Eşim kendimi yetersiz hissettiriyor

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.484
En iyi cevaplar
1
2.853
333
31
Kendimden bahsedeyim biraz

28 yaşındayım 8 yıl hemşire olarak çalıştım. 2.5 yaşında kızım var o doğduğundan beri çalışmıyorum. 4 yıllık evliyim.

Eşim eskiden herşeye yardım ederdi. Kızım doğduğunda çok baktı o bakardı ben uyurdum biraz filan çok iyi gelirdi
Ama artık ev işine hiç yardım etmiyor dağınık biri oldu çıktı eskiden çok düzenliydi.

Ben çok kafeye giden bir insan değilimdir ama gezmeyi severim. Eşim tam tersi sevmez gezmesini.

Dün kızımla dışarı çıktık değişiklik olsun diye
Bir kafeye gittik.kızım oyun alanında oynadı ben çay içtim yalnız kaldım iyi geldi ikimize de.
Sonra arkadaşlar aradı bir piknik alanı var oraya çağırdılar uzun zamandır da görüşmemiştim 2 2 buçuk senedir.
(eşim yoktu memlekete gitmişti ama gelecekti beni ordan alır diye düşünmüştüm eve giderken)
Gittim oraya eşime haber verdim.
Sonra eşim aradı 9 gibi napıyorsunuz daha eve gidin artık dedi bende gideceğiz zaten dedim yürüyerek eve gittik yanımda bi ablam vardı yürüyerek 20 dk filan sürmüştür ev.
Eve geldim. eşim gelmiş kızıyor bana
Sen çocuklu bir kadınsın bu saatte dışarda durulur mu başımı belaya sokacaksın biri laf atacak filan dedi bende yalnız gelecek olsam zaten gitmezdim aynı mahalledeki ablayla geldim dedim ama dinlemiyor
Dışarlarda sürteceğine eve bak biraz heryerden pislik akıyor dedi o kadar gücüme gitti ki
Ne zaman dışarı çıksam böyle yapıyor
Halbuki öyle bişey yok
Kızım küçük ev haliyle dağınık olabiliyor

Dağınıklık başka pislik başka

Yaptığım hiçbişeyi beğenmiyor
Yapsam eline sağlık demez ama yapmasam ooooo

Demin kapıları sileyim dedim kızım durmuyor çizgifilm açıyorum yok onu istemiyorum bunu aç yok beğenmedim su istiyorum kaka yaptım filan yapamadım hiç bişey

Ağlamaya başladım sinir boşalması
Hergün evi süpürüyorum topluyorum ama ince işler kalıyor onları yaparken kızımı ihmal ediyorum çizgifilm izliyor ilgilenemediğim için vicdan yapıyorum birde eşim böyle laf edince ortalığı dağıttığı kirlettiği için kızıma kızıyorum istemeden

Çok yoruldum çok..

Her kadın ev işini sevecek yapacak diye bir kural mı var?

Sizin evleriniz hep toplu mu hep temiz mi bende mi sıkıntı var
Hiç dışarı çıkmıyor musunuz eğlenmiyo musunuz

Bu arada 4 yıllık evliliğimde ilk defa dün o saatte eve geldim.

Ne var anlayamadım, kız kıza eğlendik diyorsunuz, nerde olduğum belli diyorsunuz.Yaz akşamı için 9 gayet normal bir saat, hava saat 7de serinliyor zaten. Akşamları bazı yerler tehlikeli olabiliyor ama yalnız gelmedim diyorsunuz. Sizin eşin derdi zaten sizin güvenliğiniz falan değil, neden dışarı çıktın demeye getirmiş. Evde otur habire yemek yap, temizlik yap onun kölesi olarak yaşa diyor işte. Gezmeye, dışarı çıkmaya tabi ki hakkın var konu sahibesi sen aldırma bu dağ ayısına.

Bazı erkeklere çok kızıyorum çocuğu tek yapmadınız çocuk sadece sizin değil.ev işi bitmiyor.cocugum yok ama eşim çok dağınık.yap desem yapar. Ben ev işi de ev temizliğinde üstüme tanimam iki kadının yaptığı işi tek yaparım o kadar söyleyeyim.sagligim gitti şimdi bir yer silsem iki gün yatıyorum.vallahi artık olduğu kadar hiç birşey sizin caninizdan ve kızından kıymetli değil.kocaniz bile.esim bazen söylendiği zaman az ye hizmetçi tut diyorum.o birşey söylese ben bin tane söylüyorum.oyle sindirmesine izin vermeyin bunlar alistimi alışıyor.

