Eşim kendimi yetersiz hissettiriyor

Zannetmiyorum öyle bişey olacağını
Eşim yorgun olduğunda uykusuz olduğunda böyle oluyor malesef
Her seferinde tartışma yaşıyoruz

Cocuksuz olsan laf atmalari sorun degil yani.. geldigin saat gec degil.. sana layik gormuyor hic birseyi ondan bu tavurlar. Istiyir sen evde kal temizlik yemek yap vs.

Eger o gun o gelmeden evde olsaydin ve tum gun evdeydim
Oldum bittim cocuga baktim vs deseydin sesi cikmazdi. Azicik bi gezmeyi bile cok goruyor kisaca bu

Neden çalışmıyorsunuz? Kiziniz kreş yaşın zaten.
Bende şuan çalışmıyorum bebegim 15aylik. Evdeyim çocukla ilgileniyorum, yemek yapabilirsem yapıyorum. Eşim evd geldiğinde sen iyi ol bebek iyi olsun yemek olmasa bile olur diyo çalışmasına rağmen bana ev işi yapıyor. Allah razi olsun ondan.
Bence sizin eşiniz normal degil, kendinizi değerli kılın. Buna izin vermeyin.

Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki şuan

2 cocugum var evim darma daginik dagitiyorlar ne yapabilirim. Kendimi hic paralayamam daginiklik baska pislik bambaska bsy. Saglik olsunda ev fln umrumda degil benim. Esiniz sinirlenmis neye saracagini sasirmis bence duymayin evet pisim isine gelmiyorsa hizmetci tut de.

Ben kadınlar klübündeki bu tarz konuları okumaktan şiştim valla. Temizliği iş olarak yapan kişilerden destek alın. Çok güzel bir hizmet . Örneğin ince işler için ayda 1 birini çağırabilirsiniz. Bu arada kafeye gittim bir çay içtim ne demek tabi ki gidecek ve içeceksiniz, arkadaşlarınızla da gezip tozacaksınız . Siz bir insansınız eşinizin kölesi değil.

Esinizie fazla yüz vermissinzi.benim eşim çocuğu her gün parka çıkarır evi toplar süpürür. Balkonda yemek yiyor bizimki haliyle yemekten sonra her yer pis eşim toplar.Böylelikle bana fazladan zaman kalır..Siz tek başınızla nasıl yaoacajisjiznki. Ev bu kirleniyor tuvaleti banyoyu kullaniyrusn mutfak dagiakoyir yemek yapmak zorunlu. Yanı her şeye yetişmek mümkün değil.

Eşiniz malesef daha düzenli kendiyle ilgilenilen bir ev bulmuş olabilir.Sizi degersizlestirip kendini haklı çıkarmak icin manipulasyon yapiyor gibi.
Takipte olun bakalim ne karistiriyor?

Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki şuan
Çünkü buna siz izin veriyorsunuz.
Siz değerlisiniz, bunun farkında olmayan insanla sadece hayatınızı koreltirsiniz. Evladınız var, ona doğru örnek olmak zorundasınız. Daha güçlü olun ve varlığınizin mükemmel olduğunun farkına varin, güçlüsünüz unutmayın

Hanimefendi eşimle konustum diyor. Beni anladıgini soyledi diyor. Hala kadinin aile esiyle olan durumuna negatif yorumlar. Birinizde ins anlamistir. Bir sure deneyin. Kendinizi yipratmayin veya daha motive birseyler yapacağınıza hala yangina körükle hala adamin kötü muamelesini tekrar göze sokma. Hanimefendi zaten anlamış olsa gerek artik ne şekil davranacağını!

Tabii ki eğleneceksiniz, bunu sorgulamak çok kötü çok saçma. Size iyilik ve esenlik diliyorum zor şeyler yaşıyorsunuz.

o laf söylüyor diye kendinizi sakın yıpratmayın çocuğunuza da hiç kızmayınnn
zamanında ara sıra yaptığım hata

bizim genel korkumuz o aman kızılmasın eleştirilmesin

haspama bakın hele hele evde oturup ev işi yapacakmışsınız
canınız ne zaman isterse o zaman çıkın dışarı

bende çalışan insanım eşimde ama eşim gündüzleri evde bense akşam evdeyim.
akşam geldiğimde yorgun oluyorum iş yapılmıyor haliyle biraz dağılıyor ev arıyorum canım evi düzelt diyorum yapıyor.
bir kere hafta sonu oturuyorum keyif yapıyordum bir şey istedi bulamadık neyse bu dağınıksın ondan bu haller hiç düzenlemiyorsun iş yapmıyorsun dedi. bende ona dağınığım iş yapmayı sevmiyorum sevmek zorunda değilim bu evde tek ben yaşamıyorum sen yap sen düzenli ol madem dedim.
daha da demedi her şeye yardım ediyor.
sizde tepki gösterin yumuşak başlı olmayın tavrınızı bilsin.

Kesinlikle işe başlayın. 4 yas gayet yeterli. Hemşiresiniz kreş parasının fazlasını kazanırsınız. Erkekler nasilsa evdesin yap herseyi ben çalışıyorum eve para getiriyorum moduna giriyorlar. Zaten çalışan kadına erkekler daha çok saygı duyuyor kim ne derse desin.

Bunun aynısını ben yapıyorum. Ve extra bonus olarak kirli çoraplarını yerde bırakırsa direkt çöpe atiyorum. Daha geçen gün fark etti benim çorapların neden eksilmiyor dedi. Bilmem daha sola atıyorsun bulamazsın tabi dedim. Kısa bir süre kirliye attı şimdi yine devam ediyor. Hiç çorabı kalmayana kadar anlamayacak başına geleni galiba

Hem öyle hemde kadın daha mutlu oluyor. Ev işleri sonu görünmeyen dipsiz kuyu yani. Ama çalışınca esitleniyorsunuz direkt. Malesef durum bu. Evdesin diye bu tripleri emin ol. Çalışsaydın el üstünde tutardı. 4 yas tam zamanı erken değil kreş için. Bence çalışmaya başla, kendine olan saygını yeniden kazan bir an önce. Bende şuan evdeyim, daha önce çalışıyordum. 2.çocuğu dusunmesem( yaşım geçiyor,kiyisindayim) mutlaka çalışırdım. Çalışan biri için ev hayati eziyet, kendimden biliyorum. Hep aynı maraton. Sonunda madalya da yok üstelik

canim benim ya, sen cok iyi bir annesin, uzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…