Zannetmiyorum öyle bişey olacağınıMemleketten geliyor dedin eşini doldurup göndermesinler başına cnm senin hakkında olumsuz şeyler söylemiş olabilirler pis evine bakmıyor falan filan gibi nasıl insanlar bilmiyorum ama yinede günahlarını almayayım
Sadece ben değil hiçbir kadın haketmiyorYaa çok üzüldüm, bunları asla haketmiyorsunuz.
Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki şuanNeden çalışmıyorsunuz? Kiziniz kreş yaşın zaten.
Bende şuan çalışmıyorum bebegim 15aylik. Evdeyim çocukla ilgileniyorum, yemek yapabilirsem yapıyorum. Eşim evd geldiğinde sen iyi ol bebek iyi olsun yemek olmasa bile olur diyo çalışmasına rağmen bana ev işi yapıyor. Allah razi olsun ondan.
Bence sizin eşiniz normal degil, kendinizi değerli kılın. Buna izin vermeyin.
Çünkü buna siz izin veriyorsunuz.Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki şuan
bende çalışan insanım eşimde ama eşim gündüzleri evde bense akşam evdeyim.Bende o kanıdayım. İnsanlar çocuklu demezmiş de laf atarmış da filan filan
Gittiğim yer yol üstünde beni aradığında birazdan yola çıkacağız demişti
Madem arasana nerdesin diye belki yolda yanımızdan geçti de görmedi bizi
Ben takılmam hiç ev dağınıklığına önemli olan kızımın mutluluğu kendine zarar vermediği sürece yapabilir istediğini
Dökülen temizlenir yıkanır toplanır
Ama kalp kırıklığı düzelmiyor malesef
Çok mu gaddarca bilmiyorum ama o size kendinizi bu kadar yetersiz hissettirip kırıyosa sizde ona maddi yetersizliğini hissettirin o zaman. Kendini mükemmel sanıp kıymet bilmemekten vazgeçer belki o zaman.Şuan olmaz malesef tek maaşla zor geçiniyoruz kreşe gönderemeyiz
Bunun aynısını ben yapıyorum. Ve extra bonus olarak kirli çoraplarını yerde bırakırsa direkt çöpe atiyorum. Daha geçen gün fark etti benim çorapların neden eksilmiyor dedi. Bilmem daha sola atıyorsun bulamazsın tabi dedim. Kısa bir süre kirliye attı şimdi yine devam ediyor. Hiç çorabı kalmayana kadar anlamayacak başına geleni galibaBenimki normalde mutfak işini yapar ama çocuğu yatağına yatırıp mutfağa geçene kadar epey vakit geçmiş
Ben de ev işini hiç sevmem.
O çok dağınıktır.
Bırak dağınık kalsın modunda.
Ben de çok umursamazdım ama bir yerden sonra yaşanılır hale gelmiyor ev
Tişörtleri giyinmiş giyinmiş kapının arkasına asmış farkediyorum ama seslenmedim özellikle. Sadece çamaşır yıkarken seslendim koyu renklileri atıyorum varsa getir diye getirmedi. Ertesi gün kahve tişörtümü niye yıkamadın geçen hafta giydim onu en son diye söylendi epey. Kirli sepetinde ise yıkamışımdır çamaşır askısına bak al dedim, kirli sepetinde değilse senin koyduğun yerdedir dedim. Şimdi tişörtler makineye geliyor tek tek.
Hem öyle hemde kadın daha mutlu oluyor. Ev işleri sonu görünmeyen dipsiz kuyu yani. Ama çalışınca esitleniyorsunuz direkt. Malesef durum bu. Evdesin diye bu tripleri emin ol. Çalışsaydın el üstünde tutardı. 4 yas tam zamanı erken değil kreş için. Bence çalışmaya başla, kendine olan saygını yeniden kazan bir an önce. Bende şuan evdeyim, daha önce çalışıyordum. 2.çocuğu dusunmesem( yaşım geçiyor,kiyisindayim) mutlaka çalışırdım. Çalışan biri için ev hayati eziyet, kendimden biliyorum. Hep aynı maraton. Sonunda madalya da yok üstelikKesinlikle işe başlayın. 4 yas gayet yeterli. Hemşiresiniz kreş parasının fazlasını kazanırsınız. Erkekler nasilsa evdesin yap herseyi ben çalışıyorum eve para getiriyorum moduna giriyorlar. Zaten çalışan kadına erkekler daha çok saygı duyuyor kim ne derse desin.
canim benim ya, sen cok iyi bir annesin, uzme kendini.Kendimden bahsedeyim biraz
28 yaşındayım 8 yıl hemşire olarak çalıştım. 2.5 yaşında kızım var o doğduğundan beri çalışmıyorum. 4 yıllık evliyim.
Eşim eskiden herşeye yardım ederdi. Kızım doğduğunda çok baktı o bakardı ben uyurdum biraz filan çok iyi gelirdi
Ama artık ev işine hiç yardım etmiyor dağınık biri oldu çıktı eskiden çok düzenliydi.
Ben çok kafeye giden bir insan değilimdir ama gezmeyi severim. Eşim tam tersi sevmez gezmesini.
Dün kızımla dışarı çıktık değişiklik olsun diye
Bir kafeye gittik.kızım oyun alanında oynadı ben çay içtim yalnız kaldım iyi geldi ikimize de.
Sonra arkadaşlar aradı bir piknik alanı var oraya çağırdılar uzun zamandır da görüşmemiştim 2 2 buçuk senedir.
(eşim yoktu memlekete gitmişti ama gelecekti beni ordan alır diye düşünmüştüm eve giderken)
Gittim oraya eşime haber verdim.
Sonra eşim aradı 9 gibi napıyorsunuz daha eve gidin artık dedi bende gideceğiz zaten dedim yürüyerek eve gittik yanımda bi ablam vardı yürüyerek 20 dk filan sürmüştür ev.
Eve geldim. eşim gelmiş kızıyor bana
Sen çocuklu bir kadınsın bu saatte dışarda durulur mu başımı belaya sokacaksın biri laf atacak filan dedi bende yalnız gelecek olsam zaten gitmezdim aynı mahalledeki ablayla geldim dedim ama dinlemiyor
Dışarlarda sürteceğine eve bak biraz heryerden pislik akıyor dedi o kadar gücüme gitti ki
Ne zaman dışarı çıksam böyle yapıyor
Halbuki öyle bişey yok
Kızım küçük ev haliyle dağınık olabiliyor
Dağınıklık başka pislik başka
Yaptığım hiçbişeyi beğenmiyor
Yapsam eline sağlık demez ama yapmasam ooooo
Demin kapıları sileyim dedim kızım durmuyor çizgifilm açıyorum yok onu istemiyorum bunu aç yok beğenmedim su istiyorum kaka yaptım filan yapamadım hiç bişey
Ağlamaya başladım sinir boşalması
Hergün evi süpürüyorum topluyorum ama ince işler kalıyor onları yaparken kızımı ihmal ediyorum çizgifilm izliyor ilgilenemediğim için vicdan yapıyorum birde eşim böyle laf edince ortalığı dağıttığı kirlettiği için kızıma kızıyorum istemeden
Çok yoruldum çok..
Her kadın ev işini sevecek yapacak diye bir kural mı var?
Sizin evleriniz hep toplu mu hep temiz mi bende mi sıkıntı var
Hiç dışarı çıkmıyor musunuz eğlenmiyo musunuz
Bu arada 4 yıllık evliliğimde ilk defa dün o saatte eve geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?