- 7 Kasım 2019
- 6.263
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.803
- 198
Kendini ve cocugunu dusun. Üzülme desem de bı kac saat uzul sonra duzel:) takma. Kımseyı aglayarak duzeltemıyosun bagırarak da .. gozune degıl beynının ıcıne soksan yıne yok yok. Cunku anlayacak olsa basta empatı yapar. Mesela su an oglum uyuyo uyancak 1 saat burda takılıyorum sessiz sessiz. Uyanınca supurge yapıyorum o yurutecte yanımda duruyo. Bazen kucagımda. Aksamları camasır hallediyorum.. eşim işten geldıgınde 10 dk oyalıyo kucagında ben sofra hazırlarken nefes nefese kalıyo. Cocuk bakmak öyle kolay bısı degıl anca anladı. Yoksa uyurken gelıyodu hıc bısı gormuyodu. Yatırcakmısım oyuncaklarla yuvarlanırken ben iş yapabılırmısım oyle demıstı ama Allah kısa surede anlamasını sagladı sımdı bısı demıyo. Koca ıse gıdıyo gelıyo hafta sonları var ev hanımı oyle mı?? Dınlenmeden full mesai. hızmet mecburıyetımız yok köle efendı seysı degıl ki bu.. Sadece biraz empati cok bısı lazım degıl . Sen ezilme. Meslegınde varmış . Bıraz buyusun cocugun calısabılırsın ınsallah tekrardan. Vardır bı Derdi belkı sen sımdım calısmıyosun ya ev hanımısın ısını yp demeye getırıyodur ben eve ekmek getırıyorum gorevım bu modunda. Calıssan belki bısı demez konusamaz gibi geldi.O kadar haklısın ki
Yeni susmuştum mesajından sonra gene ağlamaya başladım
Farkına varamıyor insan bazı şeyleri yA da varmak istemiyor
Nerenin trollüsünüz?Kocanın mi yolacaksin saçını başını? Edep yahu islamiyette kadının kocasına nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyormusun . Konuşulur gerekirse küsülur halledilir
anladım üzme kendini, tüm gün kreşler var bir şekilde düzene koyarsınız.Evet tam beni anlatmışsın
Arada çıkarım dışarım ama eşim ne var dışarda çıkınca noluyor evde neden durmuyoruz filan diyor.
İşe dönmeyi çok istiyorum ama kızım biraz daha büyüsün diye bekliyorum. Yaşadğım yerde kimsemiz yok
Yok karışmazdı kirayı o öderdi faturaları benİse artık başlayın bence.
Cocuksuzken nasıldi paraniza karışır mi?
Parayı onemsemiyorsa temizlikçi tutsun.Yok karışmazdı kirayı o öderdi faturaları ben
Geri kalanı bende kalırdı
Şimdi gene parasız bırakmaz Allah var
Herkes İslamiyet'e inanmıyor yalnız.Kocanın mi yolacaksin saçını başını? Edep yahu islamiyette kadının kocasına nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyormusun . Konuşulur gerekirse küsülur halledilir
O kadar haklısınız ki. Çok üzgünüm. Kalp kırıldıktan sonra böyle hissettirildikten sonra pek çok şeyin önemi kalmıyor. Umarım bir şekilde hatasını anlar ve gönlünüzü almaya çalışır.Bende o kanıdayım. İnsanlar çocuklu demezmiş de laf atarmış da filan filan
Gittiğim yer yol üstünde beni aradığında birazdan yola çıkacağız demişti
Madem arasana nerdesin diye belki yolda yanımızdan geçti de görmedi bizi
Ben takılmam hiç ev dağınıklığına önemli olan kızımın mutluluğu kendine zarar vermediği sürece yapabilir istediğini
Dökülen temizlenir yıkanır toplanır
Ama kalp kırıklığı düzelmiyor malesef
