Eşim kendimi yetersiz hissettiriyor

O kadar haklısın ki

Yeni susmuştum mesajından sonra gene ağlamaya başladım
Farkına varamıyor insan bazı şeyleri yA da varmak istemiyor
Kendini ve cocugunu dusun. Üzülme desem de bı kac saat uzul sonra duzel:) takma. Kımseyı aglayarak duzeltemıyosun bagırarak da .. gozune degıl beynının ıcıne soksan yıne yok yok. Cunku anlayacak olsa basta empatı yapar. Mesela su an oglum uyuyo uyancak 1 saat burda takılıyorum sessiz sessiz. Uyanınca supurge yapıyorum o yurutecte yanımda duruyo. Bazen kucagımda. Aksamları camasır hallediyorum.. eşim işten geldıgınde 10 dk oyalıyo kucagında ben sofra hazırlarken nefes nefese kalıyo. Cocuk bakmak öyle kolay bısı degıl anca anladı. Yoksa uyurken gelıyodu hıc bısı gormuyodu. Yatırcakmısım oyuncaklarla yuvarlanırken ben iş yapabılırmısım oyle demıstı ama Allah kısa surede anlamasını sagladı sımdı bısı demıyo. Koca ıse gıdıyo gelıyo hafta sonları var ev hanımı oyle mı?? Dınlenmeden full mesai. hızmet mecburıyetımız yok köle efendı seysı degıl ki bu.. Sadece biraz empati cok bısı lazım degıl . Sen ezilme. Meslegınde varmış . Bıraz buyusun cocugun calısabılırsın ınsallah tekrardan. Vardır bı Derdi belkı sen sımdım calısmıyosun ya ev hanımısın ısını yp demeye getırıyodur ben eve ekmek getırıyorum gorevım bu modunda. Calıssan belki bısı demez konusamaz gibi geldi.

anladım üzme kendini, tüm gün kreşler var bir şekilde düzene koyarsınız.
çok kaba bir adam ya, sevgi saygı kalmamış kendisinde. alın karşınıza konusun, hem ev işlerini hem de bu kaba sabalıgını. evlilik bu demek degil, insan eşine az uyum saglar, sıcaklık gösterir. zaten tüm gün cocukla evdesiniz bunalıyorsunuz.
ona mecbursunuz gibi davranıyor, lütfen oyle olmadıgını gösterin.

Ben gerçek bir şey diyeyim nasılss işten ayrıldı hep evde dışarda çalışan benim o da evde yorulsun tüm işi yapsın
Çocuğa baksın ee ben de dışarda çalışıp para kazanıyorum onlar için moduna girmiş koca

Adamın adamlığı burada anlaşılıyor bu pek adam değil

İse artık başlayın bence.
Cocuksuzken nasıldi paraniza karışır mi?
Yok karışmazdı kirayı o öderdi faturaları ben
Geri kalanı bende kalırdı

Şimdi gene parasız bırakmaz Allah var

Kocanın mi yolacaksin saçını başını? Edep yahu islamiyette kadının kocasına nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyormusun . Konuşulur gerekirse küsülur halledilir
Herkes İslamiyet'e inanmıyor yalnız. Siz inananlar olarak duyun saygı. Bizim saygımız bu kadar. Sizlik bir durum yok.

O kadar haklısınız ki. Çok üzgünüm. Kalp kırıldıktan sonra böyle hissettirildikten sonra pek çok şeyin önemi kalmıyor. Umarım bir şekilde hatasını anlar ve gönlünüzü almaya çalışır.

Bakın kendinizi yetersiz hissetmenize izin vermeyin. Siz yetersiz değil, iyi bir annesiniz. Çocuk başlı başına büyük bir emek ve sorumluluk. Eşiniz bunu göremeyecek kadar kör mü ya da nankör mü? Çocuklu evde muntazam bir düzen olması imkânsız, önemli olan aileyle geçirilen vakittir. İnanın teknoloji bu yüzden var, alın bir robot süpürge günlük süpürsün moplasın. Siz de çıkın kızınızla parklara gidin, kahve için, sinemaya gidin. Evde ne var? Hayret bir şey, neden tıkılasınız ki eve? Eve geldiğinizde yemek yapar, ortalığı bir toplarsınız yeter. Dip köşe girmek için de yardımcı alın arada. Hatta paşa gönlünüz yemek mi yapmak istemedi, dışarıdan söyletin. Madem para konusunda sıkıntı çıkarmıyor, siz de talepten çekinmeyin.

