- 26 Şubat 2013
- 2.484
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.853
- 333
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böylede size yazık ömür geçiyor,sıkıntı stres ile geçiriyorsunuz. Karşınıza alıp konuşun böyle evlilik zor siz onun çalışanı değilsiniz. Valla benimde 3 çocuğum var eşim yardım eder işten gelince bende yaparım bakarım yetmiyorum bazı zamanlar çocuklar oynar bende kahvemi yapıp gelip yanlarında oturur içerim, ne yapayım benimde canım var,hasta oluyorum yorgun oluyorum ,canım birşey yapmak istemiyor bazenMalesef öyle
İnan bana bişey yaparken hiç zevk almıyorum
Mesela yemek yapıyorum gene beğenmeyecek gene bişey bulacak diye
Bende bir gün ketıla su koydum birde Menemen yapıyorum kızım emiyordu o zamanlar durmadı eşim hadi sen emzir ben yaparım dedi tamam dedim sen hazır olunca çağırırsın
Eşim seslendi bi gittim sadece Menemeni yapmış ne çay demlemiş ne masayı hazırlamış![]()
O zaman kreşe gönder ben öyle buldum çözümü çünkü kızım kimsede duramazdı artık sürekli evde olmaktan sıkılmıştım yazdırdım kreşe ohhhhhh kendime geldim vallahiEvet bazen çok bunalıyorum.
Yalnız kalmak istiyorum ama ne mümkün
Eşimi karşıma aldım geçen gün
Ayda 1 gün birkaç saat sen kızımızı al dışarı çıkar parka götür kafeye götür vakit geçirin
Bende kendi arkadaşlarımla buluşayım hepimize iyi gelecek bu dedim
Kabul etmedi
Saçını başını yolarim demesi daha tuhaf değil mi insan insanın niye saçını başını yolsun kadın ya da erkek insanlar çok tuhaf gerçektenNerenin trollüsünüz?
Benim eşimde böyle gezeyim burnumdan getirir evde veya çalışıyor hiç fark etmez onun için ne gezer ne gezdirir Allah ıslah etsin bunlarıKendimden bahsedeyim biraz
28 yaşındayım 8 yıl hemşire olarak çalıştım. 2.5 yaşında kızım var o doğduğundan beri çalışmıyorum. 4 yıllık evliyim.
Eşim eskiden herşeye yardım ederdi. Kızım doğduğunda çok baktı o bakardı ben uyurdum biraz filan çok iyi gelirdi
Ama artık ev işine hiç yardım etmiyor dağınık biri oldu çıktı eskiden çok düzenliydi.
Ben çok kafeye giden bir insan değilimdir ama gezmeyi severim. Eşim tam tersi sevmez gezmesini.
Dün kızımla dışarı çıktık değişiklik olsun diye
Bir kafeye gittik.kızım oyun alanında oynadı ben çay içtim yalnız kaldım iyi geldi ikimize de.
Sonra arkadaşlar aradı bir piknik alanı var oraya çağırdılar uzun zamandır da görüşmemiştim 2 2 buçuk senedir.
(eşim yoktu memlekete gitmişti ama gelecekti beni ordan alır diye düşünmüştüm eve giderken)
Gittim oraya eşime haber verdim.
Sonra eşim aradı 9 gibi napıyorsunuz daha eve gidin artık dedi bende gideceğiz zaten dedim yürüyerek eve gittik yanımda bi ablam vardı yürüyerek 20 dk filan sürmüştür ev.
Eve geldim. eşim gelmiş kızıyor bana
Sen çocuklu bir kadınsın bu saatte dışarda durulur mu başımı belaya sokacaksın biri laf atacak filan dedi bende yalnız gelecek olsam zaten gitmezdim aynı mahalledeki ablayla geldim dedim ama dinlemiyor
Dışarlarda sürteceğine eve bak biraz heryerden pislik akıyor dedi o kadar gücüme gitti ki
Ne zaman dışarı çıksam böyle yapıyor
Halbuki öyle bişey yok
Kızım küçük ev haliyle dağınık olabiliyor
Dağınıklık başka pislik başka
Yaptığım hiçbişeyi beğenmiyor
Yapsam eline sağlık demez ama yapmasam ooooo
Demin kapıları sileyim dedim kızım durmuyor çizgifilm açıyorum yok onu istemiyorum bunu aç yok beğenmedim su istiyorum kaka yaptım filan yapamadım hiç bişey
Ağlamaya başladım sinir boşalması
Hergün evi süpürüyorum topluyorum ama ince işler kalıyor onları yaparken kızımı ihmal ediyorum çizgifilm izliyor ilgilenemediğim için vicdan yapıyorum birde eşim böyle laf edince ortalığı dağıttığı kirlettiği için kızıma kızıyorum istemeden
Çok yoruldum çok..