Kesinlikle katılıyorum
Bana kendimi hizmetçi gibi hissettiriyor
Ama ben öyle bir insan değilim.

Demiyor ki bu kadın gece gündüz çocukla ilgileniyor kafa dağıtmış kırk yılda bir bişey demeyeyim

Kesinlikle katılıyorum

Demiyor ki bu kadın gece gündüz çocukla ilgileniyor kafa dağıtmış kırk yılda bir bişey demeyeyim

Niye yetersiz olas konu sahibesi sen robot süpürge misin evi her zaman pırıl pırıl tutasın ... eş dediğin tip de hanzonun teki, valla dağdan gelip bal yiyip bayılan ayıcık bile bu hanzodan daha medenidir inan. Götür bir doğa parkına sal bunu , ayı kardeşleriyle yaşasın , insanlarla takılınca arıza yapıyor.

Kesinlikle katılıyorum

Öyle hissettiriyorsa yapmayın siz de. dört dörtlük ev isteyen yardımcı olur olamıyorsa da temizlik için birini tutar. Boş yapmasın. Eve para getiriyorum diye evin patronu sanıyor kocanız kendini

Robot süpürgenin bile şarjı bitiyor dinlenmeye gidiyor

Ev çok pis geliyorsa alsın eline süpürge bez temizlesin.
BaZen dank ediyor bende dağınığım onu ordan alıversem nolacak diye ama 2 gün yapıyor sonra gene aynı

Namaz kılar seccade orda kalır maden suyu içer şişe koltukta kalır
Sofra toplamak filan hiç yok zaten
Evim 5. Katta asansör yok çöpleri eşim götürüyordu hep işe giderken
2 poşet çöp birikti indir giderken diyorum sonra götürürüm diye diye birikti

Bir kere yapmıştım onu ama gene yardım etmediği için o dağınıklığı temizlemek daha zordu

Sıze bısey olmasından degil de bırı laf atarsa kocanın basını belaya sokmandan korkması.. ınsanlar aslında bı sekılde belli edıyo dusuncesini.. bazen bahane olsun dıye yapıyolar . Bılmem. Sevınce ter koksa ter gibi gelmıyo.. yemek tuzsuzsa bile lezzet fıskırıyo. uyuklayınca ne yattı yıne bu dıye kızmak yerıne AA hasta mı ki noldu acep dıyıp merak edıyosun ustunu ortuyosun.. merhamet sevgı saygı... Bırınden biru azalmaya baslayınca gercekten belli edıyo kendını. Sonra napsa diken diken ...

Keşke bu yorumu eşi olacak o höduğe okutsaa konu sabibi.

Benim evimde bebekten sonra hep daginiktir. Agiz mendili, oyuncaklar her yer her yerde. Tam toplamaya baslarim kaka yapar, canı sıkılır, isler kalir. Birgun boyunca hem cocuga bakip hem evi cekip cevirsin bakalim becerebilecek mi?

Erkelerde şöyle bir durum da oluyor. Kadın evde kalınca bir düzen oluşturuyor kendine ve erkek yavaş yavaş elini çekiyor evden. sen ne kadar yaparsan o kadar beğenmiyor seni.
Sen nasılsa evdesin yaparsın ama o çalışıyor bir de ev işimi yapsın mantığı oluşuyor kafasında.

Öyle hissettiriyorsa yapmayın siz de. dört dörtlük ev isteyen yardımcı olur olamıyorsa da temizlik için birini tutar. Boş yapmasın. Eve para getiriyorum diye evin patronu sanıyor kocanız kendini
Ben zaten çalışmadığım için kendimi kötü hissediyorum.
Ben ev kadını olarak doğmamışım yani çalışmak için doğmuşum
Mesela kız kardeşim tam bir ev kızı aşkla yapar ev işini ama ben öyle değilim

Bayramdan önce mutfak dolaplarını silmiştim yetişemediğim yerler vardı dedim orayı bi Siliver birazdan silerim dedi hala silecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…