Yavrunuzu kreşe verip iş hayatına dönünce çok daha iyi olacağınızı düşünüyorum.

Sabah sekizden beri sadece oturma odasını 4 kere topladım.
Ki asla toplu bir insan değilim bana bile afakanlar basıyor sürekli dağıtıyor.
Çok iyi biliyorsa evi dağıtmasın bir yük de o bırakmasın.
Ayrıca yaz akşamı için çok normal bir saat. İtle kopukla mı dolaşıyorsunuz sanki.
Siz bir de çalışmaya alışık bir insansınız belli ki ev de basıyordur bir de bu adamın tavırlarıyla oo...
Size tavsiyem çalışmaya başlayın kızınız zaten büyümüş onu kreşe gönderin haftada bir de temizlik için yarım gün bile olsa yardım alın.

Zaten erkeklerin anlaması için yaşaması lazım biz deyince anlamıyorlar inanmıyorlar
Tek başına bırakacaksın çocukla hem çocuğa bak hem yemek yap hem evi temizle bakalım yapabilecek mi

Bi ara parka gitmiştik ben oturmuştum eşim götürdü kızımı 5 dk olmadan geri getirdi
Noldu dedim durmuyor bi oraya bi buraya koşturuyor diyo dedim ne bekliyorsun ki
Peşinde koşturacaksın tehlikeli hareket yapıyor diyo ne yapıyor dedim kaydıraktan ters kayıyor dedi yA dedim onu hep yapıyor zaten yeni bişey değil
Yemin ediyorum tam çıldırmalık

Kocanın mi yolacaksin saçını başını? Edep yahu islamiyette kadının kocasına nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyormusun . Konuşulur gerekirse küsülur halledilir
Hele koca karısına saygı duysun da. Adam olan karısına dışarda sürtüyorsun der mi

"Annesı seni istiyo durmuyo bu" da var :))

İyi misin sen? Dışarda sürtmek ne demek, hiç mi onurun, gururun yok?

Valla temiz ev istiyorsa bir zahmet oda yapsın. İşe gitmiyorsunuz diye bütün gün evde ayakları uzatıp çay kahve keyfi yapmıyorsunuz herhalde. Bence siz evde bulanmışsınız birde hep stres yapıyorsunuz eşiniz yine nerde bahane bulacak diye.

Pes.
Asıl erkek kadına nasıl saygı duymalı İslamiyette biraz bu konuda bir fikriniz olsa keşke.
Konu dağılmasın ama birazcık araştırarak okur ve yazarsanız İslamın kadına verdiği kıymeti görürsünüz.
Böylelikle hem insanlara daha iyi örnek olur hem de evlatlarınız varsa eşleri ile iletişimine doğru bir katkıda bulunursunuz.

"Annesı seni istiyo durmuyo bu" da var :))

Var ya geçen dışarı çıktım işim vardı.
Durduramamış seni arıyor bi gelsen dedi tam çıktım eve iki dakika kaldı uyudu diye bir mesaj e hadi çay koy ben de simit alıp geleyim dedim. Peki ne oldu ya çayı da ben koydum gelince

Malesef öyle
İnan bana bişey yaparken hiç zevk almıyorum
Mesela yemek yapıyorum gene beğenmeyecek gene bişey bulacak diye

Bende bir gün ketıla su koydum birde Menemen yapıyorum kızım emiyordu o zamanlar durmadı eşim hadi sen emzir ben yaparım dedi tamam dedim sen hazır olunca çağırırsın
Eşim seslendi bi gittim sadece Menemeni yapmış ne çay demlemiş ne masayı hazırlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…