Herkez gizler!
Benim esimin aileside yüzüme demediler asla kötü bir şey, hep ondan bundan duydum..

Şimdi haklısınız ve kezinlikle katılıyorum! Anlamadığım bir şey, gelin ailesi sırf istemiyor diye kovan kocaları varken,biz okadar bu durumu kabul edemezken, nasıl olurda tam terzinide kabul edemiyoruz!
Bu konuda kararsız kaldım ( galiba hala sinirim dinmemiş )

bu olayda bir mantık hatası var, eğer siz gerçekten kv ile içli dışlı olmayı isteseydiniz, eski defterleri karıştırmazdınız,kadın gelmiş bizde kal diye yok anne evde rahat olurum ama sen gel sık sık diyebilirdiniz,

eşinizin annesini kovması kendi meselesidir, ama her iki tarafın şikayetlerinden bıktığı için sizi yakınlaştırmak istemiyor, siz gidip gelmek istiyorsanız, onların lafını da sözünü de sineye çekip eşinize de şikayet etmeyip görüşün

ya bende ona sinir oluyorum zaten neden babasıyla gerekli konuşmayı yapmak varken hıncını gücünün yettiği annesinden alıyor.ben babasınında kalbini kırmasını istemem ama kırmayacak şekilde bi konuşmada yapabilirdi.ama o hem bundan kaçınıyor hem annesine böyle bişey yapıyor.

ben onun beni bu şekilde korumasını zaten istemem.herşey konuşularak halledilebilir.zaten eşim bunca yıl güzellikle babasıyla bikere konuşabilmeyi başarsaydı kayınbabamla bende bu duruma gelmeyecektik belkide.banada çok saygılı olduğunu düşünmüyorum ya oda ayrı bi konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…