Zaten erkeklerin anlaması için yaşaması lazım biz deyince anlamıyorlar inanmıyorlarKendini ve cocugunu dusun. Üzülme desem de bı kac saat uzul sonra duzel:) takma. Kımseyı aglayarak duzeltemıyosun bagırarak da .. gozune degıl beynının ıcıne soksan yıne yok yok. Cunku anlayacak olsa basta empatı yapar. Mesela su an oglum uyuyo uyancak 1 saat burda takılıyorum sessiz sessiz. Uyanınca supurge yapıyorum o yurutecte yanımda duruyo. Bazen kucagımda. Aksamları camasır hallediyorum.. eşim işten geldıgınde 10 dk oyalıyo kucagında ben sofra hazırlarken nefes nefese kalıyo. Cocuk bakmak öyle kolay bısı degıl anca anladı. Yoksa uyurken gelıyodu hıc bısı gormuyodu. Yatırcakmısım oyuncaklarla yuvarlanırken ben iş yapabılırmısım oyle demıstı ama Allah kısa surede anlamasını sagladı sımdı bısı demıyo. Koca ıse gıdıyo gelıyo hafta sonları var ev hanımı oyle mı?? Dınlenmeden full mesai. hızmet mecburıyetımız yok köle efendı seysı degıl ki bu.. Sadece biraz empati cok bısı lazım degıl . Sen ezilme. Meslegınde varmış . Bıraz buyusun cocugun calısabılırsın ınsallah tekrardan. Vardır bı Derdi belkı sen sımdım calısmıyosun ya ev hanımısın ısını yp demeye getırıyodur ben eve ekmek getırıyorum gorevım bu modunda. Calıssan belki bısı demez konusamaz gibi geldi.
Hele koca karısına saygı duysun da. Adam olan karısına dışarda sürtüyorsun der miKocanın mi yolacaksin saçını başını? Edep yahu islamiyette kadının kocasına nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyormusun . Konuşulur gerekirse küsülur halledilir
"Annesı seni istiyo durmuyo bu" da var :))Zaten erkeklerin anlaması için yaşaması lazım biz deyince anlamıyorlar inanmıyorlar
Tek başına bırakacaksın çocukla hem çocuğa bak hem yemek yap hem evi temizle bakalım yapabilecek mi
Bi ara parka gitmiştik ben oturmuştum eşim götürdü kızımı 5 dk olmadan geri getirdi
Noldu dedim durmuyor bi oraya bi buraya koşturuyor diyo dedim ne bekliyorsun ki
Peşinde koşturacaksın tehlikeli hareket yapıyor diyo ne yapıyor dedim kaydıraktan ters kayıyor dedi yA dedim onu hep yapıyor zaten yeni bişey değil
Yemin ediyorum tam çıldırmalık
İyi misin sen? Dışarda sürtmek ne demek, hiç mi onurun, gururun yok?Kocanın mi yolacaksin saçını başını? Edep yahu islamiyette kadının kocasına nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyormusun . Konuşulur gerekirse küsülur halledilir
Kocanın mi yolacaksin saçını başını? Edep yahu islamiyette kadının kocasına nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyormusun . Konuşulur gerekirse küsülur halledilir
Kocanın mi yolacaksin saçını başını? Edep yahu islamiyette kadının kocasına nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyormusun . Konuşulur gerekirse küsülur halledilir
"Annesı seni istiyo durmuyo bu" da var :))
Malesef öyleValla temiz ev istiyorsa bir zahmet oda yapsın. İşe gitmiyorsunuz diye bütün gün evde ayakları uzatıp çay kahve keyfi yapmıyorsunuz herhalde. Bence siz evde bulanmışsınız birde hep stres yapıyorsunuz eşiniz yine nerde bahane bulacak diye.
Var ya geçen dışarı çıktım işim vardı.
Durduramamış seni arıyor bi gelsen dedi tam çıktım eve iki dakika kaldı uyudu diye bir mesaje hadi çay koy ben de simit alıp geleyim dedim. Peki ne oldu ya çayı da ben koydum gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?