- 7 Kasım 2019
- 6.265
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.807
- 198
Kendini ve cocugunu dusun. Üzülme desem de bı kac saat uzul sonra duzel:) takma. Kımseyı aglayarak duzeltemıyosun bagırarak da .. gozune degıl beynının ıcıne soksan yıne yok yok. Cunku anlayacak olsa basta empatı yapar. Mesela su an oglum uyuyo uyancak 1 saat burda takılıyorum sessiz sessiz. Uyanınca supurge yapıyorum o yurutecte yanımda duruyo. Bazen kucagımda. Aksamları camasır hallediyorum.. eşim işten geldıgınde 10 dk oyalıyo kucagında ben sofra hazırlarken nefes nefese kalıyo. Cocuk bakmak öyle kolay bısı degıl anca anladı. Yoksa uyurken gelıyodu hıc bısı gormuyodu. Yatırcakmısım oyuncaklarla yuvarlanırken ben iş yapabılırmısım oyle demıstı ama Allah kısa surede anlamasını sagladı sımdı bısı demıyo. Koca ıse gıdıyo gelıyo hafta sonları var ev hanımı oyle mı?? Dınlenmeden full mesai. hızmet mecburıyetımız yok köle efendı seysı degıl ki bu.. Sadece biraz empati cok bısı lazım degıl . Sen ezilme. Meslegınde varmış . Bıraz buyusun cocugun calısabılırsın ınsallah tekrardan. Vardır bı Derdi belkı sen sımdım calısmıyosun ya ev hanımısın ısını yp demeye getırıyodur ben eve ekmek getırıyorum gorevım bu modunda. Calıssan belki bısı demez konusamaz gibi geldi.O kadar haklısın ki
Yeni susmuştum mesajından sonra gene ağlamaya başladım
Farkına varamıyor insan bazı şeyleri yA da varmak istemiyor