Kesinlikle katılıyorumNe var anlayamadım, kız kıza eğlendik diyorsunuz, nerde olduğum belli diyorsunuz.Yaz akşamı için 9 gayet normal bir saat, hava saat 7de serinliyor zaten. Akşamları bazı yerler tehlikeli olabiliyor ama yalnız gelmedim diyorsunuz. Sizin eşin derdi zaten sizin güvenliğiniz falan değil, neden dışarı çıktın demeye getirmiş. Evde otur habire yemek yap, temizlik yap onun kölesi olarak yaşa diyor işte. Gezmeye, dışarı çıkmaya tabi ki hakkın var konu sahibesi sen aldırma bu dağ ayısına.
Kesinlikle katılıyorum
Bana kendimi hizmetçi gibi hissettiriyor
Ama ben öyle bir insan değilim.
Demiyor ki bu kadın gece gündüz çocukla ilgileniyor kafa dağıtmış kırk yılda bir bişey demeyeyim
Öyle hissettiriyorsa yapmayın siz de. dört dörtlük ev isteyen yardımcı olur olamıyorsa da temizlik için birini tutar. Boş yapmasın. Eve para getiriyorum diye evin patronu sanıyor kocanız kendiniKesinlikle katılıyorum
Bana kendimi hizmetçi gibi hissettiriyor
Ama ben öyle bir insan değilim.
Demiyor ki bu kadın gece gündüz çocukla ilgileniyor kafa dağıtmış kırk yılda bir bişey demeyeyim
Robot süpürgenin bile şarjı bitiyor dinlenmeye gidiyorNiye yetersiz olas konu sahibesi sen robot süpürge misin evi her zaman pırıl pırıl tutasın ... eş dediğin tip de hanzonun teki, valla dağdan gelip bal yiyip bayılan ayıcık bile bu hanzodan daha medenidir inan. Götür bir doğa parkına sal bunu , ayı kardeşleriyle yaşasın , insanlarla takılınca arıza yapıyor.
BaZen dank ediyor bende dağınığım onu ordan alıversem nolacak diye ama 2 gün yapıyor sonra gene aynıEv çok pis geliyorsa alsın eline süpürge bez temizlesin.
Bir kere yapmıştım onu ama gene yardım etmediği için o dağınıklığı temizlemek daha zorduMadem evi toparladığın halde pislik akıyor diyor
2 gün eve hiç dokunma
Yine laf söylerse bak bu eve el sürmemiş halim
Evi toparladığımda da laf söylüyordun nasılsa de
Seni gezdirmiyor ama kendi memlekete gidiyor
Çok bencil
Mesela dün yaptığı şeye karşılık onu yok sayBir kere yapmıştım onu ama gene yardım etmediği için o dağınıklığı temizlemek daha zordu
Keşke bu yorumu eşi olacak o höduğe okutsaa konu sabibiNiye yetersiz olas konu sahibesi sen robot süpürge misin evi her zaman pırıl pırıl tutasın ... eş dediğin tip de hanzonun teki, valla dağdan gelip bal yiyip bayılan ayıcık bile bu hanzodan daha medenidir inan. Götür bir doğa parkına sal bunu , ayı kardeşleriyle yaşasın , insanlarla takılınca arıza yapıyor.
BaZen dank ediyor bende dağınığım onu ordan alıversem nolacak diye ama 2 gün yapıyor sonra gene aynı
Namaz kılar seccade orda kalır maden suyu içer şişe koltukta kalır
Sofra toplamak filan hiç yok zaten
Evim 5. Katta asansör yok çöpleri eşim götürüyordu hep işe giderken
2 poşet çöp birikti indir giderken diyorum sonra götürürüm diye diye birikti
Ben zaten çalışmadığım için kendimi kötü hissediyorum.Öyle hissettiriyorsa yapmayın siz de. dört dörtlük ev isteyen yardımcı olur olamıyorsa da temizlik için birini tutar. Boş yapmasın. Eve para getiriyorum diye evin patronu sanıyor kocanız kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?