Her kadın ev işini sevecek yapacak diye bir kural mı var?
Sizin evleriniz hep toplu mu hep temiz mi bende mi sıkıntı var
Hiç dışarı çıkmıyor musunuz eğlenmiyo musunuz
Bu arada 4 yıllık evliliğimde ilk defa dün o saatte eve geldim.
Aslında böyle değildim feministlik bile vardı diyebilirim farkında olmadan yapmışım kendime bunu şuan farkediyorumBu evlilikteki rollerle ilgili
Siz bu rolü baştan kabullenmişsiniz
Evi temiz tutmak sadece benim görevim değil, böyle bir algıya müsaade de etmem, bunun kavgasını da vermedim çok şükür
Eve de programım varsa gece 4'te de gelirim
Bunların evlilikle bir ilgisi yok. Partnerinizle ve onunla olan ilişkinizle ilgisi var
Şuan olmaz malesef tek maaşla zor geçiniyoruz kreşe gönderemeyizO zaman kreşe gönder ben öyle buldum çözümü çünkü kızım kimsede duramazdı artık sürekli evde olmaktan sıkılmıştım yazdırdım kreşe ohhhhhh kendime geldim vallahi
Mesleğin var işe başlasan daha iyi olmaz mıŞuan olmaz malesef tek maaşla zor geçiniyoruz kreşe gönderemeyiz
Arada bi yalnız kalmama izin verse aslında sıkıntı yok hiç
Arada bir yalnız kaldıgında, seninle ilgilenmemesi, ev işlerine yardım etmemesi, ev kirlendiğinde ya da yemegi begenmediginde kırıcı konusması, kızınla başbaşa vakit geçirememesi gözüne batmayacak mı? bence sadece kendini kandırıyorsun, mesele sadece yalnız kalamaman degil ama yine sen bilirsinŞuan olmaz malesef tek maaşla zor geçiniyoruz kreşe gönderemeyiz
Arada bi yalnız kalmama izin verse aslında sıkıntı yok hiç
Amin bacım aminBenim eşimde böyle gezeyim burnumdan getirir evde veya çalışıyor hiç fark etmez onun için ne gezer ne gezdirir Allah ıslah etsin bunları
evet belki de haklısınArada bir yalnız kaldıgında, seninle ilgilenmemesi, ev işlerine yardım etmemesi, ev kirlendiğinde ya da yemegi begenmediginde kırıcı konusması, kızınla başbaşa vakit geçirememesi gözüne batmayacak mı? bence sadece kendini kandırıyorsun, mesele sadece yalnız kalamaman degil ama yine sen bilirsin
Neden? kendine değer vermiyor musunevet belki de haklısın
Belki de ben küçük beklentilere girip olanların üstünü kapatıyorum
Instagram da sayfalar var rutinler işimizi hafifletir benim çok işime yaradı bir kere temizle üstünden şupur dağınıksa hemen topla temizlik uzun süre gidiyor ozaman ev kirli dağınık olunca batıyo banada oğlum onbir aylık TV telefon yok tok ve uykusunu aldığı saatte yapiyorum işimi azar azarSaat kaç oldu hala kahvaltı yapmadım
Kendime bişeyler ısıtırken bi yandan makineyi boşaltıyorum
Aslında yapma demi otur keyfine bak ama gene ben yapacağım bildiğim için yap diyorum kendime![]()
o nasil is ya cocugu ceyizinde mi goturdun? Ne zaman canim disari cikmaz isterse cikarim esimde cocuga bakar lafini etmez normal olan da bu zatenEvet bazen çok bunalıyorum.
Yalnız kalmak istiyorum ama ne mümkün
Eşimi karşıma aldım geçen gün
Ayda 1 gün birkaç saat sen kızımızı al dışarı çıkar parka götür kafeye götür vakit geçirin
Bende kendi arkadaşlarımla buluşayım hepimize iyi gelecek bu dedim
Kabul etmedi
kocasi kadina saygi duyarsa kadin da kocasina saygi duyar. Yorumunuzu bir kadin olarak hic begenmedim. Hayatta her sey karsilikli kocamdir yapar zihniyetinden kurtulmamiz lazimKocanın mi yolacaksin saçını başını? Edep yahu islamiyette kadının kocasına nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyormusun . Konuşulur gerekirse küsülur halledilir